Besplatan Rapidshare!!!
+15
bane007
MRAMORAK
atomski_mrav
nikola1987
mil11
GuaRdian_AngeL
peki90
MCone
intellect
B4n3_CurL4
Mudorator
jevta666
den78
Komsija
Mad_Ferrari
19 posters
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
jevta666- Džabalebaroš
- Broj poruka : 270
Godina : 38
Datum upisa : 20.03.2007
Re: Besplatan Rapidshare!!!
I ja sam cuo da je to samo kod adsl-a,kod njega kad god resetujes internet menja se ip adresa a preko nje radi rapidshare
mil11- Buzdovan
- Broj poruka : 38
Godina : 31
Datum upisa : 19.12.2007
Vas najveci problem jeste to sto imate uvek istu ip adresu(za razliku od mene).
Najbolje vam je da skinete neki ip adress changer(naglasavan da ja ovo jos nisam probao)i da promenite ip adresu posle download-a.
evo link: http://www.download.ir/archives/2005/08/ip_address_chan.php
ps.ovo bi trebalo da radi.
Najbolje vam je da skinete neki ip adress changer(naglasavan da ja ovo jos nisam probao)i da promenite ip adresu posle download-a.
evo link: http://www.download.ir/archives/2005/08/ip_address_chan.php
ps.ovo bi trebalo da radi.
mil11- Buzdovan
- Broj poruka : 38
Datum upisa : 19.12.2007
mil11 ::ljudi kada dodjete do download limit-a samo restartujte racunar i moci ce te ponovo da skidate (istina i dalje cekate download tickets)!
meni radi
peki90- Džabalebaroš
- Broj poruka : 251
Godina : 34
Datum upisa : 01.12.2007
jevta666- Džabalebaroš
jel moze neko da mi objasni kako se radi na rapidcheat-u
nikola1987- Gedža
- Broj poruka : 1
Godina : 37
Datum upisa : 25.03.2008
Rapid je kao i pre par dana aktivirao Happy hours, uzivajte dok traje.
atomski_mrav- Đilkoš
- Broj poruka : 1029
Godina : 39
Datum upisa : 02.03.2007
mil11 ::ljudi kada dodjete do download limit-a samo restartujte racunar i moci ce te ponovo da skidate (istina i dalje cekate download tickets)!
ko ima MadNet ili statichnu ip adresu nemoze da uradio te jer mu se ip adresa posle restarta nemenja
na 3dnet se menjaj na Madnet nemoze!
Najpouzdaniji nacin za download sa Rapidshare bez premium account-a je CryptLoad.Koristim ga nekoliko meseci i veoma sam zadovoljan.U poslednje vreme nazalost neophodno je rucno ubacivanje simbola,ali to i nije neki problem.Inace,najpouzdaniji nacin,za one koji koriste ADSL sa dinamickom IP adresom je IP changer za odgovarajuci tip modema.Jednostavno se automatski promeni IP adresa i ne ceka se na download narednog fajla sa Rapida.Ovo je mnogo bolje od stalnog ukljucivanja i iskljucivanja modema ili restarta racunara.
bane007- Gedža
- Broj poruka : 10
Godina : 63
Datum upisa : 12.05.2008
Sada je free
ALi dokle,videcemo.
ALi dokle,videcemo.
Mad_Ferrari- Budžovan
- Broj poruka : 806
Godina : 36
Datum upisa : 14.04.2007
Ljudi,ja imam sledeci problem...Platio sam pretplatu za RS za mesec dana,770 din i radio je nenormalno...skidao sam 10 Gb podataka dnevno,znaci nekih 20 dana x 10Gb = 200 Gb sam skinuo za mesec dana...Medjutim sad je dnevni download ogranicen na samo 2.66 Gb za premium korisnike,a cene su ostale iste,a ja skidam prosecno 2Mb/s,tj 7Gb podataka za 1h vremena i ova 2.66 Gb mi nista ne znace...jer skidam sa matematickog fakulteta u Beogradui ne isplati mi se da idem na fax radi samo 2.66Gb podataka,pa se pitam ima li neko slican problem,i da li je nasao neko resenje za besplatan Rapidshare...
CyberBob909- Gedža
- Broj poruka : 2
Datum upisa : 27.10.2008
Jel imaš protok 2 megaBITA /s ili 2 megaBAJTA /s. Ako imaš 2 Mbajta to bi bio stvarno impresivan protok od 16 MBps!
Rapid ima ograničen nedeljni download, neznam sad tačno ali znam kada smo mi uplaćivali (pre godinu dana), da je bilo nešto oko 30 GB nedeljno, znači mesečno 120 GB. Verovatno da su sada to malo povećali, ali u svakom slučaju, verujem da postoji ograničenje i da nije baš da možeš da skidaš koliko hoćeš!
Rapid ima ograničen nedeljni download, neznam sad tačno ali znam kada smo mi uplaćivali (pre godinu dana), da je bilo nešto oko 30 GB nedeljno, znači mesečno 120 GB. Verovatno da su sada to malo povećali, ali u svakom slučaju, verujem da postoji ograničenje i da nije baš da možeš da skidaš koliko hoćeš!
Ne,ceo fax ima protok od 100Mbps,a na speedtest.net sam merio i max download je 16 Mb/s a upload 12 Mb/s,medjutim ja mogu da povucem oko 2 Mb/s downloada,jbg,sta cu kad svi vise na mrtvom facebook-u,tj niko nista konkretno ne skida...
A za prosli mesec je ogranicenje bilo 10Gb dnevno,kao sto sam i vec rekao,medjutim od pre neki dan su uveli novo pravilo,samo 2.66Gb dnevno,80Gb mesecno,sto je zalost pusta koliko sam mogao prosli mesec da skinem(teoretski 300 Gb)
A za prosli mesec je ogranicenje bilo 10Gb dnevno,kao sto sam i vec rekao,medjutim od pre neki dan su uveli novo pravilo,samo 2.66Gb dnevno,80Gb mesecno,sto je zalost pusta koliko sam mogao prosli mesec da skinem(teoretski 300 Gb)
CyberBob909- Gedža
- Broj poruka : 2
Datum upisa : 27.10.2008
Rapidshare free
E ljudi da vam pomognem ja sam ovo probao i ne radi, btw ne postoji ni jedan FREE nacin da se dodje do nekog file, to je mozda moglo do pre 3 godine, ali sada je rapidshare zatvorio svaku mogucnost da bude prevaren!
Mada postoji nacin da se dodje do toga da ne cekas i da odma dobijes download. Provalio sam ovo pre neki dan i eo sluzite se i vi:
http://rapidshare.com/files/160644985/Make_Ur_Own_Free_Rapidshare_Premium_Account_Legally.rar
Ovde imate uputstva i jedan program koji vam kao pomaze u skidanju, ne garantujem da radi, ali vredi probati, kod mene radi.
Mada postoji nacin da se dodje do toga da ne cekas i da odma dobijes download. Provalio sam ovo pre neki dan i eo sluzite se i vi:
http://rapidshare.com/files/160644985/Make_Ur_Own_Free_Rapidshare_Premium_Account_Legally.rar
Ovde imate uputstva i jedan program koji vam kao pomaze u skidanju, ne garantujem da radi, ali vredi probati, kod mene radi.
Djolecar- Gedža
- Broj poruka : 1
Datum upisa : 05.11.2008
CyberBob909 ::Ne,ceo fax ima protok od 100Mbps,a na speedtest.net sam merio i max download je 16 Mb/s a upload 12 Mb/s,medjutim ja mogu da povucem oko 2 Mb/s downloada,jbg,sta cu kad svi vise na mrtvom facebook-u,tj niko nista konkretno ne skida...
koliko se ja secam, useri koji imaju download preko 3mb/s ili 6mb/s (tako nesto, nemoj me drzati za rec), moraju da skidaju mnogo manjom brzinom nego sto mogu, sto znaci da ti ne mozes tih 16mb/s da iskoristis u full-u. e sad, nije mi jasno kako si taj 1 mesec uspeo da skidas toliko, i zasto ti nisu ogranicili. :S
jevta666- Džabalebaroš
BRAVO MAJSTORE
zmacan8- Gedža
- Broj poruka : 3
Godina : 62
Datum upisa : 08.11.2008
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics