Lov i Ribolov
+18
Hunter
atomski_mrav
Vladimir Stakić
Kameni_Ns
444
LaV
marjan.d
deda tripko
Mini Me
homer
BUNT!!!!
ZIka87
Tito
arrisD
d3m()n*hUnT3r
Mudorator
becar
Slavic_Warior
22 posters
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: Hobi
Strana 3 od 6
Strana 3 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Lov i Ribolov
pa jbg ja sam isao biciklom,sad idem motorom.
Ovi majmuni u deliblatu mi traze 2500 za dozvolu ,a ja necu da dam jer je jezero sranje...
Ovi majmuni u deliblatu mi traze 2500 za dozvolu ,a ja necu da dam jer je jezero sranje...
Nije im valjda ista cena i za mlađe od 18 godina?
Mini Me- Bećar
- Broj poruka : 1098
Godina : 39
Datum upisa : 03.03.2007
pa da onaj majmun kaze ja ti ne verujem da imas manje od 18 ja mu pokazem dozvolu PSP,on gleda i kao...
Ma necu da kupim dozvolu!!!
Pederi jedni lopovski
Ma necu da kupim dozvolu!!!
Pederi jedni lopovski
To on zbog tvoje visine!
Mini Me- Bećar
ma jebem li ga jes da imama 2m ali nema veze kad u dozvoli pise koje sam godista,Ivica Nikolic uzima uvek ono ispod 18 i to jos kaze da je 91-92 god,a mene zajebavaju..
@Mini me, @Ziko radi li riba u Deliblatu??GAju??Kajtasovu??
Ja bih sad za vikend trebao da idem na kampovanje pored jezera Michigen ,pa cu ici na pecanje
Ja bih sad za vikend trebao da idem na kampovanje pored jezera Michigen ,pa cu ici na pecanje
Hej Boki kako bilo na pecanju?Daj napravi neku fotku da vidimo dal je Michigen lepsi od Deliblatskog jezera Ja planiram da odem ove nedelje negde. Bio sam u Deliblatu i babuska radi odlicno. A drug je bio na kanal na S. Tamisu i imao par lepih komada babuske.
Mini Me- Bećar
I Warior kako je bilo na pecanju.Bio sam na onom malom kanalu kod Starog Tamisa i sitna babuska i crvenperka je radila odlicno, mamac je uzimala u "propadanju" imali smo cak i stukicu, koja je vracena jer je mala..
Mini Me- Bećar
Boki hvala puno za kacket!!!! Bas kao stvoren za lov!!! jedva cekam da ga isprobam!!!! Hvala jos jednom
ZIka87- Gilipter
- Broj poruka : 154
Godina : 37
Datum upisa : 23.02.2007
ZIka87 ::Boki hvala puno za kacket!!!! Bas kao stvoren za lov!!! jedva cekam da ga isprobam!!!! Hvala jos jednom
nema na cemu sve za drugare pecarose
danas sam bio malo do deliblata na pecanje i upecao sam jednu veliku kurcinu.
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Godina : 42
Datum upisa : 22.02.2007
Bacaj prvo silikonce dok "neupoznas" teren. Ja sam jednom sa stricem na Tamišu posejao par meppsova i prosto mi bilo krivo. Mada svaki rizik se isplati. Kad sam bio na Srebrnom Jezeru odoh do Dunava da vidim dal riba radi. Nivo Dunava se smanjio i otkrio neko potopljeno granje i mogao sam da izbrojim stotinu varalica, šedova i ostalih mamaca, puta 300-500 din (koliko kosta ružno pace srednje velicine), pa sad vidi. Ali sve se to zaboravi kad zagrize štuka ili smuđ... Ja licno najvise volim muvanje na džig glavu.Mislim da ti je poznato taj nacin pecanja. Samo treba se snabdeti sa dosta kedera pre pecanja.Kolika je cena varalica u SAD? Gde varilicaris?Warior_Of_Satan ::sad sam qpio mnogo novih varalica za stuku...moram da odem jedan dan da isparobam
Mini Me- Bećar
Žiko jel si uzeo indikatore što smo pricali na bilijaru.
Mini Me- Bećar
Procitaj ponovo moju poruku i videces lokaciju na kojoj sam "muvao s kederom", a to je Tamiš i kad idem sa stricem muvam. U poslednje vreme uglavnom sam pecao na takmicarca (što ti je i poznato) i na dubinku. Dok sam isao u srednju bio sam aktivniji po pitanju varilicarenja. I u mojoj kutiji za pribor i sad možeš naci varalice i meppsove i par dzig udica. U Deliblatu sam varilicarijo jednom ili dvaput, i oba puta kacio za trsku i podvodno granje i zato tamo nepecam vise na varalicu.homer ::Brate evo sad gledam lov i ribolov i pitam se kako te nije sramota da tako kenjas bili smo koliko puta na pecanje i to smo pecali na glistu iz baste i na takmicarce o 5m a ti sad pricas o necemu.
Pozdrav.Ako imas nesto napisi mi preko skajpa stvarno smo daleko otisli sa teme
Mini Me- Bećar
Sve vas ljubitelje ribolova bih ja rado pozvao ovde kod mene na pecanje,reka "PO" Mantova.Dolaze nasi na pecanje i iz Vicenze,po njihovim recima jer se ja nebavim pecanjem najbolje mesto za taj sport.
marjan.d- Korinđaš
- Broj poruka : 378
Godina : 50
Datum upisa : 30.08.2007
pusti prazne price vec salji garantno pismo i eto mene kod tebemarjan.d ::Sve vas ljubitelje ribolova bih ja rado pozvao ovde kod mene na pecanje,reka "PO" Mantova.Dolaze nasi na pecanje i iz Vicenze,po njihovim recima jer se ja nebavim pecanjem najbolje mesto za taj sport.
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Godina : 42
Datum upisa : 22.02.2007
Mini Me ::Bacaj prvo silikonce dok "neupoznas" teren. Ja sam jednom sa stricem na Tamišu posejao par meppsova i prosto mi bilo krivo. Mada svaki rizik se isplati. Kad sam bio na Srebrnom Jezeru odoh do Dunava da vidim dal riba radi. Nivo Dunava se smanjio i otkrio neko potopljeno granje i mogao sam da izbrojim stotinu varalica, šedova i ostalih mamaca, puta 300-500 din (koliko kosta ružno pace srednje velicine), pa sad vidi. Ali sve se to zaboravi kad zagrize štuka ili smuđ... Ja licno najvise volim muvanje na džig glavu.Mislim da ti je poznato taj nacin pecanja. Samo treba se snabdeti sa dosta kedera pre pecanja.Kolika je cena varalica u SAD? Gde varilicaris?Warior_Of_Satan ::sad sam qpio mnogo novih varalica za stuku...moram da odem jedan dan da isparobam
ma ja sam kupovao one sto plitko idu nisam kupovao one heavy duty...u Deliblato mi ne pada na pamet da bacam varalice ...a u Americi varalice skoro za DZ ja kupio neke rapala varalice po 5 $
E nisam uzeo jos neverujem da cu ove godine i uzeti posto je sezona na sarana skkoro gotova!!!! Uzecu sledece godine!!! Cuo sam da na buvljaku ima za 200 kinti da se uzmu oni sto se postavljaju na stap!!!!! Videcemo i to cudo!!!!!!
BISTRO I DOBAR POGLED
BISTRO I DOBAR POGLED
ZIka87- Gilipter
- Broj poruka : 154
Godina : 37
Datum upisa : 23.02.2007
Warior_Of_Satan ::Boze zdravlja ja u subotu ako bude lepo vreme palim na pecanje jebes zivot
Boli te uvo imas vremena na pretek!
LaV- Korinđaš
- Broj poruka : 396
Godina : 34
Datum upisa : 20.07.2007
LaV ::Warior_Of_Satan ::Boze zdravlja ja u subotu ako bude lepo vreme palim na pecanje jebes zivot
kakvog vremena, "dete ti sa vremenom! "
Warior_Of_Satan ::LaV ::Warior_Of_Satan ::Boze zdravlja ja u subotu ako bude lepo vreme palim na pecanje jebes zivot
kakvog vremena, "dete ti sa vremenom! "
Ma i ja bi isao negde nego moram da "ucim", "dete ti sa ucenjem"
LaV- Korinđaš
- Broj poruka : 396
Godina : 34
Datum upisa : 20.07.2007
Gde ces pecati? Ja zbog ispita ovih dana necu ici na pecanje.Warior_Of_Satan ::Boze zdravlja ja u subotu ako bude lepo vreme palim na pecanje jebes zivot
Mini Me- Bećar
Strana 3 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: Hobi
Strana 3 od 6
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu