Shoutcast radio
4 posters
Strana 1 od 1
Shoutcast radio
Da li je neko imao neka iskustva sa njim ili necim slicnim?
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Godina : 42
Datum upisa : 09.12.2006
Re: Shoutcast radio
Komsija ::Da li je neko imao neka iskustva sa njim ili necim slicnim?
Ja sam imao shoutcast server pre jedno 6 meseci,znaci server je brooka lak za instalaciju. Imas servere za linux i za win pa biraj.
Ej, pa imas to u winamp (media library - > online services -> shoutcast radio). Ne znam dal to ima neke veze sa verzijom winampa al ja u verziji 5.5 imam tih stanica ne zna se. Naso sam i par domacih.
gornik77- Paor
- Broj poruka : 107
Godina : 47
Datum upisa : 16.02.2007
@gornik77
Da ali to je samo za slusanje online stream-a tj shoutcast-a,koliko sam ja razumeo Komsija je pitao za shoutcast server,to ti je da ti imas svoj stream(shoutcast server) i da drugi imaju mogucnost da slusaju tvoju muziku.
Da ali to je samo za slusanje online stream-a tj shoutcast-a,koliko sam ja razumeo Komsija je pitao za shoutcast server,to ti je da ti imas svoj stream(shoutcast server) i da drugi imaju mogucnost da slusaju tvoju muziku.
d_eXpeRiMenT ::@gornik77
Tako je. Ovih dana, ako stignem, cu malo da cackam oko njega, pa ako negde zapne, znam kome da se obratim
Komsija- Gazda
Podigao sam shoutcast server ali moguce mu je pristupiti samo sa Madnet mreze http://10.227.5.14:8000/listen.pls
d_eXpeRiMenT ::Podigao sam shoutcast server ali moguce mu je pristupiti samo sa Madnet mreze http://10.227.5.14:8000/listen.pls
Unca, unca, unca, unca
Koliki je stream?
Komsija- Gazda
Mozes da biras imas u aac formatu od 24 do 128 i mp3 od 24 do 320 kbps,ali aac je mnogo bolji zato sto koristi mali bandwith a kvalitet zvuka je extra
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu