RK Dolovo
+14
Nick Slaughter
Mishica
DraganŠNj
pera pajser
RAShA
Police-officer
arrisD
BIG BROTHER
d3m()n*hUnT3r
Mudorator
Junkie
kikerec90
BUNT!!!!
Komsija
18 posters
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
RK Dolovo
Da nebude da smo ih zapostavili. Jedno vreme sam ih pratio, ali vec duze vreme nemam pojma kako stoje. Da li ima ko da je obavesten :?:
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Godina : 42
Datum upisa : 09.12.2006
Re: RK Dolovo
Vecara se odrzava skupstina RK. Bira se predsednik i te fore. A prvenstvo jos nije pocelo.
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Datum upisa : 11.02.2007
I mi sad kao trebamo da se slozimo sa tim??? Dokazite!!!kikerec90 ::Najaci smo
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
BUNT!!!! ::Vecara se odrzava skupstina RK. Bira se predsednik i te fore.
Šta bi? Ko je novi president?
Novi predsednik je Miroslav Rancic, dokazani Dolovacki as, videcemo kako ce biti. Mislim da MRK dosta treba da radi na poboljsanju kvaliteta igre.Mudorator ::BUNT!!!! ::Vecara se odrzava skupstina RK. Bira se predsednik i te fore.
Šta bi? Ko je novi president?
BUNT!!!!- Dilber
Sta dosta, malo vise od dosta!! Treba da krenu sa radom i da batale ispijanje gajbi pre tekme!!!
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Ajde sto piju, nego i pusu i sede na ladan beton.
BUNT!!!!- Dilber
BUNT!!!! ::Ajde sto piju, nego i pusu i sede na ladan beton.
Sedu na 'ladan beton
Komsija- Gazda
Ma mi klinci smo najachi sve igramo sa starijima i visima
d3m()n*hUnT3r- Paor
- Broj poruka : 144
Datum upisa : 26.02.2007
da sve igramo sa starijima i visima i sve gubimo bre.Ogi ti nemoj da se izvlacis
BIG BROTHER- Gilipter
- Broj poruka : 185
Datum upisa : 12.02.2007
Ne znam kakva je trenutna situacija u dolovackom rukometu ali mislim da je Miroslav Rancic pravi covek za takvu funkciju i da ce odraditi posao.
arrisD- Budžovan
- Broj poruka : 412
Mislom da Dolovo ima najbolji rukomet
Police-officer- Buzdovan
- Broj poruka : 21
Datum upisa : 27.02.2007
Mislis na jednu od boljih "skola rukometa". Pa ni to vishe nemamo. Nas najveci trener postao je veliki materijalista, u svemu trazi korist. Generacija 90' je poslednja koja je nesto uradila. Videcemo ove mladje ali cisto sumnjam u neke uspehe.Police-officer ::Mislom da Dolovo ima najbolji rukomet
Poslednji izmenio dana Sre 28 Feb 2007, 22:02, izmenjeno ukupno 1 puta
BUNT!!!!- Dilber
Najveci problem naseg rukometa je sto nema sponzora, tako da veliki talenti prestaju da treniraju, cim zavrse osnovnu skolu. @Police-officer je jedan od primera. Moja generacija je bila druga u Srbiji, ali su nakon zavsetka osnovne skole gotovo svi prestali da treniraju.
Komsija- Gazda
Pa nemoj ti brzi da pricas sta ako gubimo bar smo napredovali a ne ko drugi koji su ostali na isto nivou
d3m()n*hUnT3r- Paor
- Broj poruka : 144
Datum upisa : 26.02.2007
Komsija ::Najveci problem naseg rukometa je sto nema sponzora, tako da veliki talenti prestaju da treniraju, cim zavrse osnovnu skolu. @Police-officer je jedan od primera. Moja generacija je bila druga u Srbiji, ali su nakon zavsetka osnovne skole gotovo svi prestali da treniraju.
Pa cekaj ako je tvoja generacija bila druga u Srbiji,ti i ja smo ista generacija?
Police-officer- Buzdovan
- Broj poruka : 21
Datum upisa : 27.02.2007
Police-officer ::Komsija ::Najveci problem naseg rukometa je sto nema sponzora, tako da veliki talenti prestaju da treniraju, cim zavrse osnovnu skolu. @Police-officer je jedan od primera. Moja generacija je bila druga u Srbiji, ali su nakon zavsetka osnovne skole gotovo svi prestali da treniraju.
Pa cekaj ako je tvoja generacija bila druga u Srbiji,ti i ja smo ista generacija?
To sa sponzorima stoji. Ali nije to problem zasto se ne nastavlja sa treninzima. Ne postoji DRUGI TIM, i klinci osmi razred dodju treniraju sa motorima ovi ih izlome i klinac vishe ne dodje na trening. A i nemaju utakmica za kaljenje. A da postoji drugi tim sve bi bilo drugacije. Posle 8 razreda nastavlja se sa treniranjem igra se kadetska liga(e za to treba sponzori ili malo veci budzet uprave) pa kad se klinci iskale onda su to igraci, pravi prvotimci, koji su prosli sve kategorije RK Dolova.
BUNT!!!!- Dilber
pa ja pricam da gubimo jeste da smo napredovali ali ne kao neki
BIG BROTHER- Gilipter
- Broj poruka : 185
Datum upisa : 12.02.2007
BIG BROTHER ::pa ja pricam da gubimo jeste da smo napredovali ali ne kao neki
Jbte, jel su vas učili u toj O.Š. da postoje mala i velika slova, onda . (takča) , (zarez) : (dvotačka) itd.?
Police-officer ::
3 bambija za tebe. Zezam se.
Jesmo ista generacija. :cool:
Komsija- Gazda
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu