Predlog za kulturu u Dolovu
+2
Slavic_Warior
Mini Me
6 posters
Strana 1 od 1
Predlog za kulturu u Dolovu
Vec duže vreme želim da pokrenem jednu ovakvu temu. Svi znamo da je Dom Kulture u lošem stanju, mada to neki nece da priznaju...
Predlažem da osnujemo neku vrstu Kulturno Kreativnog Kluba nalik onom u Starčevu i time poboljšamo rad našeg Doma... Taj klub bi trebao da okuplja kreativne omladince i sve koji hoce da pomognu kulturi u Dolovu. Zadatak kluba bi bio da pomaže Domu sa idejama i organizaciji desavanja... Svi koji pratite desavanja u KKK Starcevo znate na sta mislim, njihovom zaslugom su u njihovo selo dosli mnogi poznati pisci, umetnici, pevaci,grupe. Matija Beckovic, Marko Vidojkovic, Olja Ivanjicki...Njihov klub redovno organizuje zurke na kojima nastupaju pored lokalnih grupa i poznati sastavi. Neki od sastava su i Blues delivers,Goblini,MLO...
Za pocetak možemo se dogovarati na forumu, a kasnije možemo otici i do direktora Branka i upoznati ga sa idejom.
Sta mislite o ovom predlogu?
Predlažem da osnujemo neku vrstu Kulturno Kreativnog Kluba nalik onom u Starčevu i time poboljšamo rad našeg Doma... Taj klub bi trebao da okuplja kreativne omladince i sve koji hoce da pomognu kulturi u Dolovu. Zadatak kluba bi bio da pomaže Domu sa idejama i organizaciji desavanja... Svi koji pratite desavanja u KKK Starcevo znate na sta mislim, njihovom zaslugom su u njihovo selo dosli mnogi poznati pisci, umetnici, pevaci,grupe. Matija Beckovic, Marko Vidojkovic, Olja Ivanjicki...Njihov klub redovno organizuje zurke na kojima nastupaju pored lokalnih grupa i poznati sastavi. Neki od sastava su i Blues delivers,Goblini,MLO...
Za pocetak možemo se dogovarati na forumu, a kasnije možemo otici i do direktora Branka i upoznati ga sa idejom.
Sta mislite o ovom predlogu?
Mini Me- Bećar
- Broj poruka : 1098
Godina : 39
Datum upisa : 03.03.2007
Re: Predlog za kulturu u Dolovu
Ja te podrzavam ,pokusavao sam ja i ranije nesto sa forumasima ali....niko nije hteo
Jedan moj komšija je hteo da pokrene školu gitare i drugih instrumenata (sve besplatno, naravno) ali neznam dokle je stigao u realizaciji te svoje ideje. U svakom slučaju, trebalo bi da se mladi posvete i drugim pravcima umetnosti osim one koju im forsiraju sa "Pinka"!
Da bas ima mnogo mladih koji neslusaju folk u Dolovu nema ni 20... i 20 je mnogo...
I hocemo li organizovati te sekcije???
Koliko ce nas biti nas 10ak???:?:
Koliko ce nas biti nas 10ak???:?:
Ja sam za to! Verujem da u selu i na ovom forumu ima jos ljudi koji bi se prikljucili! Meni se ideja cini dobrom samo jos da zainteresujemo ljude i da odemo do Branka.
Mini Me- Bećar
- Broj poruka : 1098
Godina : 39
Datum upisa : 03.03.2007
Mini Me ::Ja sam za to! Verujem da u selu i na ovom forumu ima jos ljudi koji bi se prikljucili! Meni se ideja cini dobrom samo jos da zainteresujemo ljude i da odemo do Branka.
Trazice vam tri iljade za salu
pera pajser- Bećar
- Broj poruka : 540
Datum upisa : 24.02.2007
evo cist primer za propast dolova u kulturnom smislu...
prosle godine bio je rock bend iz panceva Road Runner,ulaz je bio samo 50 kinti i uz to jedno pice za dzabe...Bilo je 15-estak ljudi.Od omaldine bilo nas 6 mozda.Ljudi svirali pred praznom diskotekom...Znaci sve sto je van Granda i turbo folka nece uspeti u Dolovu..Mogu ja da kontaktiram neke bendove da dodju u Dolovo pa cemo videti sta ce biti...
direktor@domkulturedolovo.org.yu
ovde mozemo kontaktirati direktora..ako hocemo da pokusamo nesto...
prosle godine bio je rock bend iz panceva Road Runner,ulaz je bio samo 50 kinti i uz to jedno pice za dzabe...Bilo je 15-estak ljudi.Od omaldine bilo nas 6 mozda.Ljudi svirali pred praznom diskotekom...Znaci sve sto je van Granda i turbo folka nece uspeti u Dolovu..Mogu ja da kontaktiram neke bendove da dodju u Dolovo pa cemo videti sta ce biti...
direktor@domkulturedolovo.org.yu
ovde mozemo kontaktirati direktora..ako hocemo da pokusamo nesto...
Dogurao je daleko. Ali naravno sve sam, bez velike pomoci ljudi iz vrha mesne zajdnice. Kada se stekne neko znanje gitare logicno je napraviti bend tj. ponovo oformiti bend Doma Kulture koje je ranijih godina postojao. Iz tog vremana ostala je samo klavijatura i istroseni Bass Bubanj. Zahvaljujući tvom dragom Komsiji po neka ideja o benda je i moguća. On donosi svoje gitare od njegovog kolega iz benda Bass gitaru pa to nekako i funkcijonise. Ali naravno ni jedan pa ni ovaj nas band ne funkcionise bez BUBNJEVA. Za ciju je nabavku potrebna pomoć mesne zajdnice.Mudorator ::Jedan moj komšija je hteo da pokrene školu gitare i drugih instrumenata (sve besplatno, naravno) ali neznam dokle je stigao u realizaciji te svoje ideje. U svakom slučaju, trebalo bi da se mladi posvete i drugim pravcima umetnosti osim one koju im forsiraju sa "Pinka"!
Da li moze iz budzeta(od oko 26 milona dinara za sledecu godinu) da izdvoji novac za KULTURU tj za BUBNJEVE??? Pitanje svih koju pohađaju tu školu instrumenata i drugih meštana sela Dolova!
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Datum upisa : 11.02.2007
MOMCI STVARNO BI TREBALO DA KRENETE NESTO.....DOGOVORITE SE,A TO DA U STARTU TREBATE DA PLATITE SALU NEKA VAM IZADJE U SUSRET DOM KULTURE.....
marjan.d- Korinđaš
- Broj poruka : 378
Godina : 50
Datum upisa : 30.08.2007
marjan.d ::MOMCI STVARNO BI TREBALO DA KRENETE NESTO.....DOGOVORITE SE,A TO DA U STARTU TREBATE DA PLATITE SALU NEKA VAM IZADJE U SUSRET DOM KULTURE.....
Možda nisi čitao temu besplatna škola instrumenata, ali to što si napisao je već sve pokrenuto i funkcioniše.
Mislio sam da je ovo neka druga konbinacija....ok
marjan.d- Korinđaš
- Broj poruka : 378
Godina : 50
Datum upisa : 30.08.2007
Similar topics
» Pohvala Dolovu
» Sta promeniti u Dolovu ???
» Rasprostranjenost narkotika u Dolovu
» Kriminal u Dolovu i u opstini PA
» Sta promeniti u Dolovu ???