DOLOVO .::. FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Skola stranih jezika u Domu kulture

+2
Komsija
Lucijan
6 posters

Ići dole

Skola stranih jezika u Domu kulture Empty Skola stranih jezika u Domu kulture

Počalji od Lucijan Uto 11 Mar 2008, 14:52

U saradnji sa TakNet-om iz Panceva, uskoro ce u Domu kulture poceti sa radom kurs engleskog jezika koji ce se odrzavati subotom. Detaljnije informacije ce biti na ovom mestu.

Lucijan
Gilipter
Gilipter

Muški Broj poruka : 159
Godina : 58
Datum upisa : 24.06.2007

Nazad na vrh Ići dole

Skola stranih jezika u Domu kulture Empty Re: Skola stranih jezika u Domu kulture

Počalji od Komsija Uto 11 Mar 2008, 15:04

Odlicna stvar. TakNet vec dugo radi te kurseve. Znam ja jos dok sam isao u srednju skolu, oni su vec drzali kurseve engleskog, nemackog i italijanskog jezika u Muzeju.
Komsija
Komsija
Gazda
Gazda

Muški Broj poruka : 1760
Godina : 42
Datum upisa : 09.12.2006

Nazad na vrh Ići dole

Skola stranih jezika u Domu kulture Empty Re: Skola stranih jezika u Domu kulture

Počalji od den78 Uto 11 Mar 2008, 15:11

dobar potez good post
btw, da li ce se pustati i filmovi ili sl. bez prevoda? zeleni smeh
jer veruj mi to itekako ima veliki znacaj u brzom savladavanju jezika.
jer pre kada sam bio u skoli i na casovima enjgljeskog... pita mene nastavnica: "kako ti bre jbote znas tako dobro?" a ja joj rekoh: "pa gledam filmove" Very Happy
den78
den78
Budžovan
Budžovan

Muški Broj poruka : 1650
Datum upisa : 22.02.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mudorator Uto 11 Mar 2008, 18:49

Ako se budu organizovali i kursevi ruskog, možda se i Nick Sloter upiše u tu školu! zeleni smeh
Mudorator
Mudorator
Gazda
Gazda

Muški Broj poruka : 2267

http://www.dolovo.co.nr

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Komsija Uto 11 Mar 2008, 22:53

Mudorator ::Ako se budu organizovali i kursevi ruskog, možda se i Nick Sloter upiše u tu školu! zeleni smeh

Sto bi isao na kurs ruskog kad ga govori perfektno ne razumem

Very Happy
Komsija
Komsija
Gazda
Gazda

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nick Slaughter Čet 13 Mar 2008, 01:05

Ne šegačite se sa ruskim jezikom, to je zemlja koja se prostire na 11 vremenskih zona...
Ceo svet i ponajviše EU utrkuju se ko će više plasirati proizvode i otvoriti fabrike u Rusiji, pa i mnoga naša preduzeća rade tamo...
To se neki LDP dosetio da vređa Rusiju i Kinu, pa i vi sada ponavljate to kao papagaji...
A u Americi bogate familije svoju decu šalju na kurseve kineskog i ruskog jezika, svesni da će te dve zemlje već u naredne dve decenije preuzeti primat u svetskoj ekonomiji...
Nick Slaughter
Nick Slaughter
Bećar
Bećar

Muški Broj poruka : 1487
Datum upisa : 12.02.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mudorator Pon 17 Mar 2008, 11:18

Jel poznato možda kada bi krenula skola?
Mudorator
Mudorator
Gazda
Gazda

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marjan.d Pon 17 Mar 2008, 15:08

Ako je neko zainteresovan za RUSKI jezik,imam ovde par ruskinja koje odlicno barataju jezikom...ustima kako da kazem. Very Happy

marjan.d
Korinđaš
Korinđaš

Muški Broj poruka : 378
Godina : 50
Datum upisa : 30.08.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mudorator Pon 17 Mar 2008, 15:24

marjan.d ::Ako je neko zainteresovan za RUSKI jezik,imam ovde par ruskinja koje odlicno barataju jezikom... ustima kako da kazem. Very Happy
Ova ti je bila dobra! jeeee good post
Mudorator
Mudorator
Gazda
Gazda

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nick Slaughter Pon 17 Mar 2008, 23:29

marjan.d ::Ako je neko zainteresovan za RUSKI jezik,imam ovde par ruskinja koje odlicno barataju jezikom...ustima kako da kazem. Very Happy
Ja obožavljem Ruskinje
Nick Slaughter
Nick Slaughter
Bećar
Bećar

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Komsija Pon 17 Mar 2008, 23:36

marjan.d ::Ako je neko zainteresovan za RUSKI jezik,imam ovde par ruskinja koje odlicno barataju jezikom...ustima kako da kazem. Very Happy

Samo nemoj opet da se zalis na nas kad tvoja zena bude procitala ovo kez
Komsija
Komsija
Gazda
Gazda

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nick Slaughter Pon 17 Mar 2008, 23:51

A koliko košta taj kurs engleskog u Domu kulture?
Nick Slaughter
Nick Slaughter
Bećar
Bećar

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lucijan Uto 18 Mar 2008, 09:39

Sto se tice pocetka rada, u preleminarnim razgovorima sa Taknet-om dogovarali smo od aprila meseca, a sto se tice cene, bice nesto skuplje nego u njihovoj skoli u Pancevu, s obzirom da ce predavac dolaziti u Dolovo. Ne zelim da licitiram sa cenom dok ne dobijem informaciju od Taknet-a. Predavanja ce biti subotom u ranim popodnevnim satima, npr od 13h, po 2 casa sa pauzom, da ne bi vezali predavaca da dolazi 2 puta za Dolovo.
Tacne informacije ce biti istaknude ovde kao i na radiju.
Hvala sto se interesujete.

Lucijan
Gilipter
Gilipter

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lucijan Čet 20 Mar 2008, 11:45

1. ТАК НЕТ д.о.о је предузеће које је регистровано за вршење услуга додатног образовања одраслих лица у оквиру рачунарске обуке и страних језика, постоји и ради 7 година а као предузеће две године. Обука енглеског језика засновна је на програму института за стране језике из Београда. Кроз наше курсеве енглеског језика прошло је преко 300 полазника у протеклом периоду, то су углавном физичка лица са територије општине Панчево. Сарадња са правним лицима је остваривана преко синдикалних организација и асоцијација грађана.

2. Обука се односи на почетни ниво знања тј за програм почетног првог нивоа курса.

3. Обука за Почетни први ниво курса састоји се од 64 часа који су распоређени у блокове извођења једном недељно у трајању од четири школска часа.

4. Место обуке биће Установа Дома културе Долово.

5. Време извођења наставе предвиђенo је сваке суботе у трајању од 12.00 до 15.00

6. Цена по полазнику на месечном нивоу износи 1.800,00 динара (хиљадуосамстодинара). Укупно за четири месеца 7.200,00 динара (седамхиљададвестотинединара)

7. Плаћање ће се вршити на почетку месеца.

8. Након завршеног стручног усавршавања полазници полажу тест знања, а по успешном завршетку додељују им се уверења.

9. Упис заинтересованих као и додатне информације у Дому културе радним данима од 7 до 15 часова и на тел 634-006

Lucijan
Gilipter
Gilipter

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mudorator Čet 20 Mar 2008, 12:00

Koliko polaznika će biti po grupama?
Nemam ja neko napredno znanje, ali nisam baš ni za početnika, pa ako nisu velike grupe jel ima šanse da se organizuje i neki viši kurs?
Mudorator
Mudorator
Gazda
Gazda

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lucijan Pet 21 Mar 2008, 09:20

Viši kurs će se organizovati po završetku ovoga.
Pretpostavljam da je za viši kurs potreban neki ispit ili bar provera znanja. Raspitacu se, pa cu i o tome pisati.

Lucijan
Gilipter
Gilipter

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Komsija Čet 19 Jun 2008, 16:37

Sta je s ovim. Dali se odustalo ili su krenuli kursevi?
Komsija
Komsija
Gazda
Gazda

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lucijan Pon 23 Jun 2008, 13:16

Komsija ::Sta je s ovim. Dali se odustalo ili su krenuli kursevi?

Pored sve dobre volje Doma kulture i 2-3 nedelje neprekidnog emitovanja reklame na radiju, NIKO, ama bas NIKO ni da se raspita o kursu, a kamoli da se prijavi.
Samo sam se izblamirao kod kod coveka u skoli. Nikad vise necu da se prihvatim da nesto organizujem za dolovce.Cast pojedinima, ostali nisu zasluzili da im se bilo sta vise ponudi. Smesno, da ne bude zalosno.

Lucijan
Gilipter
Gilipter

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu