Novi rangovi
+14
gaga
marjan.d
GuaRdian_AngeL
pera pajser
Slavic_Warior
gornik77
homer
Mini Me
Komsija
Mad_Ferrari
Mudorator
den78
Nick Slaughter
Admin
18 posters
Strana 3 od 4
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Novi rangovi
Mudorator ::Komsija ::Ako se slazete, mogu da svim devojkama damo status: Frajla
Ja se slažem! Extra predlog...
Ja sam takodje za
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Godina : 42
Datum upisa : 22.02.2007
Predlog je odlican! Bar sto se mene tice...
aisha- Frajla
- Broj poruka : 172
Godina : 41
Datum upisa : 02.08.2007
Sto se mene tice moglo bi ali mislim da bi bio problem u slucaju neke rasprave ili komentara ili....(dijaloga ) da vaznost odgovora i tezina zavisi i od STATUSA.Nemoze da se zna tezina osobe(njen status na Dolovackom forumu) koja ti je sa druge strane-recimo neka cura koja nije Dolovka.Nadam se da hocete da me shvatite,ja bar ovaj problem od gospodjice koja je trazila ovu promenu vidim tako.Hvala.P.S.ukratko:slazem se ali da nemaju isti status sve devojke!Komsija ::
Ako se slazete, mogu da svim devojkama damo status: Frajla
marjan.d- Korinđaš
- Broj poruka : 378
Godina : 50
Datum upisa : 30.08.2007
ehej, gazde, sta bi sa ovim vasim predlogom...mislim za status frajla za zenske clanove foruma?
aisha- Frajla
Ubačeno još novih rangova...
Poslednji put izmenio dana Ned 04 Nov 2007, 16:35, izmenio ukupno 2 puta
Malo je glupo da stoje one tri zvezdice pored titule "Frajla", pa sam mislio da napravim neku slicicu tipa 5 cvetova ili slicno. Da li ima neko neki predlog?
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Datum upisa : 09.12.2006
ma najbolje bi bilo cvet, moze i neki leptir....buba mara....
GuaRdian_AngeL- Budžovan
- Broj poruka : 3445
Godina : 34
Lokacija : iza 7 brda i 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, 7 stepa i 7 suma, na jednom proplanku
Datum upisa : 17.05.2007
Moze cvetic...ali da bude u nekoj drugacijoj boji od zvezdica...
forum ce bas biti originalan kad se to postavi...a ono frajla bas fino izgleda...
Gazde, svaka cast! Necemo da vas menjamo nizasta na svetu!
forum ce bas biti originalan kad se to postavi...a ono frajla bas fino izgleda...
Gazde, svaka cast! Necemo da vas menjamo nizasta na svetu!
aisha- Frajla
Komsija- Gazda
bas su extra slicice, prosto da ih pozelis za sebe
GuaRdian_AngeL- Budžovan
Lokacija : iza 7 brda i 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, 7 stepa i 7 suma, na jednom proplanku
Pooštri malo bodovanje, ne može tek tako na brzinu da se dobijaju titule i činovi!Mudorator ::Ubačeno još novih rangova...
Uzgred, kod najvišeg ranga si pogrešio u jednom slovu tako to ispravi da ne bi kvarilo forum...
Greškom si napisao of Dolova a ispravi na od Dolova...
Nick Slaughter- Bećar
- Broj poruka : 1487
Datum upisa : 12.02.2007
Mudorator ::Ubačeno još novih rangova...
Nisam bio par dana na forumu tako da ovo prvi put vidim.
Moje pohvale.
homer- Bećar
Vidim da ste "devojkama"dali tj.zadrzali status frajla,neznam zasto moj komentar nije razmotren,bar da je neko napisao:neslazem se sa tvojim misljenjem...... i sta sad treba da se izjasnim za boju cveta ili sta vec trazite........nevidim smisao.hvala.marjan.d ::Sto se mene tice moglo bi ali mislim da bi bio problem u slucaju neke rasprave ili komentara ili....(dijaloga ) da vaznost odgovora i tezina zavisi i od STATUSA.Nemoze da se zna tezina osobe(njen status na Dolovackom forumu) koja ti je sa druge strane-recimo neka cura koja nije Dolovka.Nadam se da hocete da me shvatite,ja bar ovaj problem od gospodjice koja je trazila ovu promenu vidim tako.Hvala.P.S.ukratko:slazem se ali da nemaju isti status sve devojke!Komsija ::
marjan.d- Korinđaš
marjan.d ::Vidim da ste "devojkama"dali tj.zadrzali status frajla,neznam zasto moj komentar nije razmotren,bar da je neko napisao:neslazem se sa tvojim misljenjem...... i sta sad treba da se izjasnim za boju cveta ili sta vec trazite........nevidim smisao.hvala.
Nemamo mnogo registrovanih ženskih osoba na forumu, a status je promenjen samo onima koje posećuju forum, dakle nije svima. Može da uvedemo da do 100 postova bude "šmizla" a preko 100 "frajla"...
?
dobra foraMudorator :: Može da uvedemo da do 100 postova bude "šmizla" a preko 100 "frajla"...
?
GuaRdian_AngeL- Budžovan
marjan.d ::Vidim da ste "devojkama"dali tj.zadrzali status frajla,neznam zasto moj komentar nije razmotren,bar da je neko napisao:neslazem se sa tvojim misljenjem...... i sta sad treba da se izjasnim za boju cveta ili sta vec trazite........nevidim smisao.hvala.marjan.d ::Sto se mene tice moglo bi ali mislim da bi bio problem u slucaju neke rasprave ili komentara ili....(dijaloga ) da vaznost odgovora i tezina zavisi i od STATUSA.Nemoze da se zna tezina osobe(njen status na Dolovackom forumu) koja ti je sa druge strane-recimo neka cura koja nije Dolovka.Nadam se da hocete da me shvatite,ja bar ovaj problem od gospodjice koja je trazila ovu promenu vidim tako.Hvala.P.S.ukratko:slazem se ali da nemaju isti status sve devojke!Komsija ::
Hteo sam ja da prokomentarisem, ali sam zaboravio Znaci, kao sto Mudorator rece, moglo bi nesto da se uradi, ali da mi menjamo status rucno, a ne automatski da se menja kao sto je trenutno namesteno.
Komsija- Gazda
RAZUMEM....e to vec neznam kako ce da se menja(rucno ili automatski)ali je vec bolje sa ta dva statusa sto su predlozena.
marjan.d- Korinđaš
Mudorator ::Zaboravili smo da ubacimo rang "mandov"
A vi Admini,niste vama menjali rangove?
Mad_Ferrari- Budžovan
- Broj poruka : 806
Godina : 36
Datum upisa : 14.04.2007
Mad_Ferrari ::Mudorator ::Zaboravili smo da ubacimo rang "mandov"
A vi Admini,niste vama menjali rangove?
da,da a sta bi sa vama
homer- Bećar
Pa mi ostajemo "Gazde"
Komsija- Gazda
razume seKomsija ::Pa mi ostajemo "Gazde"
GuaRdian_AngeL- Budžovan
Komsija ::Pa mi ostajemo "Gazde"
E to tako nemoze
Organizovacu miting
homer- Bećar
Mudorator ::Zaboravili smo da ubacimo rang "mandov"
jel znas ti sta je mandov?