TV anketa
+13
444
pakito
NoLLe_HaCkEr
Nick Slaughter
den78
Tito
Slavic_Warior
DPb-ac
Hitman
Junkie
Mudorator
Komsija
BUNT!!!!
17 posters
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: TV & film
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Koju televiziju najvise gledate???
Re: TV anketa
Imam satelitsku, tako da zemaljsku TV ni ne gledam, ali B92...
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Godina : 42
Datum upisa : 09.12.2006
Komsija ::Imam satelitsku, tako da zemaljsku TV ni ne gledam, ali B92...
Ja imam traktor, 11 lanaca zemlje, 2 kompjutera, 4 televizora itd. pa se ne kurčim!
Mudorator ::Komsija ::Imam satelitsku, tako da zemaljsku TV ni ne gledam, ali B92...
Ja imam traktor, 11 lanaca zemlje, 2 kompjutera, 4 televizora itd. pa se ne kurčim!
Ko ti brani. Ovo je slobodna zemlja (barem tako kazu )
Komsija- Gazda
TV GLEDAM SAMO KAD NEMAM VREMENA!!! A GLEDAM NARAVNO B92, zato moj glas ide bas u tom pravcu!!!
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Mada u poslednje vreme
Komsija- Gazda
B92 je dobar a prokljucuje mu se o fox ta dva kanala imaju moju punu paznju a ostalo moze da prodje jedino 1 ili 2 rts.
DPb-ac- Gilipter
- Broj poruka : 158
Datum upisa : 12.02.2007
Jebo vas B92....jebem ti tu televiziju koja sve najprimitivnije i najprostije emisije koja ni jedna druga televizija nece da prihvati ona pusta....sve radikal do radikala!!!!!
Tito- Vandrokaš
- Broj poruka : 479
Godina : 34
Datum upisa : 20.02.2007
Tito ::Jebo vas B92....jebem ti tu televiziju koja sve najprimitivnije i najprostije emisije koja ni jedna druga televizija nece da prihvati ona pusta....sve radikal do radikala!!!!!
Na šta konkretno misliš? I objasni malo ovaj deo sa radikalima...
Tito ::Jebo vas B92....sve radikal do radikala!!!!!
Komsija- Gazda
Happy + trava = enjoying
den78- Budžovan
- Broj poruka : 1650
Datum upisa : 22.02.2007
Pa dete, ako B92 nije demokratcka onda ne znam koja jeste. Lupis tako da ni sam ne znas sta si reko.Tito ::Jebo vas B92....jebem ti tu televiziju koja sve najprimitivnije i najprostije emisije koja ni jedna druga televizija nece da prihvati ona pusta....sve radikal do radikala!!!!!
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Datum upisa : 11.02.2007
BUNT!!!! ::Pa dete, ako B92 nije demokratcka onda ne znam koja jeste. Lupis tako da ni sam ne znas sta si reko.Tito ::Jebo vas B92....jebem ti tu televiziju koja sve najprimitivnije i najprostije emisije koja ni jedna druga televizija nece da prihvati ona pusta....sve radikal do radikala!!!!!
Sine pogledaj neku od emisija u kojima gostuje demokratska stranka...videces ko koga proziva...pa koliko je puta hteo tadic da napusti snimanje,cak i secam se djindjic je jednom bio poludeo i rekao ajde na reklame....a BUNT previse tripuje i ponasas se brate ko neki STAR-MALI....
Tito- Vandrokaš
- Broj poruka : 479
Datum upisa : 20.02.2007
Tito ::Sine pogledaj neku od emisija u kojima gostuje demokratska stranka...videces ko koga proziva...pa koliko je puta hteo tadic da napusti snimanje,cak i secam se djindjic je jednom bio poludeo i rekao ajde na reklame....a BUNT previse tripuje i ponasas se brate ko neki STAR-MALI....
Nisam gledao skoro neku emisiju na B92 gde je bio Tadić, ali ako kažeš da su i njega provocirali, onda to samo znači da su nezavisna televizija, da ne *ebu nikog 5% i takva televizija uvek treba da postoji, bez obzira ko je vlast a ko opozicija!
Tito ::
Sine pogledaj neku od emisija u kojima gostuje demokratska stranka...videces ko koga proziva...pa koliko je puta hteo tadic da napusti snimanje,cak i secam se djindjic je jednom bio poludeo i rekao ajde na reklame....a BUNT previse tripuje i ponasas se brate ko neki STAR-MALI....
Ti si u nekom zescem tripu. Odgledao si jednu *ebenu politicku emisiju na B92 i kenjas kako su oni radikalska televizija???A i nikad stranaka ne gostuje u emisiji? Pa čoveče oni su nezavisni i zato i jesu najbolji.
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Datum upisa : 11.02.2007
RTS je zlodelo, treba isprebijati Tijanića... Čist lopovluk, kome i za šta da se daje 350 dinara mesečno?????
Ne dajem više ni 3 dinara budalama... Otkad ukinuše BK, nema nijedne normalne televizije. Sve zajedno da se skupe, pa ne mogu biti ni pola kao BK. A konkurs za "nacionalne frekvencije" je bio užas!
Polupismena komisija diskvalifikovala BKTV koja preko 10 godina postavlja standarde u sferi televizije, a daje frekvencije nekim fantomskim televizijama koje čak u vreme konkurisanja nisu ni postojale!
Ne dajem više ni 3 dinara budalama... Otkad ukinuše BK, nema nijedne normalne televizije. Sve zajedno da se skupe, pa ne mogu biti ni pola kao BK. A konkurs za "nacionalne frekvencije" je bio užas!
Polupismena komisija diskvalifikovala BKTV koja preko 10 godina postavlja standarde u sferi televizije, a daje frekvencije nekim fantomskim televizijama koje čak u vreme konkurisanja nisu ni postojale!
Nick Slaughter- Bećar
- Broj poruka : 1487
Datum upisa : 12.02.2007
Mudorator ::Komsija ::Imam satelitsku, tako da zemaljsku TV ni ne gledam, ali B92...
koji traktor imas?
444- Deran
- Broj poruka : 89
Datum upisa : 29.08.2007
Ne gledam ni jedan.Gledam samo satelitsku
Mad_Ferrari- Budžovan
- Broj poruka : 806
Godina : 36
Datum upisa : 14.04.2007
pametno !!!!bojan_ferrari ::Ne gledam ni jedan.Gledam samo satelitsku
GuaRdian_AngeL- Budžovan
- Broj poruka : 3445
Lokacija : iza 7 brda i 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, 7 stepa i 7 suma, na jednom proplanku
Datum upisa : 17.05.2007
Strana 1 od 2 • 1, 2
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: TV & film
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu