Šta biste pod HITNO promenili u Dolovu?
+13
NoLLe_HaCkEr
RAShA
Komsija
Zagorka-Zaza41
Slavic_Warior
GuaRdian_AngeL
Herr.Bellan
arrisD
Nick Slaughter
Mishica
DraganŠNj
Mini Me
Mudorator
17 posters
Strana 1 od 4
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
Šta biste pod HITNO promenili u Dolovu?
Šta Vam najviše smete u Dolovu i šta je to što bi prvo promenili a da je finansijski izvodljivo? Odgovore tipa: sagraditi halu, asfaltirati celo selo, napraviti bazen itd. nemojte pisati jer nisu realno izvodljivi u bilžoj budućnosti.
Ono što bih ja mogao da navedem je problem čistoće centra sela jer se ne retko mogu videti otpaci u parku i oko autobuske stanice (posle pijace da ne govorim), nepokošena trava na zelenim površinama, deponija kod koša koja očigledno nikome ne smeta...
Takođe, reflektor na košu bi trebalo da radi celu noć. Neznam u čemu je tu problem, da li finansijski ili tehnički jer u svakom slučaju bi ba trebalo rešiti. Kad ima para i mogućnosti da sija sijalica na svakoj banderi u selu onda bi valjda trebalo da bude i za tu jednu na košu.
Ono što bih ja mogao da navedem je problem čistoće centra sela jer se ne retko mogu videti otpaci u parku i oko autobuske stanice (posle pijace da ne govorim), nepokošena trava na zelenim površinama, deponija kod koša koja očigledno nikome ne smeta...
Takođe, reflektor na košu bi trebalo da radi celu noć. Neznam u čemu je tu problem, da li finansijski ili tehnički jer u svakom slučaju bi ba trebalo rešiti. Kad ima para i mogućnosti da sija sijalica na svakoj banderi u selu onda bi valjda trebalo da bude i za tu jednu na košu.
Re: Šta biste pod HITNO promenili u Dolovu?
Pa meni kao prvo najvise smeta subotom pijac tj. onaj deo pijace koji se nalazi na ulici Lole Ribara, posto zivim u njoj, ne mogu da podnesem to kad se provlacim sa autom i kad mi neko pametan dovikne: " Sta teras kola ovde, ovde je pijac"?! A gde da ih teram, to je put. Ne razumem ljude koji brinu o pijaci da se ne razumeju toliko u saobracaj, vec jos i sa farbom obelezavaju pijacna mesta na asfaltu i jos se time hvale po novinama (Pancevac), a nisu ni svesni da krse zakon i izlazu ljude opasnosti.Toliko o njihovoj "strucnosti". Uz bolju organizaciju svi prodavci bi stali unutar pijace, a ne da jedan prodavac zauzme 7 metara i jos dotera kamion, nego lepo da dobije jednu tezgu i svi srecni. Lepo istovari robu pa kamion/kombi na parking.Tako bi naplata bila laksa. Tako je bar na svim pijacama. A i ne bi bilo toliko smeca po ulici.
Mini Me- Bećar
- Broj poruka : 1098
Godina : 39
Datum upisa : 03.03.2007
Od toliko ruznih stvari u Dolovu,ti nasao pijac subotom koji traje 3 sata!
DraganŠNj- Džabalebaroš
- Broj poruka : 274
Datum upisa : 12.02.2007
DraganŠNj ::Od toliko ruznih stvari u Dolovu,ti nasao pijac subotom koji traje 3 sata!
Pa ova tema se bavi o problemima koji su realno izvodljivi i za koje nisu potrebna velika sredstva.
Šta Vam najviše smete u Dolovu i šta je to što bi prvo promenili a da je finansijski izvodljivo? Odgovore tipa: sagraditi halu, asfaltirati celo selo, napraviti bazen itd. nemojte pisati jer nisu realno izvodljivi u bilžoj budućnosti.
Mini Me- Bećar
Mudorator ::Šta Vam najviše smete u Dolovu i šta je to što bi prvo promenili a da je finansijski izvodljivo? Odgovore tipa: sagraditi halu, asfaltirati celo selo, napraviti bazen itd. nemojte pisati jer nisu realno izvodljivi u bilžoj budućnosti.
Da dopunim...
nemojte pisati jer nisu realno izvodljivi u bilžoj NI DALjOJ budućnosti.
treba toga dosta da se menja.. kao na primer ulice..svi amortizeri mi odu kad god dodjem..
Mishica- Frajla
- Broj poruka : 130
Datum upisa : 27.03.2007
Mishica ::treba toga dosta da se menja.. kao na primer ulice..svi amortizeri mi odu kad god dodjem..
Jedino prelazno rešenje je da nabaviš neki "Jeep", njemu ne smetaju neravnine na drumovima...
Nick Slaughter- Bećar
- Broj poruka : 1487
Dragan-F1 ::Jedino prelazno rešenje je da nabaviš neki "Jeep", njemu ne smetaju neravnine na drumovima...
Može i neka Lada-Niva...
ima smisla... Ne bih se bunila
Mishica- Frajla
- Broj poruka : 130
Datum upisa : 27.03.2007
Mini Me ::Pa meni kao prvo najvise smeta subotom pijac tj. onaj deo pijace koji se nalazi na ulici Lole Ribara...
Mislim da bi trebalo i leti naterati prodavce koji prodaju voće (lubenice pre svega) da ih prodaju u pijaci i radnim danom, pošto već imamo pijacu! Zamislite kada bi neko u stao sa špiditerom u sred JNA ulice u Pančevu da prodaje bostan?! A u Dolovu to nije ništa neobično da se u samom centru obavlja takva prodaja...
Nema to samo u Dolovu vec i u "malo" vecim selima.... doduse ne bas u centru ali u neposrednoj blizini.
arrisD- Budžovan
- Broj poruka : 412
Datum upisa : 11.02.2007
E vidis ta ti nije losa-IMA SMISLA!!!!!!
Herr.Bellan- Buzdovan
- Broj poruka : 35
Datum upisa : 15.02.2007
Neophodne su inovacije u svakom slucaju
Herr.Bellan- Buzdovan
- Broj poruka : 35
Datum upisa : 15.02.2007
Tako je! Za početak trebalo bi ispraviti bandere tj postaviti ih vertikalno pod 90 stepeni... kod mene u sokaku još malo će popucati žice...
Nick Slaughter- Bećar
1. kalDRMA asfaltom
2. lezece policajce i njihove saobracajne znakove( ovo je bilo licno)
3. uredjenje jezera u `dolini` i izgradnja splava na istome.
to je sve od mene,
verujem da cemo uspeti u tome
2. lezece policajce i njihove saobracajne znakove( ovo je bilo licno)
to je sve od mene,
verujem da cemo uspeti u tome
GuaRdian_AngeL- Budžovan
- Broj poruka : 3445
Godina : 34
Lokacija : iza 7 brda i 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, 7 stepa i 7 suma, na jednom proplanku
Datum upisa : 17.05.2007
Nisi baš pročitao uvodni post ove teme...GuaRdian_AngeL ::1. kalDRMA asfaltom
2. lezece policajce i njihove saobracajne znakove (ovo je bilo licno)
Mudorator ::Šta Vam najviše smete u Dolovu i šta je to što bi prvo promenili a da je finansijski izvodljivo? Odgovore tipa: sagraditi halu, asfaltirati celo selo, napraviti bazen itd. nemojte pisati jer nisu realno izvodljivi u bilžoj budućnosti.
Jedino ti je ova druga tačka finansijski izvodljiva! Trebalo bi možda postaviti i nekog ležećeg pandura u centru...
Mudorator ::Nisi baš pročitao uvodni post ove teme...GuaRdian_AngeL ::1. kalDRMA asfaltom
2. lezece policajce i njihove saobracajne znakove (ovo je bilo licno)
3. uredjenje jezera u `dolini` i izgradnja splava na istome.Mudorator ::Šta Vam najviše smete u Dolovu i šta je to što bi prvo promenili a da je finansijski izvodljivo? Odgovore tipa: sagraditi halu, asfaltirati celo selo, napraviti bazen itd. nemojte pisati jer nisu realno izvodljivi u bilžoj budućnosti.
Jedino ti je ova druga tačka finansijski izvodljiva! Trebalo bi možda postaviti i nekog ležećeg pandura u centru...
procitao sam, ali nisam mogao da odolim a da ne kazem:zvizduk:
GuaRdian_AngeL- Budžovan
Lokacija : iza 7 brda i 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, 7 stepa i 7 suma, na jednom proplanku
Mudorator ::Jel prodaju seljjaci bostan na Stephansplatzu?
To ne jos uvek ali sve se moze ocekivati u bliskoj buducnosti od ovih turaka.
arrisD- Budžovan
- Broj poruka : 412
Datum upisa : 11.02.2007
Pod hitno bih promenio lokaciju deopnije. Jer na vasaristu danas nemoze da se zivi, a ni prozor da se otvori.
I pitam se ko cuva i ODRZAVA deponiju.
I pitam se ko cuva i ODRZAVA deponiju.
GuaRdian_AngeL- Budžovan
Pod hitno se moze uraditi normalna stanica u centru,a ne kad pada kisa i ispod te male streje svi pokisnemo...
Preplatili su tu stanicu,a nicemu nesluzi.
Mini Me- Bećar
Koštala je oko 1000 €
Nick Slaughter- Bećar
Dragan-F1 ::Koštala je oko 1000 €
hvala bogu da su samo jednu stavili.
ali ima dolovo 7 stanica = 7000 evra.
SVE ZA DOLOVO.
GuaRdian_AngeL- Budžovan
Mogla bi i neka ultra-komunjarska imena ulica promeniti! Ima toliko velikana našeg naroda koji nemaju svoju ulicu u Dolovu, kao npr.: Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, Vuk Karadžić, Dositej Obradović, Sv. Sava, Svetozar Miletić itd.
Ali zato je važno da imamo ulice: Lole Ribara, Birisa Kidriča, JNA, Bratstva i Jedinstva...
Ali zato je važno da imamo ulice: Lole Ribara, Birisa Kidriča, JNA, Bratstva i Jedinstva...
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 1 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu