Koncerti u Srbiji 2007
+10
Nick Slaughter
pera pajser
d3m()n*hUnT3r
SKAZI
Mudorator
Tito
Slavic_Warior
BUNT!!!!
Junkie
Komsija
14 posters
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: Muzika
Strana 4 od 5
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Koncerti u Srbiji 2007
Ko kaže da ne postoji 2,3...5...19 bendova koji se zovu "Ljute papričice"!Warior_Of_Satan ::Kad su Ljute Papricice bile u Dolovu,oni su relativno mlad bend...
I šta, bre, bi sa mojim "Axis and Alliens"?
Poslednji izmenio dana Uto 21 Avg 2007, 21:19, izmenjeno ukupno 1 puta
^ e brate ne nadjoh te prodavnice...imam jos vremena pa cu potraziti gde ima...stvarno mi je tesko da nadjem ...nije da necu
2008. god je preterana sa koncertima ima svega i svacega,naravno Legacy i Castle fest dva najveca i najbolja desavanja idem na oba bice zlo!
http://legacy-promotion.net/festival/
http://www.castlefestival.org
http://legacy-promotion.net/festival/
http://www.castlefestival.org
bio sam u petak na legacy-u i bilo je prejebeno...mnogo jaka svirka 13 sati a mozda i vise cistog sviranja...bendovi su oduvali
a za manje od mesec dana,Castle u SD-u tamo ce tek biti zlo i naopako
a za manje od mesec dana,Castle u SD-u tamo ce tek biti zlo i naopako
Nick Slaughter- Bećar
- Broj poruka : 1487
Datum upisa : 12.02.2007
Mudorator ::?
Nick Slaughter- Bećar
nije juce hteo da mi ucita ovaj poster sa madonom, pa sam mislio da si postavio prazan post...
pa otud zank pitanja - ?
pa otud zank pitanja - ?
U redu je, objašnjenje je potpuno uverljivo!Mudorator ::nije juce hteo da mi ucita ovaj poster sa madonom, pa sam mislio da si postavio prazan post...
pa otud zank pitanja - ?
Nick Slaughter- Bećar
Nick Slaughter- Bećar
Danas sam citao u novinama da ce mozda AC/DC svirati na hipodromu u maju 2009
pera pajser- Bećar
- Broj poruka : 540
Datum upisa : 24.02.2007
pera pajser ::Danas sam citao u novinama da ce mozda AC/DC svirati na hipodromu u maju 2009
Pero jer idemo:gitarista:
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Godina : 42
Datum upisa : 22.02.2007
Normalno!!!! to se ne propusta
pera pajser- Bećar
U nedelju skc-u dolaze legende death metala Morbid Angel! A sa njima jos i Marduk,Kataklysm,Keep of Kalesin i domaca podrska, verovatno Amon Din.
U februaru dlaze Maideni, Caliban,Eluvetie i Kreator...mnogo dobrih svirki a tako malo para...
U februaru dlaze Maideni, Caliban,Eluvetie i Kreator...mnogo dobrih svirki a tako malo para...
Treba ih žive spaliti, kao bi se uštedelo malo mazuta u nadolazećoj krizi za grejanje neke škole!Slavic_Warior ::U nedelju skc-u dolaze legende death metala Morbid Angel! A sa njima jos i Marduk,Kataklysm,Keep of Kalesin i domaca podrska, verovatno Amon Din.
Nick Slaughter- Bećar
Nick Slaughter ::Treba ih žive spaliti, kao bi se uštedelo malo mazuta u nadolazećoj krizi za grejanje neke škole!Slavic_Warior ::U nedelju skc-u dolaze legende death metala Morbid Angel! A sa njima jos i Marduk,Kataklysm,Keep of Kalesin i domaca podrska, verovatno Amon Din.
Zasto da ne...Ja se slazem!!!
Bar neke koristi da ima od tih satanista!!!
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Godina : 42
Datum upisa : 22.02.2007
Da, da...Sad si me tako dirnuo da nemas pojma i bas sam se "usrao" , ako nemas nista pametno i mudro da kazes bolje da se ti polijes benzinom dok je pojeftinio i zapalis.., bar nece vise biti glupih i zatucanih ljudi na forumu. Koji se prave pametni, mudri i sta ti ja znam... Stvarno ako mislis da me vredjas takvim komentarima, onda si propao k'o muda kroz iscepane gace. Mene to ne vredja vec me uvek nasmeje tvoja zatucanost i ogranicenost...I sta da ti kazem pozuri na pumpu dok je benzin jeftin!Nick Slaughter ::Treba ih žive spaliti, kao bi se uštedelo malo mazuta u nadolazećoj krizi za grejanje neke škole!Slavic_Warior ::U nedelju skc-u dolaze legende death metala Morbid Angel! A sa njima jos i Marduk,Kataklysm,Keep of Kalesin i domaca podrska, verovatno Amon Din.
Sledece godine u martu AC/DC, u junu Depeche Mode, najavljeno jos par koncerata manjih grupa al' ovo je majka i batina!
Slavic_Warior ::Sledece godine u martu AC/DC, u junu Depeche Mode, najavljeno jos par koncerata manjih grupa al' ovo je majka i batina!
tooo ))jedwa chekam
prodalo se 46 000 karata za AC/DC 24 000 u Srbiji i 22 000 u okolnim zemljama
al' pustice oni jos karata..
U aprilu koncert ima Cradle of Filth
U junu Slipknot ..za par nedelja Soulfly u SCK-u svke nedelje ima neka dobra svirka
al' pustice oni jos karata..
U aprilu koncert ima Cradle of Filth
U junu Slipknot ..za par nedelja Soulfly u SCK-u svke nedelje ima neka dobra svirka
Kupljene karte za AC/DC,ceka se Depeche Mode i Madonna
pera pajser- Bećar
Za Depeche Mode su pustene skoro...al' imam precih konerata do njih kupicu negde pred sam cert kao i uvek (:
Bačene pare definitivno
Bolje da se kupe neke markirane farmerke, košulje ili jakne nego tim ACDC ološima da se dajedu novci...
Bolje da se kupe neke markirane farmerke, košulje ili jakne nego tim ACDC ološima da se dajedu novci...
Nick Slaughter- Bećar
Au a ti si opasan u picku materinu! Zadrzi komentare za sebe idi u prodavnicu i kupi D&G farmeke, kosulje i drkaj na njih...A ostavi ljude na miru, ako sa nekim nemas isto misljenje to ne znaci automatski da moras da ga vredjas...Popij pivo iskuliraj se...
Grom ih spalio čim kroče na tlo Srbije!!!
Nick Slaughter- Bećar
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nick Slaughter u Srbiji!!!
» ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti
» Kako voziti auto na strane table u Srbiji - LEGALNO?!
» Saw kolekcija
» ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti
» Kako voziti auto na strane table u Srbiji - LEGALNO?!
» Saw kolekcija
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: Muzika
Strana 4 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu