Poslednji film koji ste gledali
+23
Kameni
homer
Mad_Ferrari
ZIka87
pakito
aisha
RAShA
GuaRdian_AngeL
deda tripko
Al3xANdrA
pera pajser
Tito
Slavic_Warior
den78
Dolovacki Z E T
intellect
Junkie
SKAZI
arrisD
DPb-ac
Komsija
BUNT!!!!
Mudorator
27 posters
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: TV & film
Strana 3 od 7
Strana 3 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Poslednji film koji ste gledali
Junkie ::MORTAL KOMBAT 3 - Cinquest
Hoću i ja mamu ti....da mi doneses za vikend bre!
Tito- Vandrokaš
- Broj poruka : 479
Godina : 34
Datum upisa : 20.02.2007
silent hill extra je samo nisam ukapirao kraj... moram opted da ga gledam
Poglredajte film "Fast food nation "jos jedno pljuvanje Americkog sistema.Kako se pravi i od cega njihov ponos fast food,pocevsi od meksikanaca koji rade na crno pa do toga sta ima u njihovom hamburgeru!!
pera pajser- Bećar
- Broj poruka : 540
Datum upisa : 24.02.2007
MEMENTO!!!
DPb-ac- Gilipter
- Broj poruka : 158
Datum upisa : 12.02.2007
A SKAZi sad kazi nesto!!! I koji film ima tezu radnju???....MEMENTO ili BUTTERFLY EFFECT!!!???SKAZI ::gledao sam danas memento
jos bolje
i jos jedanput cu da ga gledam
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Three Kings (1999)
http://imdb.com/title/tt0120188/
...inace ovo mi je drugi put kako ga gledam, a sad sam ga i snimio
svaka preporuka
http://imdb.com/title/tt0120188/
...inace ovo mi je drugi put kako ga gledam, a sad sam ga i snimio
svaka preporuka
den78- Budžovan
- Broj poruka : 1650
Datum upisa : 22.02.2007
Mudorator ::Tito ::Poslednje sam gledao "Ghost rider".....mnogo dobar film ljudi skidajte ga ....imate ga na www.torrentz.com......uzivajte....
Jel izašao DVD-rip?
Kako mislis jel izasao dvd-rip????
Dvd-rip je program za konvertovanje...zar ne?
Na torrentz.com je izasao neki TSO file koji se ubacuje u neki od drivova(alkohol,virtual cd7,demon) i onda tu se nalazi avi format filma...
Tito- Vandrokaš
...tako se kaze za film koji je ripovan sa retail dvd-a
den78- Budžovan
definitivno memento ali priznaj da je i butterfly brilicno tezakJunkie ::A SKAZi sad kazi nesto!!! I koji film ima tezu radnju???....MEMENTO ili BUTTERFLY EFFECT!!!???SKAZI ::gledao sam danas memento
jos bolje
Hakeri 2-glup film,nije nesto...
DPb-ac- Gilipter
- Broj poruka : 158
Datum upisa : 12.02.2007
Monster House (2006)
den78- Budžovan
The Last King Of Scotland
pera pajser- Bećar
Lord Of The Rings drugi deo i to prvi put!
Al3xANdrA- Frajla
- Broj poruka : 184
Datum upisa : 19.02.2007
NE PRIZNAJEM :D:D ZATO STO NIJE!!! :DSKAZI ::definitivno memento ali priznaj da je i butterfly brilicno tezakJunkie ::A SKAZi sad kazi nesto!!! I koji film ima tezu radnju???....MEMENTO ili BUTTERFLY EFFECT!!!???SKAZI ::gledao sam danas memento
jos bolje
Junkie- Dilber
I LJUDI!! Gledao neko Silent Hill??? Da li je radjen po igrici...ili ima svoju radnju??? Zivo me interesuje????!!!!
Junkie- Dilber
Memento...mnogo star film oko 6 god sigurno ali mnogo dobar....tesko se ukapira zato sto je mnogo izmesan...pogledajte obavezno... PEACE!!
Tito- Vandrokaš
.45 sa Milom Jovovic
pera pajser- Bećar
Satan's Slay!!!
strasno dobar film
strasno dobar film
Poslednji izmenio dana Čet 15 Mar 2007, 22:38, izmenjeno ukupno 1 puta
Fine mrtve devojke
Fine mrtve devojke
Sinoć sam gledao ovaj hrvatski film... Šta reći o njemu? Hm... Pa dobar je, možda i više od toga. Neka mešavina žanrova, prepliću se tu drama, triler a u nekim momentima ima i scena koje podsećaju na horor filmove, a ima i komičnih delova. 2003 film je bio nominovan za Oskara!
Elem, dve devojke iznajmljuju stan na zagrabačkoj periferiji, u jednoj oronuloj zgradi sa bizarnim stanarima. Među galerijom likova su i: luda gazdarica, njen ludi sin manijak, onda ludi ustaša - povratnik sa ratišta, ludi ginekolog, jedan matori koji drži pokojnu ženu u stanu da bi dobijao njenu deviznu penziju, onda jedna jeftina kurva, neki skinhedsi, itd. Niko normalan!
Nisu ni znale da će dolaskom u tu zgradu uskoro početi pravi pakao... BTW, njih dve su lezbejke!
Aaaaaaaaaaa, jesam li vas zainteresovao?
Sinoć sam gledao ovaj hrvatski film... Šta reći o njemu? Hm... Pa dobar je, možda i više od toga. Neka mešavina žanrova, prepliću se tu drama, triler a u nekim momentima ima i scena koje podsećaju na horor filmove, a ima i komičnih delova. 2003 film je bio nominovan za Oskara!
Elem, dve devojke iznajmljuju stan na zagrabačkoj periferiji, u jednoj oronuloj zgradi sa bizarnim stanarima. Među galerijom likova su i: luda gazdarica, njen ludi sin manijak, onda ludi ustaša - povratnik sa ratišta, ludi ginekolog, jedan matori koji drži pokojnu ženu u stanu da bi dobijao njenu deviznu penziju, onda jedna jeftina kurva, neki skinhedsi, itd. Niko normalan!
Nisu ni znale da će dolaskom u tu zgradu uskoro početi pravi pakao... BTW, njih dve su lezbejke!
Aaaaaaaaaaa, jesam li vas zainteresovao?
Proslo je punih 6 godina od kako nisam gledao TOY STORY!! Iako je proslo izvesno vreme film-crtac me je drzao zainteresovanim!! Strasno!! Vredi pogledati jos 5 puta!! Obozavam Disney-ove Crtace!!! :D:D
Junkie- Dilber
Konacno sam odgledao 7 ipo. Odlicna komedija, za promenu posle glupavih Andjela 2 i 3.
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Godina : 42
Datum upisa : 09.12.2006
Letters From Iwo Jima
pera pajser- Bećar
Catch a Fire
Catch a Fire (2006)
Dramatični triler o terorizmu i borbi za slobodu u eri apartheida u Južnoafričkoj republici, 80ih godina prošlog veka. Film je zasnovan na istinitim događajima.
Da vas upoznam sa situacijom... Ukratko, od 1948 do 1994 u Južnoj Africi je na snazi bio tzv. apartheid tj. rasna neravnopravnost u kojoj su, naravno, dominirali belci. Protiv apartheida se bori Afrički Nacionalni Kongres (ANC) - teroristička organizacija u koju su stupali crnci nezadovoljni režimom.
Patrick Chamusso je porodični čovek, radnik u rafineriji koji se drži dalje od aktuelne političke situacije, protesta, terorizma itd. U fabrici u kojoj on radi, jedne noći dolazi do terorističkog napada, sumnja naravno pada na onog ko je najmanje kriv, a da stvar bude još gora, on za tu noć nema alibi, čak svi dokazi govore da je on glavni krivac za eksploziju u rafineriji.
Glavni pandur u gradu (Tim Robins) ga privodi i ovaj crnja prolazi kroz neviđenu torturu, na kraju mu čak i ženu prebiju... Posle svega, ipak ga puštaju na slobodu!
Njemu prekurči (a kome i ne bi) i odlazi u Mozambik (susedna država) gde se priključuje terorističkom kampu koji pomažu Rusi. Nakon obuke vraća se nazad da im svima jebe kevu!
Na kraju filma prikazuju scene (slika dole) u kojoj su zajedno glumac koji je igrao Patricka Chamussoa (desno) i pravi Patrick Chamusso (levo) koji i danas živi u Južnoj Africi!
Evo još par kadrova iz flma...
Film treba pogledati, odličan je!
Dramatični triler o terorizmu i borbi za slobodu u eri apartheida u Južnoafričkoj republici, 80ih godina prošlog veka. Film je zasnovan na istinitim događajima.
Da vas upoznam sa situacijom... Ukratko, od 1948 do 1994 u Južnoj Africi je na snazi bio tzv. apartheid tj. rasna neravnopravnost u kojoj su, naravno, dominirali belci. Protiv apartheida se bori Afrički Nacionalni Kongres (ANC) - teroristička organizacija u koju su stupali crnci nezadovoljni režimom.
Patrick Chamusso je porodični čovek, radnik u rafineriji koji se drži dalje od aktuelne političke situacije, protesta, terorizma itd. U fabrici u kojoj on radi, jedne noći dolazi do terorističkog napada, sumnja naravno pada na onog ko je najmanje kriv, a da stvar bude još gora, on za tu noć nema alibi, čak svi dokazi govore da je on glavni krivac za eksploziju u rafineriji.
Glavni pandur u gradu (Tim Robins) ga privodi i ovaj crnja prolazi kroz neviđenu torturu, na kraju mu čak i ženu prebiju... Posle svega, ipak ga puštaju na slobodu!
Njemu prekurči (a kome i ne bi) i odlazi u Mozambik (susedna država) gde se priključuje terorističkom kampu koji pomažu Rusi. Nakon obuke vraća se nazad da im svima jebe kevu!
Na kraju filma prikazuju scene (slika dole) u kojoj su zajedno glumac koji je igrao Patricka Chamussoa (desno) i pravi Patrick Chamusso (levo) koji i danas živi u Južnoj Africi!
Evo još par kadrova iz flma...
Film treba pogledati, odličan je!
Chronicles Of Riddick> dobar fil sa obzirom da sam gledao bez prevoda.
Strana 3 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» POSLEDNJI SMS KOJI STE POSLALI
» Koji ste poslednji album kupili (skinuli)?
» Koji je najbolji srpski film???
» Koji je najbolji crtani film???
» Poslednji YU Fudbalski Tim
» Koji ste poslednji album kupili (skinuli)?
» Koji je najbolji srpski film???
» Koji je najbolji crtani film???
» Poslednji YU Fudbalski Tim
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: TV & film
Strana 3 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu