Poslednji film koji ste gledali
+23
Kameni
homer
Mad_Ferrari
ZIka87
pakito
aisha
RAShA
GuaRdian_AngeL
deda tripko
Al3xANdrA
pera pajser
Tito
Slavic_Warior
den78
Dolovacki Z E T
intellect
Junkie
SKAZI
arrisD
DPb-ac
Komsija
BUNT!!!!
Mudorator
27 posters
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: TV & film
Strana 4 od 7
Strana 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Poslednji film koji ste gledali
300!!! FILMCINA JEDNOM!!!! FOR THE GLORRRRYYYY
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Gledala sam sinoc-jutros "Ja ti i Dupri" . Extra komedija
Al3xANdrA- Frajla
- Broj poruka : 184
Datum upisa : 19.02.2007
Junkie ::300!!! FILMCINA JEDNOM!!!! FOR THE GLORRRRYYYY
FOR SPARTA!!!!
Bruka film
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Datum upisa : 11.02.2007
Odavno Mrtav(u petk u 21 na rts-u) film je strava,mada su rekli da je horor:affraid: ,ipak je bio triler...
U Turn
Evu u tri slike ceo film i sve ce Vam biti jasno...
POČETAK
SREDINA
KRAJ
Dakle, tip - Bobby Cooper (Sean Penn) svraća u jedan mali gradić jer su mu se pokvarila kola. Dok čeka da se poprave, odlazi da malo procunja po gradu (uslovno rečeno gradu, više liči na selo). Upoznaje jednu devojku (Jennifer Lopez) i onda počinju igre!!! Ona ima ljubomornog muža koji ih navata na delu Pa ga onda on unajmi da mu ipak ubije ženu, a ona da joj ubije muža... Pojavljuje se tu i galerija ostalih likova, poput jednog seoskog frajera (koji po ponašanju podseća na neke Dolovce) i njegova riba (Claire Danes), konobarica, lokalni slepac, automehaničar (takođe podseća na neke Dolovce), šerif koji pomno prati sva dešavanja a pritom je i sam umešan u njih i mnogi drugi.
Ako povežete slike, možete da naslutite tok dešavanja... Bobbiju počinju da se dešavaju vrlo loše stvari, svaka naredna je gora od prethodne, kad pomislite da od ovoga nema gore, znajte da ima!
Poučan film u svakom slučaju!
NARAVOUČENIJE: Ne zabadaj nos (niti bilo šta drugo) u tuđa posla!
Evu u tri slike ceo film i sve ce Vam biti jasno...
POČETAK
SREDINA
KRAJ
Dakle, tip - Bobby Cooper (Sean Penn) svraća u jedan mali gradić jer su mu se pokvarila kola. Dok čeka da se poprave, odlazi da malo procunja po gradu (uslovno rečeno gradu, više liči na selo). Upoznaje jednu devojku (Jennifer Lopez) i onda počinju igre!!! Ona ima ljubomornog muža koji ih navata na delu Pa ga onda on unajmi da mu ipak ubije ženu, a ona da joj ubije muža... Pojavljuje se tu i galerija ostalih likova, poput jednog seoskog frajera (koji po ponašanju podseća na neke Dolovce) i njegova riba (Claire Danes), konobarica, lokalni slepac, automehaničar (takođe podseća na neke Dolovce), šerif koji pomno prati sva dešavanja a pritom je i sam umešan u njih i mnogi drugi.
Ako povežete slike, možete da naslutite tok dešavanja... Bobbiju počinju da se dešavaju vrlo loše stvari, svaka naredna je gora od prethodne, kad pomislite da od ovoga nema gore, znajte da ima!
Poučan film u svakom slučaju!
NARAVOUČENIJE: Ne zabadaj nos (niti bilo šta drugo) u tuđa posla!
Nasmejao si me do suza mudoratoru, svaka cast! Znaci, sta smo zakljucili..... Kad dodjes u selo gde ima likova koji po ponasanju podsecaju na neke dolovce, a pritom se mesas u stvari u koje ne bi trebalo, ocekuj da kad napustas isto, izgledas kao da si dos'o iz Deliblata!
deda tripko- Deran
- Broj poruka : 54
Datum upisa : 12.02.2007
Gledala sam juce na B92 "MEMENTO" i nisam ga bas skroz skapirala! Nesto na foru pocetak je kraj, kraj je pocetak...
Strasno je zajeban film. 'El ima neko na CD-u da mi da, da pogledam jos jednom pa cu valjda da ga ukapiram
Strasno je zajeban film. 'El ima neko na CD-u da mi da, da pogledam jos jednom pa cu valjda da ga ukapiram
Al3xANdrA- Frajla
- Broj poruka : 184
Datum upisa : 19.02.2007
Al3xANdrA ::Gledala sam juce na B92 "MEMENTO" i nisam ga bas skroz skapirala! Nesto na foru pocetak je kraj, kraj je pocetak...
Ima MUDORATOR, a imam i ja.....
deda tripko- Deran
- Broj poruka : 54
Datum upisa : 12.02.2007
Swimming Pool (2003)
Engleski pisac krimi romana, u nedostatku inspiracije, dolazi u vikendicu svog izdavača na jug Francuske kako bi u miru pisala novi roman. Međutim, nije znala da neće biti sama. U kuću dolazi i ćerka izdavača koja uživa u provodu, alkoholu i sexu. Između njih dve se stvaraju čudni odnosi. U celu priču se umeša i lokalni frajer srednjih godina koji je već u šemi sa ovom malom, a i matoroj se dopadne... Na kraju ga i ubiju, ali da Vam ne pričam ceo film, pogledajte ga sami! Evo par kadrova da Vam zagolica maštu...
Engleski pisac krimi romana, u nedostatku inspiracije, dolazi u vikendicu svog izdavača na jug Francuske kako bi u miru pisala novi roman. Međutim, nije znala da neće biti sama. U kuću dolazi i ćerka izdavača koja uživa u provodu, alkoholu i sexu. Između njih dve se stvaraju čudni odnosi. U celu priču se umeša i lokalni frajer srednjih godina koji je već u šemi sa ovom malom, a i matoroj se dopadne... Na kraju ga i ubiju, ali da Vam ne pričam ceo film, pogledajte ga sami! Evo par kadrova da Vam zagolica maštu...
BABEL (2006)
Težak film za gledanje, tragična tematika a ipak dobar! Kreću 3 priče u isto vreme sa 3 kraja sveta (Meksiko, Japan i Maroko) i polako se uklapaju u jednu... Od poznatijih glumaca tu su Cate Blanchett i Brad Pitt. Film je dobio oskara. Vredi pogledati!
Težak film za gledanje, tragična tematika a ipak dobar! Kreću 3 priče u isto vreme sa 3 kraja sveta (Meksiko, Japan i Maroko) i polako se uklapaju u jednu... Od poznatijih glumaca tu su Cate Blanchett i Brad Pitt. Film je dobio oskara. Vredi pogledati!
Nista posebno ,ali ja sam bas lud za tim filmovima o super herojima!!
pera pajser- Bećar
- Broj poruka : 540
Datum upisa : 24.02.2007
film je extra, rezirao je Tarantino, pa mozete da zakljucite kakav je film. Film je snimljen `92. igrao sam i gricu pre godinu dana, ali film stvarno unosi tenziju. Radnja nije hronoloski sortirana, vec film pocinje na kraju akcije, pa se oni prisecaju dogadjaja iz akcije
( pljacke ). Film ima dosta kriminalnih nasilja, rasprava o pop kulturi, memorialnih dijaloga.
Preoprucujem Film.
GuaRdian_AngeL- Budžovan
- Broj poruka : 3445
Godina : 34
Lokacija : iza 7 brda i 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, 7 stepa i 7 suma, na jednom proplanku
Datum upisa : 17.05.2007
Jane Austen's Mafia! (1998)
Parodija na "Godfather" i sve krimi filmove! Ima dosta dobrih fora, ali ima i glupih... Ko voli parodije, sigurno će mu se svideti!
Komšija, šta misliš o ovome? Kad da ti donesem DVD?
Parodija na "Godfather" i sve krimi filmove! Ima dosta dobrih fora, ali ima i glupih... Ko voli parodije, sigurno će mu se svideti!
Komšija, šta misliš o ovome? Kad da ti donesem DVD?
Poslednji Film koji sam gledao je JET SET!!!!!!
Film jebe kewu!!!!!
Film Jednom!!!!
Film jebe kewu!!!!!
Film Jednom!!!!
RAShA- Vandrokaš
- Broj poruka : 499
Godina : 33
Datum upisa : 10.03.2007
@mudorator, jeli to ono kad onaj klinac uzme prskalicu (sa otrovom) za paradajz pa ubije svog dedu (godfather-a)????
GuaRdian_AngeL- Budžovan
Lokacija : iza 7 brda i 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, 7 stepa i 7 suma, na jednom proplanku
GuaRdian_AngeL ::@mudorator, jeli to ono kad onaj klinac uzme prskalicu (sa otrovom) za paradajz pa ubije svog dedu (godfather-a)????
Jeste, upravo taj!
Pre par dana sam gledao domaći film "Klopka"... Nisam mogao da verujem da i naši mogu da naprave dobar triler! U poslednjih 60 godina se domaća produkcija uglavnom svodila na glupe komedije o našem mentalitetu.
Radi se o mladom bračnom paru iz BGa (Nebojša Glogovac i Nataša Ninković) koji jedva spajaju kraj sa krajem. Njihov sin dobija srčani napad i posle toga im doktor saopštava da moraju u što kraćem roku da nabave 26.000 EUR za operaciju u Nemačkoj. Daju oglas u novinama da traže pomoć za operaciju i nakon nekog vremena javlja se misteriozni tip koji nudi pare u zamenu za ubistvo jednog biznismena...
Radi se o mladom bračnom paru iz BGa (Nebojša Glogovac i Nataša Ninković) koji jedva spajaju kraj sa krajem. Njihov sin dobija srčani napad i posle toga im doktor saopštava da moraju u što kraćem roku da nabave 26.000 EUR za operaciju u Nemačkoj. Daju oglas u novinama da traže pomoć za operaciju i nakon nekog vremena javlja se misteriozni tip koji nudi pare u zamenu za ubistvo jednog biznismena...
crtac je strava
GuaRdian_AngeL- Budžovan
mnogo dobra stvar, a ja sam ocekivao samo dugu epizodu. smejao sam se od pocetka do kraja, a i prica je extra odradjena, sad je cool to sto sada imaju mobilne, super je!!!!
Dali je neko jos neko gledao????????
GuaRdian_AngeL- Budžovan
Ja sam gledao Simpsonove i odusevio sam se ...kao i uvek :cheers:
pera pajser- Bećar
Jel ima veze sa serijom Simpsonovi, tj. jel može neko da gleda i kapira film ko nikad nije gledao seriju?
pa moze film da se skapira, mada nemogu bas sve fore.
To je moje misljenje, ali gledao sam ja i seriju, pa neka se obrate oni koji su gledali film a ne seriju..
To je moje misljenje, ali gledao sam ja i seriju, pa neka se obrate oni koji su gledali film a ne seriju..
GuaRdian_AngeL- Budžovan
zanr:Triler
Vidite na plakati ko su glavni glumci,film nije los, Kidmanova je psihijatar i ima sina koji je imun na neki vanzemaljski virus i treba da ga sacuva od ostalih zarazenih da bi Craig (novi 007)napravio protivotrov....
pera pajser- Bećar
Strana 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» POSLEDNJI SMS KOJI STE POSLALI
» Koji ste poslednji album kupili (skinuli)?
» Koji je najbolji srpski film???
» Koji je najbolji crtani film???
» Poslednji YU Fudbalski Tim
» Koji ste poslednji album kupili (skinuli)?
» Koji je najbolji srpski film???
» Koji je najbolji crtani film???
» Poslednji YU Fudbalski Tim
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: TV & film
Strana 4 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu