Kriminal u Dolovu i u opstini PA
+6
Nick Slaughter
homer
Mini Me
arrisD
444
Vukelja_89
10 posters
Strana 1 od 1
Kriminal u Dolovu i u opstini PA
Sta ima u Dolovu i kakvih kriminalaca:))
Sta mislite o opstini pa....i kriminalu...
Vukelja_89- Gedža
- Broj poruka : 7
Datum upisa : 18.10.2007
Re: Kriminal u Dolovu i u opstini PA
ti si bre neki mnogo nasilan tip, samo o kriminalu mislis
444- Deran
- Broj poruka : 89
Datum upisa : 29.08.2007
Covek da postane neko iz podzemlja
arrisD- Budžovan
- Broj poruka : 412
Datum upisa : 11.02.2007
Vukelja_89 ::Sta ima u Dolovu i kakvih kriminalaca:))
Cek, jesi li ti iz Dolova? Kriminala ima svuda. I menjenje licni na osiguraču je krimogena aktivnost (ko je gledao "Ringeraja"" zna o cemu pisem )
Mini Me- Bećar
- Broj poruka : 1098
Godina : 39
Datum upisa : 03.03.2007
Mini Me ::Vukelja_89 ::Sta ima u Dolovu i kakvih kriminalaca:))
Cek, jesi li ti iz Dolova? Kriminala ima svuda. I menjenje licni na osiguraču je krimogena aktivnost (ko je gledao "Ringeraja"" zna o cemu pisem )
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Godina : 42
Datum upisa : 22.02.2007
momci odoh ja bilo mi je cool ali sa dolocima nikako se ne snalazim...))
pozz
pozz
Vukelja_89- Gedža
- Broj poruka : 7
Datum upisa : 18.10.2007
Vukelja_89 ::momci odoh ja bilo mi je cool ali sa dolocima nikako se ne snalazim...))
pozz
Daj Vukelja di ces sad detete ti materino kad smo te tek zavoleli!!!
arrisD- Budžovan
- Broj poruka : 412
Datum upisa : 11.02.2007
arrisD ::Vukelja_89 ::momci odoh ja bilo mi je cool ali sa dolocima nikako se ne snalazim...))
pozz
Daj Vukelja di ces sad detete ti materino kad smo te tek zavoleli!!!
Nemoj da ides,ostani bar jos malo.
homer- Bećar
Ma neka ide!
Nick Slaughter- Bećar
- Broj poruka : 1487
Datum upisa : 12.02.2007
Doci ce on ponovo...
Mad_Ferrari- Budžovan
- Broj poruka : 806
Godina : 36
Datum upisa : 14.04.2007
Cujem da je u Dolovu pre neki dan jedno dete oteto dok se vracalo iz škole, prijavljeno je policiji, obavešteni su i taksisti o izgledu deteta i dete je nadjeno u Banatskim Karlovcima. Jel zna neko nešto više o ovom dogadjaju?
Mini Me- Bećar
Mini Me ::Cujem da je u Dolovu pre neki dan jedno dete oteto dok se vracalo iz škole, prijavljeno je policiji, obavešteni su i taksisti o izgledu deteta i dete je nadjeno u Banatskim Karlovcima. Jel zna neko nešto više o ovom dogadjaju?
ne seri,jbt pa ovo prvi put cujem.
Mislim da to nije istina jer ipak bi ja cuo
homer- Bećar
Mini Me ::Cujem da je u Dolovu pre neki dan jedno dete oteto dok se vracalo iz škole, prijavljeno je policiji, obavešteni su i taksisti o izgledu deteta i dete je nadjeno u Banatskim Karlovcima. Jel zna neko nešto više o ovom dogadjaju?
Oteto je u Pancevu a ne u Dolovu.
atomski_mrav- Đilkoš
- Broj poruka : 1029
Datum upisa : 02.03.2007
atomski_mrav ::Mini Me ::Cujem da je u Dolovu pre neki dan jedno dete oteto dok se vracalo iz škole, prijavljeno je policiji, obavešteni su i taksisti o izgledu deteta i dete je nadjeno u Banatskim Karlovcima. Jel zna neko nešto više o ovom dogadjaju?
Oteto je u Pancevu a ne u Dolovu.
To je vec nesto drugo.
Zasto je oteto?
homer- Bećar
Pretpostavlja se zbog trgovine organima, tako su rekli na tv. Mali je imao srece jer su se otmicari uplasili akcije policije i medija. Ovo je drugi slucaj u ovoj godini da je dete oteto, samo devojka koja je oteta u novom sadu nije jos uvek pronadjena.Zasto je oteto?
atomski_mrav- Đilkoš
atomski_mrav ::Pretpostavlja se zbog trgovine organima, tako su rekli na tv. Mali je imao srece jer su se otmicari uplasili akcije policije i medija. Ovo je drugi slucaj u ovoj godini da je dete oteto, samo devojka koja je oteta u novom sadu nije jos uvek pronadjena.Zasto je oteto?
jbt pa ovo je strasno,pa jer su uhvatili otmicare?
Ti otmicari treba da sluze za razne eksperimente studentima medicine,neka se deca uce na njima da rade odredjene operacije,amputaci,kastracije bez zezanja ozbiljno mislim
homer- Bećar
Ne, oni su izgleda klinca pustili u Banatskim Karlovcima.jbt pa ovo je strasno,pa jer su uhvatili otmicare?
atomski_mrav- Đilkoš
Ja sam čuo skroz drugu priču... Da je mali problematično dete i da je pobegao sam iz škole, pa su ga našli u Banatskom Brestovcu (ne Karlovcu). Baba od tog klinca je iz Dolova, pa je zato možda u nekoj varijanti priče i Dolovo bilo pomenuto.
Mudorator ::Ja sam čuo skroz drugu priču... Da je mali problematično dete i da je pobegao sam iz škole, pa su ga našli u Banatskom Brestovcu (ne Karlovcu). Baba od tog klinca je iz Dolova, pa je zato možda u nekoj varijanti priče i Dolovo bilo pomenuto.
Znao sam,do kraja ce biti ko zna sta,da ga je baba iz dolova kidnapovala,strasno
homer- Bećar
Baba mu je sigurno iz Dolova, mogu da ti napišem na PP ko je, ako te baš zanima.homer ::Znao sam,do kraja ce biti ko zna sta,da ga je baba iz dolova kidnapovala,strasno
Da, to je unuk od pokojnog Nege vatrogasca, sad sam procitao u Pančevcu tacnu verziju, da su pobegli u vikendicu u Brestovac, pobegli od škole i želeli da žive robinzonski, kasnije su hteli da nastave put za Crnu Goru. Klinca je prepoznala devojka u brestovackom busu, jer je ceo grad bio izlepljen slikama.Mudorator ::Ja sam čuo skroz drugu priču... Da je mali problematično dete i da je pobegao sam iz škole, pa su ga našli u Banatskom Brestovcu (ne Karlovcu). Baba od tog klinca je iz Dolova, pa je zato možda u nekoj varijanti priče i Dolovo bilo pomenuto.
Mini Me- Bećar
Mini Me ::Da, to je unuk od pokojnog Nege vatrogasca, sad sam procitao u Pančevcu tacnu verziju, da su pobegli u vikendicu u Brestovac, pobegli od škole i želeli da žive robinzonski, kasnije su hteli da nastave put za Crnu Goru. Klinca je prepoznala devojka u brestovackom busu, jer je ceo grad bio izlepljen slikama.Mudorator ::Ja sam čuo skroz drugu priču... Da je mali problematično dete i da je pobegao sam iz škole, pa su ga našli u Banatskom Brestovcu (ne Karlovcu). Baba od tog klinca je iz Dolova, pa je zato možda u nekoj varijanti priče i Dolovo bilo pomenuto.
"Za sve je kriv Toma Sojer
takve knjige ne bi smele da postoje,
to je bilo iskusenje on je tako
dobro terao po svom"
homer- Bećar
Similar topics
» Rasprostranjenost narkotika u Dolovu
» Pohvala Dolovu
» Sta promeniti u Dolovu ???