DOM Kulture? :(
+14
dalajlama
N1X
Herr.Bellan
Mini Me
TeRZA_Dolowo
d3m()n*hUnT3r
homer
Slavic_Warior
DPb-ac
arrisD
Komsija
BUNT!!!!
SKAZI
Mudorator
18 posters
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
DOM Kulture? :(
Prolazim danas centrom našeg lepog sela i sa otvorenog prozora Doma Kultura (iz diskoteke) gruva najgori šund sa Granda tako da ceo centar odjekuje!
Ako se Dom već ne bavi kulturom (imali smo nedavno primer gostovanja "Kursadžija") mogu bar da zatvore prozore i da se pokriju ušima jer takva kultura koju oni forsiraju, mislim da nije potrebna Dolovu!!!
Šta Vi mislite o tome?
Jel' to kultura, bre???
Ako se Dom već ne bavi kulturom (imali smo nedavno primer gostovanja "Kursadžija") mogu bar da zatvore prozore i da se pokriju ušima jer takva kultura koju oni forsiraju, mislim da nije potrebna Dolovu!!!
Šta Vi mislite o tome?
Re: DOM Kulture? :(
ma kakva kultura, a i subotom kad je pijaca otvore prozore grunu kolca stave stolice ispred ccc.
SKAZI ::ma kakva kultura, a i subotom kad je pijaca otvore prozore grunu kolca stave stolice ispred ccc.
To je sigurno neka ULTRA-MODERNA kultura koju mi nemožemo da shvatimo!
1. U domu je "diskoteka doma kulture" a u diskoteci ziva muzika. Pa bar onda neka promene naziv u "KRCMA DOMA Kulture".
2. ... Nemam trenutno inspiraciju. Nastavicu drugi put.
Poslednji izmenio dana Ned 25 Feb 2007, 16:35, izmenjeno ukupno 1 puta
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Datum upisa : 11.02.2007
BUNT!!!! ::TRAZIMO SMENU DIREKTORA DOMA KULTURE, PO HITNOM POSTUPKU.
1. U domu je "diskoteka doma kulture" a u diskoteci ziva muzika. Pa bar onda neka promene naziv u "KRCMA DOMA Kulture".
Nemoj bas da preterujes. Nismo mi ti koji ce da traze bilo kakve smene, afere i ostalo.
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Godina : 42
Datum upisa : 09.12.2006
Ti trzis smenu a mene bas zanima koga bi smenili jer je veliko pitanje ko je sad direktor posto sam nacuo da ih ima dva komada. Prica se da kad dodje novi onda ovaj stari ne dobija otkaz vec dele fotelju!!!
arrisD- Budžovan
- Broj poruka : 412
arrisD ::Ti trzis smenu a mene bas zanima koga bi smenili jer je veliko pitanje ko je sad direktor posto sam nacuo da ih ima dva komada. Prica se da kad dodje novi onda ovaj stari ne dobija otkaz vec dele fotelju!!!
Gde ti to sve čuješ, majke ti? Baš me zanima!
Komsija ::Nemoj bas da preterujes. Nismo mi ti koji ce da traze bilo kakve smene, afere i ostalo.
Mi smo tu samo da kritikujemo!
Takva atmosfera me potseca na ona sela iz pedesetih godina ili tamo za vreme rata...pa jel smo tolko zaostali,nase prababe i pradede su to slusale i tako se veselili jer nisu drugo imali a mi sad kad imamo mi necemo...ako je to kultura...nemam vise komentara...smejurija :ples:
DPb-ac- Gilipter
- Broj poruka : 158
Datum upisa : 12.02.2007
Raspadaju se,pre je bilo milina da odes u dom kulture na zurku dok je jos dule pustao ziku a danas...ocaj...
DPb-ac- Gilipter
Nemoj Subu da zaboravis.DPb-ac ::Raspadaju se,pre je bilo milina da odes u dom kulture na zurku dok je jos dule pustao ziku a danas...ocaj...
BUNT!!!!- Dilber
Dok je radila diskoteka Molio bih celo vece Subu da mi pusti neki rock ili mozda rep i uvek je bilo ono "evo jos ova pesma" da bi mi na kraju pustio posle cega je uvek sledio fajront.Setite se samo sta se pustalo.Mozda onda nisu bili grandovci ali je zato picio dans pa je samo zvonilo.A da li se neko seca kad je Sagun bio DJ?Onda se slusalo "Milica je vecerala" "Zemlja banatska" itd
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Datum upisa : 22.02.2007
homer ::A da li se neko seca kad je Sagun bio DJ?Onda se slusalo "Milica je vecerala" "Zemlja banatska" itd
Sa sve strobom i odgovarajucim pratecim LightShow-om
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Datum upisa : 09.12.2006
Da bilo je dance al bar je i to bilo bolje od grand-a a bilo je i za moj ukus malo pesama,doduse nisu bile psy ali neki techno jeste...sve u svemu nije bilo bas nesto al je bilo bolje nego sada u smrdino!!!
DPb-ac- Gilipter
bar je diskoteka bila puna.
i dolazoli su dosta ljudi sastrane. bilo je to extra vreme
i dolazoli su dosta ljudi sastrane. bilo je to extra vreme
GLupost je to nase dolovacko mislim da bi bilo bolje da naprave samo diskoteku negde u dolini ne ovo dom kultura i diskoteka to neide
d3m()n*hUnT3r- Paor
- Broj poruka : 144
Datum upisa : 26.02.2007
d3m()n*hUnT3r ::GLupost je to nase dolovacko mislim da bi bilo bolje da naprave samo diskoteku negde u dolini ne ovo dom kultura i diskoteka to neide
Imaš tako konstruktivne predloge, da bi te trebalo predložiti za predsednika Mesne Zajednice!
Brate sta ce vishe kafica u dolini. Duze vreme je cenatar drvio prazan zbog kafica u dolini. Ebes dolinu.d3m()n*hUnT3r ::GLupost je to nase dolovacko mislim da bi bilo bolje da naprave samo diskoteku negde u dolini ne ovo dom kultura i diskoteka to neide
BUNT!!!!- Dilber
a sto je najgore i u centru se povecava broj kafica. breko puta stanice se otvara jos jedan.BUNT!!!! ::
Brate sta ce vishe kafica u dolini. Duze vreme je cenatar drvio prazan zbog kafica u dolini. Ebes dolinu.
Nije proverena informacija, mozda nece da dobije dozvolu zato sto je kuca pored. Moze biti da se otvara kladza ili neka igraonica.SKAZI ::a sto je najgore i u centru se povecava broj kafica. breko puta stanice se otvara jos jedan.BUNT!!!! ::
Brate sta ce vishe kafica u dolini. Duze vreme je cenatar drvio prazan zbog kafica u dolini. Ebes dolinu.
BUNT!!!!- Dilber
Ja bih samo dopunio BUNTA da je kuca cak zalepljena tako da nece sigurno biti kafica.
Ja sam cuo da Mira seli kiosk jer 3x vise placa porez zato sto je na zelenoj povrsini.
Ali kao sto nas narod kaze"sto ljudi sto cudi,sto zena dvesta sisa"
vreme ce pokazati o cemu je zapravo rec
Ja sam cuo da Mira seli kiosk jer 3x vise placa porez zato sto je na zelenoj povrsini.
Ali kao sto nas narod kaze"sto ljudi sto cudi,sto zena dvesta sisa"
vreme ce pokazati o cemu je zapravo rec
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Datum upisa : 22.02.2007
Nemogu da verujem da neko hoce diskoteku prekodoline!!Sta lupate bre da dodje neko sa strane i da izadje preko doline...Jos malo pa cemo izlaziti u pesak!!!!
DPb-ac- Gilipter
Puno kafica za jedno selo sjebalo je stvar, diskoteka doma kulture kad bi pocela sa radom, sa malo boljom muzikom, sigurno bi ugasila neke od kafica.
TeRZA_Dolowo- Dzindzov
- Broj poruka : 415
Godina : 34
Datum upisa : 26.02.2007
E ljudi ocemo li poceti nesto sa onom organizacijom zurki???Ajde da se dogovorimo da odemo do dir. doma pa da popricamo sa njim.Ako neko hoce da ide samnom???
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu