Poslednji film koji ste gledali
+23
Kameni
homer
Mad_Ferrari
ZIka87
pakito
aisha
RAShA
GuaRdian_AngeL
deda tripko
Al3xANdrA
pera pajser
Tito
Slavic_Warior
den78
Dolovacki Z E T
intellect
Junkie
SKAZI
arrisD
DPb-ac
Komsija
BUNT!!!!
Mudorator
27 posters
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: TV & film
Strana 2 od 7
Strana 2 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Poslednji film koji ste gledali
Junkie ::Ono, posto ja njega obozavam (CAGE-a)
Meni je on ko neki pederčić, takav ostao u glavi posle onog šit-filma "Grad anđela", smorio me je za medalju!
Inače, ja sam odgledao pre par dana "Lucky Number Slevin" (Dobitna kombinacija) LINK
Extra film, zanimljiva radnja, odlični glumci, vredi pogledatai...
Evo par slika:
Junkie ::Sinoc sam gledao THE ROCK sa NICOLAS CAGEOM!! Ono, posto ja njega obozavam (CAGE-a) film je extra!!! JEl gledao neko??? Moja ocena je 7!! Zanr: AKCIJA; Glavne Uloge: CAGE, Shean Connery......
Ne seri da si tek sad gledao "STENU" film je za 10-ku.
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Datum upisa : 11.02.2007
Meni je on ko neki pederčić, takav ostao u glavi posle onog šit-filma "Grad anđela", smorio me je za medalju!
MEni je Grad Andjel jedan od njegovih najjacih filmova!!! Preporucujem da gledas MANDOLINU KAPETANA KORELIJA!!! A cini mi se da ti bas ne leze filmovi "LOVE STORY" zanra!!???
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Да ли је неко гледао "СЕДАМ И ПО". Проглашен за најбољи домаћи филм у 2006. Вреди ли труда и гледања?
intellect- Paor
- Broj poruka : 126
Datum upisa : 21.02.2007
intellect- Paor
- Broj poruka : 126
Datum upisa : 21.02.2007
intellect ::Да ли је неко гледао "СЕДАМ И ПО". Проглашен за најбољи домаћи филм у 2006. Вреди ли труда и гледања?
Ja sam odgledao prve 2 price. Bile su OK. Moram da nabavim ceo film.
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Godina : 42
Datum upisa : 09.12.2006
Komsija ::Moram da nabavim ceo film.
Imam ja. Dogovorićemo se! :roll:
Ja sam skinuo sa neta film sa takvim naslovu, pise kao najgledanija komedija.Međutim ono neviđeno sranje. Mozda nije to taj. O cemu se radi? Da li je to ona mala klinka sto ide na izbor za miss sa svojom porodicom?California Girl ::Little Miss Sunshine - super film. Mnogo smesan
BUNT!!!!- Dilber
Ja sam skinuo sa neta film sa takvim naslovu, pise kao najgledanija komedija.Međutim ono neviđeno sranje. Mozda nije to taj. O cemu se radi? Da li je to ona mala klinka sto ide na izbor za miss sa svojom porodicom?
Jeste - to je taj. Mnogo je smesan, bar za nas ovde. Smeju se glupim Amerima i njihovim "lepoticama".
Anyway, it's up for an oscar and it had great reviews here. Different country, different culture - different things are funny. I still highly recommend it.
Jeste - to je taj. Mnogo je smesan, bar za nas ovde. Smeju se glupim Amerima i njihovim "lepoticama".
Anyway, it's up for an oscar and it had great reviews here. Different country, different culture - different things are funny. I still highly recommend it.
Californ- Gost
intellect ::Да ли је неко гледао "СЕДАМ И ПО". Проглашен за најбољи домаћи филм у 2006. Вреди ли труда и гледања?
Jedan od najboljih domacih filmova u zadnje vreme,preporuka. Isto tako i Sejtanov Ratnik.
Mozda najgori domaci film svih vremena (mislim da je isto snimljen prosle godine) je Stvar Srca.
Dolovacki Z E T- Gedža
- Broj poruka : 12
Datum upisa : 23.02.2007
den78- Budžovan
- Broj poruka : 1650
Datum upisa : 22.02.2007
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Godina : 42
Datum upisa : 09.12.2006
Snalazi se
ipak je WWE najbolja glumacka skola
ipak je WWE najbolja glumacka skola
den78- Budžovan
JA GLEDAO SEJTANOV RATNIK I JACK ASS.FILMOVI SU COOL POGOTOVO SEJTANOV RATNIK A I JACK ASS SU CAREVI
Warior_Of_Satan ::JA GLEDAO SEJTANOV RATNIK I JACK ASS.FILMOVI SU COOL POGOTOVO SEJTANOV RATNIK A I JACK ASS SU CAREVI
Jackass se pise ovako
:tongue:
Tito- Vandrokaš
- Broj poruka : 479
Godina : 34
Datum upisa : 20.02.2007
Poslednje sam gledao "Ghost rider".....mnogo dobar film ljudi skidajte ga ....imate ga na www.torrentz.com ......uzivajte....
Tito- Vandrokaš
Tito ::Poslednje sam gledao "Ghost rider".....mnogo dobar film ljudi skidajte ga ....imate ga na www.torrentz.com......uzivajte....
Jel izašao DVD-rip?
...za sada samo ts, btw i ja cekam dvdrip... merzim telesync :bomb ie:
den78- Budžovan
Virtualni sex-nije nesto
DPb-ac- Gilipter
- Broj poruka : 158
Datum upisa : 12.02.2007
Poslednje sam gledao "Dnevna straza"...nije los film ali pola nisam ukapirao....
Tito- Vandrokaš
Mnogo je dobar film "Hakeri II"...pogledajte utripovacete se zesce...mnogo dobar!
Tito- Vandrokaš
Mini's First Time
Jedan lak film za gledanje... Keva (Carrie-Anne Moss), ćerka (Nikki Reed) i kevin muž, tj. ćerkin očuh (Alec Baldwin) žive zajedno (slika dole). Ćerka se iz razonode bavi prostitucijom i jednom prilikom, slučajno je pošalju kod svog očuha. Kresnu se oni i matorom se to usladi i a i maloj (glumica je '88. godište) pa sve češće to rade u narednom periodu. Posle par meseci reše da eliminišu kevu tako što će da je tajno kljukaju lekovima da ona poludi i završi u ludnici, međutim, ukaže se izuzetna prilika da je ubiju a da to izgleda kao samoubistvo.
ALI... (Ako želite da saznate rasplet moraćete da pogledate film!)
Film je postavljen u našoj DOWNLOAD sekciji: Mini's First Time (2006) DVDRip
Jedan lak film za gledanje... Keva (Carrie-Anne Moss), ćerka (Nikki Reed) i kevin muž, tj. ćerkin očuh (Alec Baldwin) žive zajedno (slika dole). Ćerka se iz razonode bavi prostitucijom i jednom prilikom, slučajno je pošalju kod svog očuha. Kresnu se oni i matorom se to usladi i a i maloj (glumica je '88. godište) pa sve češće to rade u narednom periodu. Posle par meseci reše da eliminišu kevu tako što će da je tajno kljukaju lekovima da ona poludi i završi u ludnici, međutim, ukaže se izuzetna prilika da je ubiju a da to izgleda kao samoubistvo.
ALI... (Ako želite da saznate rasplet moraćete da pogledate film!)
Film je postavljen u našoj DOWNLOAD sekciji: Mini's First Time (2006) DVDRip
Poslednji film koji sam gledao je bio na PINKU ali sta da se radi a to je film PREVARANTI.
BUNT!!!!- Dilber
MORTAL KOMBAT 3 - Cinquest
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Strana 2 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» POSLEDNJI SMS KOJI STE POSLALI
» Koji ste poslednji album kupili (skinuli)?
» Koji je najbolji srpski film???
» Koji je najbolji crtani film???
» Poslednji YU Fudbalski Tim
» Koji ste poslednji album kupili (skinuli)?
» Koji je najbolji srpski film???
» Koji je najbolji crtani film???
» Poslednji YU Fudbalski Tim
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: TV & film
Strana 2 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu