FireFox vs. Internet Explorer vs. Opera
+5
Tito
BUNT!!!!
Junkie
Mudorator
Komsija
9 posters
Strana 1 od 1
Koji Web Browser koristite?
FireFox vs. Internet Explorer vs. Opera
Ja koristim FireFox Prvo zbog bolje zastite, a onda sam se navikao na multitab opciju, mada cini mi se da i najnoviji IE ima multitab opciju.
IE koristim samo na sajtovima koji su namenjeni iskljucivo IE-u
:bomb ie:
IE koristim samo na sajtovima koji su namenjeni iskljucivo IE-u
:bomb ie:
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Godina : 42
Datum upisa : 09.12.2006
Re: FireFox vs. Internet Explorer vs. Opera
To CAREVI, LJUBIM JA VAS!!! FIREFOX RULES
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Pa nema bolje multi tab opcije od Opere pa ne znam. Mislim da je oprea najbolje uradjena za to. A i nemam nista protiv firefoxa, ali do sada nisam imao problema sa operom i ostajem joj veran. Dok na primer Junkie koji je do skoro ljubio Operu sad sere nesto o Fox-u, a sve zbog jebnog loseg iskustvar prouzrokavanim greskom u njegovom sistemu.
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Datum upisa : 11.02.2007
BUNT!!!! ::Pa nema bolje multi tab opcije od Opere pa ne znam. Mislim da je oprea najbolje uradjena za to. A i nemam nista protiv firefoxa, ali do sada nisam imao problema sa operom i ostajem joj veran. Dok na primer Junkie koji je do skoro ljubio Operu sad sere nesto o Fox-u, a sve zbog jebnog loseg iskustvar prouzrokavanim greskom u njegovom sistemu.
A kakva je podrska za Operu. Da li moras da posebno skidas PlugIn-ove kao za FF???
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Godina : 42
Datum upisa : 09.12.2006
PODRSKA??? ISTA STVAR KAO I ZA FF!! NEGO, GRESKA U SISTEMU A??? PRIZNAJEM DA OPERA BAR 3x BRZE OTVARA STRANICE I SVAKA CAST ZA TO, ALI FIREFOX JE SIGURNIJI I JEDNOSTAVNO MI SE VISE SVIDJA!! I TI TU NE MOZES NISTA!!!
Junkie- Dilber
Junkie :: NEGO, GRESKA U SISTEMU A???
Da sine zato nije hteo da ti nudi opcije za "save as" "open" ... tj. tvoje lose iskustvo.
BUNT!!!!- Dilber
E TO NIJE TACNO!!! ZASTO ONDA NIJE RADILO NI POSLE DIZANJA NOVOG SISTEMA??? OCES JA DA TI KAZEM ZASTO!!! KONFIGURACIJA JE BILA PRI KRAJU KAO STO ZNAS!!! PLOCA MI JE VRISNULA (NE POTPUNO), PA NISU RADILI NI DRUGI PROGRAMI A NE SAMO OPERA!! A FIREFOX JE NEKIM CUDOM RADIO BEZ IKAKVIH PROBLEMA!! A ONDA SAM PROMENIO KONFIGURACIJU I NEMAM NAMERU DA SE VRATIM NA OPERU!!!A TI KOJI U ZIVOTU NISI KORISTIO FIREFOX (SEM KAD NISI MORAO, KOD ORTAKA ILI TAKO NESTO) NEMOZES DA PRICAS O PREDNOSTIMA I MANAMA!!! sorry WHOS THE KINg????
Junkie- Dilber
Junkie ::!A TI KOJI U ZIVOTU NISI KORISTIO FIREFOX (SEM KAD NISI MORAO, KOD ORTAKA ILI TAKO NESTO) NEMOZES DA PRICAS O PREDNOSTIMA I MANAMA!!!
Pa jebote kad sam ja koristio firefox ti nisi ni znao sta je internet preko modema a ne kamoli nesto brze. Pa ja i nas majstor za sve i svasta Tor smo valjda jedini i koristili FireFox a sada eto nas obojica koristimo Operi. Ja sam rekao da nemam nista protiv Fox-a( protiv bloodyfox-a imam) ali jebiga opera je bolja. sorry WHOS THE KINg????
BUNT!!!!- Dilber
i... nema i!!!
Junkie- Dilber
Firefox....my favorite pat.....
Tito- Vandrokaš
- Broj poruka : 479
Godina : 34
Datum upisa : 20.02.2007
e ovako do sada sam bio za firefox ali posto mi se antena iskrivila a firefox ne daje znake zivota dok mi opera sljaka fino. znaci moja odluka opera
DUSO PRODANA, DUSO PRODANA!!!!!SKAZI ::e ovako do sada sam bio za firefox ali posto mi se antena iskrivila a firefox ne daje znake zivota dok mi opera sljaka fino. znaci moja odluka opera
Junkie- Dilber
I U DOBRU I U ZLU UZ FIREFOX UVEK BICU!!!!
Junkie- Dilber
Evo skinuo sam novi firefox 3
mnogo dobar....bolji od onog 2.0.0.2 ....
jos brze ide n stranice....a opera ona je tako nesigurna...nepamti promene...pa recimo probaj da udjes da odg na neku temu (na pr. razno /game zone/kaladont) napisi nesto i ostani tu jedno 10 sec dok neko drugi odg...kad budes isao back pokazace da si ti poslednji stavio poruku iako kad udjes vidis da ima poruka i posle tebe....pamti samo poslednje sto je videle i ne proverava stranicu....
Firefox LOW!
jos brze ide n stranice....a opera ona je tako nesigurna...nepamti promene...pa recimo probaj da udjes da odg na neku temu (na pr. razno /game zone/kaladont) napisi nesto i ostani tu jedno 10 sec dok neko drugi odg...kad budes isao back pokazace da si ti poslednji stavio poruku iako kad udjes vidis da ima poruka i posle tebe....pamti samo poslednje sto je videle i ne proverava stranicu....
Firefox LOW!
Tito- Vandrokaš
- Broj poruka : 479
Godina : 34
Datum upisa : 20.02.2007
Tako je skazi!SKAZI ::e ovako do sada sam bio za firefox ali posto mi se antena iskrivila a firefox ne daje znake zivota dok mi opera sljaka fino. znaci moja odluka opera
BUNT!!!!- Dilber
Pa normalno, na forumu se ne vraćaš na back! Nego stisneš na zadji pod forumuTito ::Evo skinuo sam novi firefox 3
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: Nauka i tehnologija :: Kompjuteti i internet :: Internet
BUNT!!!!- Dilber
pa ovako menjam svoje misljenje posle ovog sto mi se desilo vise nikad OPERA.
zabagovala se opera i komp block... memorija zauzeta 1.32 GB. znaci opera vise nikad...
zabagovala se opera i komp block... memorija zauzeta 1.32 GB. znaci opera vise nikad...
Firefox pici ko lood
Mad_Ferrari- Budžovan
- Broj poruka : 806
Godina : 36
Datum upisa : 14.04.2007
Similar topics
» Opera 9.20 Build 8771 Final
» Opera 9.21 Build 8776 Final
» Firefox Ultimate Optimizer
» Trickovi za ubrzanje firefox-a
» FireFox 3 - Download Day 2008