Kasacke trke-Vrsac
4 posters
Strana 1 od 1
Kasacke trke-Vrsac
U subotu 22.09.2007.
Odrzace se kasace trke na hipodromu u Vrscu.
Organizator je konjicki klub "DOLOVAC"
Tog dana je u Vrscu Grozdzenbal tako da je to jedan dodatni razlog zasto otici.
Odrzace se kasace trke na hipodromu u Vrscu.
Organizator je konjicki klub "DOLOVAC"
Tog dana je u Vrscu Grozdzenbal tako da je to jedan dodatni razlog zasto otici.
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Godina : 42
Datum upisa : 22.02.2007
Re: Kasacke trke-Vrsac
Sta, oni tamo nemaju konjicki klub, nego im vi organizujete
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Datum upisa : 09.12.2006
Ja nepamtim trke u Vrscu.Cak neznam ni gde je hipodrom.Od prilike koliko znam vrsac(a znam ga)trebalo bi da ga lako nadjem.
U Vrscu nemaju klub
U Vrscu nemaju klub
homer- Bećar
Evo ovo je zvanična najava koja treba da je izašla u ZOV-u:
U organizaciji Konjičkog kluba „Jedinstvo“ iz Vršca u saradnji sa Konjičkim klubom „Dolovac“ iz Dolova 22.09.2007. na rekonstruisanoj stazi vršačkog hipodromu (na Margitskom putu) održaće se trkački dan sa početkom u 13:30 h. Program će se sastojati od 8 jednoprežnih kasačkih trka. Organizatori pozivaju sve ljubitelje konjičkog sporta da prisustvuju trkama, koje se nakon 20 godina ponovo održavaju na vršačkom hipodromu.
U organizaciji Konjičkog kluba „Jedinstvo“ iz Vršca u saradnji sa Konjičkim klubom „Dolovac“ iz Dolova 22.09.2007. na rekonstruisanoj stazi vršačkog hipodromu (na Margitskom putu) održaće se trkački dan sa početkom u 13:30 h. Program će se sastojati od 8 jednoprežnih kasačkih trka. Organizatori pozivaju sve ljubitelje konjičkog sporta da prisustvuju trkama, koje se nakon 20 godina ponovo održavaju na vršačkom hipodromu.
homer ::Ja nepamtim trke u Vrscu.Cak neznam ni gde je hipodrom.Od prilike koliko znam vrsac(a znam ga)trebalo bi da ga lako nadjem.
U Vrscu nemaju klub
Mudorator ::U organizaciji Konjičkog kluba „Jedinstvo“ iz Vršca u saradnji sa Konjičkim klubom „Dolovac“ iz Dolova 22.09.2007. na rekonstruisanoj stazi vršačkog hipodromu (na Margitskom putu)
Homer nece ti biti problem naci hipodrom, koliko se ja secam zime 2003, ti si obisao Margitu i uzduž i popreko, a i kasnije si bio redovan .
Znas ti o cemu ja pricam...
Mini Me- Bećar
- Broj poruka : 1098
Godina : 39
Datum upisa : 03.03.2007
Ne seri!!!Mini Me ::homer ::Ja nepamtim trke u Vrscu.Cak neznam ni gde je hipodrom.Od prilike koliko znam vrsac(a znam ga)trebalo bi da ga lako nadjem.
U Vrscu nemaju klubMudorator ::U organizaciji Konjičkog kluba „Jedinstvo“ iz Vršca u saradnji sa Konjičkim klubom „Dolovac“ iz Dolova 22.09.2007. na rekonstruisanoj stazi vršačkog hipodromu (na Margitskom putu)
Homer nece ti biti problem naci hipodrom, koliko se ja secam zime 2003, ti si obisao Margitu i uzduž i popreko, a i kasnije si bio redovan .
Znas ti o cemu ja pricam...
Vrsac je jako lep grad a kad je nesto lepo ja ga i obilazim redovno.Mislim obilazio
homer- Bećar
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu