Diskoteka Doma kulture
+9
G_eXpeRiMenT
d3m()n*hUnT3r
Slavic_Warior
SKAZI
MaRe_CaR
Mudorator
BUNT!!!!
arrisD
DPb-ac
13 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Diskoteka Doma kulture
Nekada najbolje mesto za izlazak u Dolovu,a sada zatvorena!Zasto?
DPb-ac- Gilipter
- Broj poruka : 158
Datum upisa : 12.02.2007
Re: Diskoteka Doma kulture
Nisam znao da je zatvoreno do juce (procitao sam na DOLOVACKOM FORUMU). Mislim da je to bas steta... ustvari steta je sto se ona ne izda ljudima koji bi je sredili i radili kako treba ako vec nasi seoski direktori ne umeju.
arrisD- Budžovan
- Broj poruka : 412
Datum upisa : 11.02.2007
Pa nije da je bas zatvorena, ali je definitivno lose organizovana. Sredjena je ona sad bolje od svih lokala u selu. Izdaje se za rodjendane sto i nije tako lose. Ali kad bi obet pocela sa normalnim radom bilo bi super.
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Mislim da pre svega treba da se uredi i to da je urede ljudi koji to stvarno znaju a potom da pocne sa radom normalno kao sto je nekada radila jer je izlazenje u dolovu po kic kaficima vise dosadilo i tim fenserima koji vole narodnjake do zore...
DPb-ac- Gilipter
.arrisD ::Nisam znao da je zatvoreno do juce (procitao sam na DOLOVACKOM FORUMU). Mislim da je to bas steta... ustvari steta je sto se ona ne izda ljudima koji bi je sredili i radili kako treba ako vec nasi seoski direktori ne umeju.
E, moj Arise... Sigurno te vežu neke emotivne uspomene za tu diskoteku,a ? Tu si sigurno smuvao prvu ribu?!
Nije bila prva ali moguce da je bila druga.
Tacno je da me vezu dosta uspomena za tu diskoteku... od lepih pa i do ruznih. Stvarno se ne secam kad sam poslednji put bio tamo. Samo me zanima jel su zapusili onu rupcagu na plafonu koja je sav svoj sjaj davala pri paljenju svetla pre fajronta. :oops:
Tacno je da me vezu dosta uspomena za tu diskoteku... od lepih pa i do ruznih. Stvarno se ne secam kad sam poslednji put bio tamo. Samo me zanima jel su zapusili onu rupcagu na plafonu koja je sav svoj sjaj davala pri paljenju svetla pre fajronta. :oops:
arrisD- Budžovan
Ne da su zapusili samo tu rupcagu. nego su i plafon podigli okrecili zidovi ubacili neonsko osvetljenj posle fajronta. Napravili kavez za Dj, ubacili mini stolove za pice unutar samo same diskoteke. i jos dosta toga ....
BUNT!!!!- Dilber
U jeeeeeeee to nisam mogao ni da zamislim da ce da urade. Jel ima neko (skorasnju) sliku diskoteke pa da vidimo na sta to sad lici.
arrisD- Budžovan
Imam ja ideju....SPALIMO BUDJAVI PADRINO koji je bas smorio ljudi...nekazem da je los ....izlazim i ja tamo li stvarno sta smara smara.....
Bar da menjaju muzu,ili atmosferu ...ne nego sve isto bre ljudi!!!!!
Zar ne????
Zar ne????
MaRe_CaR- Gedža
- Broj poruka : 6
Datum upisa : 19.02.2007
MaRe_CaR ::Imam ja ideju....SPALIMO BUDJAVI PADRINO koji je bas smorio ljudi...nekazem da je los ....izlazim i ja tamo li stvarno sta smara smara.....
Care, pročitaj temu ovog topica!
Btw, kako se ništa ne menja? Pa menjaju se konobari! :z:
MaRe_CaR ::Imam ja ideju....SPALIMO BUDJAVI PADRINO koji je bas smorio ljudi...nekazem da je los ....izlazim i ja tamo li stvarno sta smara smara.....
Zar ne????
Imas temu "Nocni dolovacki zivot" pa tamo iznesi tvoje muke zbog cega se ti smaras petkom i subotom.
BUNT!!!!- Dilber
a kako bi bilo da se organizuje neka zurka u diskoteci? naravno bez muzike uzivo za promenu.
SKAZI ::a kako bi bilo da se organizuje neka zurka u diskoteci? naravno bez muzike uzivo za promenu.
Brate zajebi dom. Idemo u petak 23.02.2007 na PROGRRESIVE I PSY TRANCE u Diablu. A i ima 9.02.2007 opet "MEDIKAMENT". ZAjebi dom. Raspo se skroz.
BUNT!!!!- Dilber
arrisD ::Jel ima neko (skorasnju) sliku diskoteke pa da vidimo na sta to sad lici.
Ajde ako ima neko sliku neka okači, da ispunimo Arisz želju! Znate kako je, čovek u dijaspori, hvata ga nostalgija za rodnim selom!!! :srb:
Evo ja da stavim jednu slicicu koju sam pronasao na zvanicnom sajtu doma kulture. Jel jos uvek ovako izglda diskoteka (naravno bez stolica ) ili ima nekih izmena?
arrisD- Budžovan
Ma kakav dom,oni dovode neke likove iz granda koji pricaju trule fazone za siroke mase,ne mogu bar da pokusaju da u svoj program ubace filmove svaki vikend ili neke zurke na kojima se ne slusa folk ja bih dolazio svake nedelje.Pogledajte u pancevcu kada daju program kulturnih desavanja,uvek u Omoljici,Starcevu,Kacarevu...ima neka zurka ili nesto slicno.A ovi nasi seljoberi dovode neke likove na cije pesme folkeri padaju u trans...
Po meni treba disko za zabavnu i kafana za narodnu muziku pa nek slusaju narodnjake kolko im volja
d3m()n*hUnT3r- Paor
- Broj poruka : 144
Datum upisa : 26.02.2007
dokazi ti to dolovcimad3m()n*hUnT3r ::Po meni treba disko za zabavnu i kafana za narodnu muziku pa nek slusaju narodnjake kolko im volja
evo jedne sveze. Sa poslednjeg rodj. u diskoteci. Ima tu jos materijala, okacicemo kad se obradi.
BUNT!!!!- Dilber
Nista nije zanimljivo kad onaj nazovi dj tu pusta narodnjake za svaki rodjendan
d3m()n*hUnT3r- Paor
- Broj poruka : 144
Datum upisa : 26.02.2007
naravno da nije,to je samo juke box a ne dj..a pogotovo dj da pusta kafanske pesme-narodnjake...treba da mixuje stvari,da zabavi publiku zato nam diskoteka i propada...jer se svi seljace sa uzivo muzikom...
DPb-ac- Gilipter
Ajd da je bio DJ nego ziva svirka. A na poluvremenu pusta HOUSE pesma ne dojde ni do pola a slavljenica vec promenila.d3m()n*hUnT3r ::Nista nije zanimljivo kad onaj nazovi dj tu pusta narodnjake za svaki rodjendan
BUNT!!!!- Dilber
pa trebali su bolju muziku da pustaju.....a i ozvucenje im je fuj.....ali ispred svega treba da se sredi!!!!!
E evo veceras je bila ustvari jos traje zurka goran nastupa!!!Joj kakav blam da neko ide tamo!Raspadanje diskoteke u toku...A to ce trajati dok se neotvori neki kafic kad ce prestati i tako da radi...
DPb-ac- Gilipter
Strana 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Letnji program Doma kulture
» DOM Kulture? :(
» Asfalt ispred Vatrgasnog doma
» Skola stranih jezika u Domu kulture
» DOM Kulture? :(
» Asfalt ispred Vatrgasnog doma
» Skola stranih jezika u Domu kulture