Dolovo dobija halu sportova!
+10
Nick Slaughter
NoLLe_HaCkEr
Mini Me
SKAZI
DPb-ac
pera pajser
homer
Junkie
BIG BROTHER
Mudorator
14 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Kada očekujete da Dolovo dobije halu?
Re: Dolovo dobija halu sportova!
vidis to nije losa idejaMudorator ::Osima ako dijaspora ne investira malo u Dolovo, pa to bude pre 2041...
svidja mi se kako razmisljas
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Godina : 42
Datum upisa : 22.02.2007
Graditi Halu sportova ili ulagati u sportske terene-pitanje je sad
bog- Deran
- Broj poruka : 53
Datum upisa : 12.02.2007
bog ::Graditi Halu sportova ili ulagati u sportske terene-pitanje je sad
O kakvim bi se terenima radilo?
Nislim da ne bi bilo loše napraviti jedan teniski teren. Verovatno to nije nimalo jeftino, ali za selo možda to i ne bi bilo neka prevelika stavka (ako se uzme u obzir da naša MZ za jednu godinu na ugostiteljske usluge i reprezentaciju potroši 169.724,44 din. + za benzin 196.142,44 din.) Teniski teren je isplativ sam po sebi, jer se iznajmljuje, a uz to, sigurno je u Dolovu generacijama unazad bilo talenata za ovaj sport, koji nikad nisu imali prilike da uopšte probaju da igraju tenis, a da imamo teren možda bi se i sad bavili tim sportom.
Bio je pre par godina jedan otvoren sastanak u MZ, bili su razni ljudi, neki od nih su bili u strankama, neki kao posetioci. I ja sam svratio tada tamo. I ne znam kako se doslo do teme "teniski teren u blizini jezera" i tad jedan matori dolovac zatraži rec i kaže "A šta ce Dolovu teniski teren, kad niko nezna da igra tenis?". Iskreno mislim da ce se malo toga u Dolovu u skorije vreme promeniti, jer ce se uvek naci neko ko ce reci "Šta ce to nama?" i povuci sa sobom ostale zatucane. Tako je bilo oduvek. Secam se price mog matorog, kad se u Dolovu uvodilo grejanje, na nekom skupu u selu bilo je prijavljivanje i rasprava na temu grejanja, i tad se našao jedan taki isti Dolovac koji je pitao "A šta cemo da radimo sa šapurinama, ako uvedemo gas?" Verovatno svi vi znate neke slicne price o nekim zatucanim ljudima u Dolovu.
Mini Me- Bećar
- Broj poruka : 1098
Godina : 39
Datum upisa : 03.03.2007
Upravu si Mini Me,bilo je i bice uvek zatucanih ljudi u Dolovu i sto je najgore omladina ispasta zbog indijanaca...Mini Me ::Bio je pre par godina jedan otvoren sastanak u MZ, bili su razni ljudi, neki od nih su bili u strankama, neki kao posetioci. I ja sam svratio tada tamo. I ne znam kako se doslo do teme "teniski teren u blizini jezera" i tad jedan matori dolovac zatraži rec i kaže "A šta ce Dolovu teniski teren, kad niko nezna da igra tenis?". Iskreno mislim da ce se malo toga u Dolovu u skorije vreme promeniti, jer ce se uvek naci neko ko ce reci "Šta ce to nama?" i povuci sa sobom ostale zatucane. Tako je bilo oduvek. Secam se price mog matorog, kad se u Dolovu uvodilo grejanje, na nekom skupu u selu bilo je prijavljivanje i rasprava na temu grejanja, i tad se našao jedan taki isti Dolovac koji je pitao "A šta cemo da radimo sa šapurinama, ako uvedemo gas?" Verovatno svi vi znate neke slicne price o nekim zatucanim ljudima u Dolovu.
Mad_Ferrari- Budžovan
- Broj poruka : 806
Godina : 36
Datum upisa : 14.04.2007
Ja sam jedan od odnih koji je hteo da bude teniser.
Nazalost nije bilo terena ni za badmington.
Mislim, da treba napraviti teniski teren, kao i teren a odbojku na pesku itd.
buducnost je u malim sportovima
bog- Deran
Teren za tenis nije skup, to je moguće napraviti u Dolovu...
Takođe kroz istoriju bilo je pajsera koji su sprečili progres Dolova, pa je tako pre 2. svetskog rata prvobitno bilo planirano da nuz Dolovo prolazi železnička pruga, ali se tada našli neki mudraci koji su verovatno divanili "a šta ćemo ondak sa konjima..."
I Dolovo nije dobilo prugu...
Takođe kroz istoriju bilo je pajsera koji su sprečili progres Dolova, pa je tako pre 2. svetskog rata prvobitno bilo planirano da nuz Dolovo prolazi železnička pruga, ali se tada našli neki mudraci koji su verovatno divanili "a šta ćemo ondak sa konjima..."
Nick Slaughter- Bećar
- Broj poruka : 1487
Nick Slaughter ::Teren za tenis nije skup, to je moguće napraviti u Dolovu...
Ja sam čuo da je razlog što pruga nije prošla kroz Dolovo taj što nisu dali Dolovci da im seku njive.
ISTINA.....ZIVA ISTINA!!!Mudorator ::Nick Slaughter ::Teren za tenis nije skup, to je moguće napraviti u Dolovu...
Ja sam čuo da je razlog što pruga nije prošla kroz Dolovo taj što nisu dali Dolovci da im seku njive.
marjan.d- Korinđaš
- Broj poruka : 378
Godina : 50
Datum upisa : 30.08.2007
Jbg ja sam hteo da igram golf i da vozim kajak ali jbg nemamo terene a ni reku.bog ::Ja sam jedan od odnih koji je hteo da bude teniser.
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Datum upisa : 22.02.2007
homer ::Jbg ja sam hteo da igram golf i da vozim kajak ali jbg nemamo terene a ni reku.
Ma iskopaćemo reku! Kad su mogli u Dubaiu da naprave planinu sa snegom, a tropska je klima tamo, šta je za nas jedna reka?!
Kada smo kod golfa-
Mojpredlog je da se u potezu Svabine bare izgrade tereni za mini golf.
Mojpredlog je da se u potezu Svabine bare izgrade tereni za mini golf.
bog- Deran
Posto smo se udaljili od teme, sve postove o Paintball-u sam prebacio u posebnu temu i mozete je pronaci
OVDE
OVDE
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Datum upisa : 09.12.2006
Ej.....Dolovo dobija halu sportova....samo neznam da vam kazem kad... ,a da sad vidim ...posle 2041...
marjan.d- Korinđaš
- Broj poruka : 378
Godina : 50
Datum upisa : 30.08.2007
neka prvo dobijemo asfaltirane ulice širine 6-7 metara, i da se izgrade svuda trotoari kako bi se blato iskorenilo, pa će onda da se gradi hala...
Nick Slaughter- Bećar
- Broj poruka : 1487
Pa taman ce to sve biti kao sto je u anketi i predviđeno - do 2041.Nick Slaughter ::neka prvo dobijemo asfaltirane ulice širine 6-7 metara, i da se izgrade svuda trotoari kako bi se blato iskorenilo, pa će onda da se gradi hala...
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu