Dolovo RULLS
+5
Komsija
arrisD
Mudorator
BUNT!!!!
sky
9 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Dolovo RULLS
Dolovačka uprava je zakon,toliko...
Poslednji izmenio dana Sre 28 Feb 2007, 22:58, izmenjeno ukupno 1 puta
sky- Gedža
- Broj poruka : 3
Datum upisa : 11.02.2007
Re: Dolovo RULLS
Ti sky da se smiris, ili cu ja da te izbacim iz Dolova.
Poslednji izmenio dana Čet 22 Feb 2007, 19:00, izmenjeno ukupno 1 puta
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Pa u poređenju sa Pazovom Dolovo je selendra - oni imaju sigurno 5-6 km asfalta! :roll:
Nebi bilo lose kad bi asvaltirali ovu ulicu do svabine bare pa bi nam ondak dolazile gospe iz grada da se valjadu u mulju kao da su u Igalu.
arrisD- Budžovan
- Broj poruka : 412
Za te gospe sredjujemo Jezero. Pa i mi znamo za red
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Godina : 42
Datum upisa : 09.12.2006
Ti bi odma' mogao da im izdaješ apartmane zajedno sa tvojim košijom Ilijom Modošanom!
arrisD ::Nebi bilo lose kad bi asvaltirali ovu ulicu do svabine bare pa bi nam ondak dolazile gospe iz grada da se valjadu u mulju kao da su u Igalu.
Neznam dali bi mogli da se dogovorimo oko toga ko bi cepo karte a ko bi pio piva!
arrisD- Budžovan
arrisD :: a ko bi pio piva!
Za ispijanje piva nisam siguran, ali da je ispijanje rakije u pitanju, mislim da bi se klali!
I kako stoje stvari sad ... jel se promenila uprava ili...?
arrisD- Budžovan
arrisD ::I kako stoje stvari sad ... jel se promenila uprava ili...?
Pa pazi, koliko ja znam, seosku upravu čine: Žane, Cile, Žika Kubanac, Zoki Debeljački i Zoki Zumbul. Mislim da su oni i dalje na vlasti!
znaci pustili su korene ko silvio berlusconi
arrisD- Budžovan
arrisD ::znaci pustili su korene ko silvio berlusconi
Kad vec pominjete Berluskonija ne mogu a da ga ne prokomentarisem.
Ja mislim da je on najaci mafijas u Evropi. Njegov Milan se izvuce samo sa - 8 bodova a Juve 2 liga i jos + - 24boda(ili tako nesto). Njegov Milan dobija dozvolu od UEFA da moze da se takmici u ligi sampion ali mora prvo da prodje kvalifikacije. Tu nalece nesrecna Zvezda, ali to je druga priva ... A da ne pominjem sta radi po Italiji ...
UEFA MAFIOSI
BUNT!!!!- Dilber
BUNT!!!! ::Kad vec pominjete Berluskonija ne mogu a da ga ne prokomentarisem.
Eh da mi u selu imamo jednog Berlusconija da nas malo pogura napred!
Mudorator ::BUNT!!!! ::Kad vec pominjete Berluskonija ne mogu a da ga ne prokomentarisem.
Eh da mi u selu imamo jednog Berlusconija da nas malo pogura napred!
Mi imamo ZANETA!!! Mi imamo ZANETA!!! :cheers:
BUNT!!!!- Dilber
BUNT!!!! ::Ti sky da se smiris, ili cu ja da te izbacim iz Dolova.
Koga ces ti bre da izbacis iz dolova.....najvise mrzim kad se neko tako puva zamislja da je on neko....pa jeste dolovacka uprava je sve nerastimovana bagra bre.....sve prave neke stranke nebi li zagradili sebe .....mislis da iko tamo zeli od srca i to u prvom planu dobro za dolovo.....prvo je bre njima oni,njihova familija(sto je i normalno) a posle svi......zato tisina!!!!!!
Tito- Vandrokaš
- Broj poruka : 479
Godina : 34
Datum upisa : 20.02.2007
Tito ::....pa jeste dolovacka uprava je sve nerastimovana bagra bre.....sve prave neke stranke nebi li zagradili sebe .....mislis da iko tamo zeli od srca i to u prvom planu dobro za dolovo.....prvo je bre njima oni,njihova familija(sto je i normalno) a posle svi......zato tisina!!!!!!
Jel imaš ti neki dokaz za to?
Ma nema, lupa k'o neki kreten!!! Jedva cekam da cujem odgovor!!!
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Junkie ::Ma nema, lupa k'o neki kreten!!! Jedva cekam da cujem odgovor!!!
Ja samo podrzavam svog druga a usput i mislim tako.....jel ko bi jos neko nesto radio (pogotovo u ovom vremenu u kom zivimo) sto voli?????
Ljudi budimo realni....i zamolicu bez vredjanja .....da ti nebi junkie odsekao......
Tito- Vandrokaš
Ne pise se RULLS nego RULES....... al ste nepismeni... ko da ste iz dolova...
Hitman- Gedža
- Broj poruka : 6
Datum upisa : 21.02.2007
Hitman ::Ne pise se RULLS nego RULES....... al ste nepismeni... ko da ste iz dolova...
Ako si čitao sve postove u ovom topicu, mogao si da zaključiš da je čovek koji je pokrenuo ovu temu iz S. Pazove!
BTW, Dolovo se piše velikim slovom!
Brate dolovacki to je bilo cimanje jer lik iz Pazove prica nesto o upravi Dolova. Pricas bez argumenata a i lupas.Tito ::BUNT!!!! ::Ti sky da se smiris, ili cu ja da te izbacim iz Dolova.
Koga ces ti bre da izbacis iz dolova.....najvise mrzim kad se neko tako puva zamislja da je on neko....pa jeste dolovacka uprava je sve nerastimovana bagra bre.....sve prave neke stranke nebi li zagradili sebe .....mislis da iko tamo zeli od srca i to u prvom planu dobro za dolovo.....prvo je bre njima oni,njihova familija(sto je i normalno) a posle svi......zato tisina!!!!!!
BUNT!!!!- Dilber
Nemojmo
Ljudi pa necemo se valjda svadjati oko nekih tamo ljudi sto gledaju samo svoj dzep ko da to nije svugde a ne samo u Dolovu pa svi su takvi,ko nece kad mu svaki dan prolazi kroz ruke posteno zaradjen novac od stanovnika. tako je to islo uvek tako sad ide i tako ce biti uvek
Tripko- Gedža
- Broj poruka : 3
Datum upisa : 21.02.2007
BUNT!!!! ::Brate dolovacki to je bilo cimanje jer lik iz Pazove prica nesto o upravi Dolova. Pricas bez argumenata a i lupas.Tito ::BUNT!!!! ::Ti sky da se smiris, ili cu ja da te izbacim iz Dolova.
Nebitno brate odakle je...covek voli dolovo i dolazi cesto ovde....voli ove ljude...a ti nisi ispao fer...dogovorite se da napraqvite topic i da malo pljujete upravu,kad ono ti krenuo protiv njega....nekazem da ne treba da ima suprotstavljenih interesa,naprotiv,bilo bi jadno kad bi svi pricali isto....ali brate drug ti je i postuj ga.....ok?
Ae sad nastavite sve normalno.....
Tito- Vandrokaš
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu