Za koji telefon glasate i zasto?
+11
arrisD
N1X
Mudorator
DraganŠNj
Vojin
BUNT!!!!
Komsija
DPb-ac
SKAZI
Junkie
Tito
15 posters
Strana 1 od 1
Najbolja marka mobilnih telefona:
Za koji telefon glasate i zasto?
Ocekujemo vase komentare o mobilnim telefonima...koji su vasi favoriti i zasto....
Tito- Vandrokaš
- Broj poruka : 479
Godina : 34
Datum upisa : 20.02.2007
Re: Za koji telefon glasate i zasto?
Nokia!! Razlog je jednostavan!! PAdni ti sa 40 stepenika i ostani citav!!! :D Toliko.
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Xe xe...mislim da je po tom pitanju najbolji alcatel DB(cigletina sa gumom na kraju)...treba da platis crnca da ti je nosi...
Tito- Vandrokaš
nokija telefoni su najvise izdrzljivi i imaju dobar softwer ali su skupi
dok su sony ericson jeftiniji a sa svim potrebnim funkcijama
dok su sony ericson jeftiniji a sa svim potrebnim funkcijama
Sony je moj izbor zato sto je da kazemo jeftin a dobar za otprilike 200evra mozes super fon da uzmes a npr.nokia za min 300-400 telefon sa takvim karakteristikama!!!
DPb-ac- Gilipter
- Broj poruka : 158
Datum upisa : 12.02.2007
to ti pricam jeftini a dobriDPb-ac ::Sony je moj izbor zato sto je da kazemo jeftin a dobar za otprilike 200evra mozes super fon da uzmes a npr.nokia za min 300-400 telefon sa takvim karakteristikama!!!
Ja imam SAMSUNG S500 i poprilicno sam zadovoljan s njim. Jeste da nema neke Kung-fu opcije, ali je dosta pouzdan i ima odlicnu bateriju. Kad budem menjao telefon, opet cu uzeti Samsung.
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Godina : 42
Datum upisa : 09.12.2006
Ja planiram sada da uzmem neki LG neznam koliko su dobri po pitanju softvera ali sam cuo da imaju dobar stereo zvuk....to me najvise privlaci i slot za mem. karticu....sta mislite?
Tito- Vandrokaš
Hoćeš da uzmeš telefon ili televizor???Tito ::Ja planiram sada da uzmem neki LG neznam koliko su dobri po pitanju softvera ali sam cuo da imaju dobar stereo zvuk....to me najvise privlaci i slot za mem. karticu....sta mislite?
Mani se LG-a! Moj savet
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Datum upisa : 11.02.2007
Moj glas ide Siemens-u.Neko mi je pricao da je igrao fudbal sa njim na betonskom.
Vojin- Deran
- Broj poruka : 55
Datum upisa : 06.03.2007
Siemens vise ne postoji!! Sada je BenqSiemens!!! I Siemens telefoni su najgori telefoni koji su ikada postojali!! Sad da vidimo sta jedinstvo dve velike firme moze da ucini!! Sony i Ericsson su postali extra brand..a da li ce isti slucaj biti i sa gorepomenutim firmama vedecemo....
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Ljudi,moja preporuka je NOKIA 3230!
DraganŠNj- Džabalebaroš
- Broj poruka : 274
Tito ::Xe xe... mislim da je po tom pitanju najbolji alcatel DB(cigletina sa gumom na kraju)... treba da platis crnca da ti je nosi...
...ili Erikson - Ajkula!
Znaci svi telefoni sony ericsson su najbolji1Do sad sam imao sve te telefone i sad trenutno imam sony ericsson w810.
N1X- Gedža
- Broj poruka : 16
Datum upisa : 15.04.2007
Nokia ... razlog... Kvalitet
arrisD- Budžovan
- Broj poruka : 412
Datum upisa : 11.02.2007
SKAZI ::dobri su lg imaju i dobru kameru tj dobar displej
... i traje 6 meseci i crkne!
Sa ovim se apsolutno slažem!Junkie ::I Siemens telefoni su najgori telefoni koji su ikada postojali!
Siemens telefoni su najbolji! Došlo je do fuzije BenQ i Siemensa, kao Sony-a i Ericssona... Nova serija koju je prezentovao BenQ Siemens je savršena, Nokia ne vredi ni koliko jedan taster na pomenutim telefonima...
Nick Slaughter- Bećar
- Broj poruka : 1487
Dragan-F1 ::Siemens telefoni su najbolji! Došlo je do fuzije BenQ i Siemensa, kao Sony-a i Ericssona... Nova serija koju je prezentovao BenQ Siemens je savršena, Nokia ne vredi ni koliko jedan taster na pomenutim telefonima...
ccc
cackao sam i te benq siemense, to je sporo u PM. a nisu nista posebno
GuaRdian_AngeL- Budžovan
- Broj poruka : 3445
Lokacija : iza 7 brda i 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, 7 stepa i 7 suma, na jednom proplanku
Datum upisa : 17.05.2007
Dragan-F1 ::Nova serija koju je prezentovao BenQ Siemens je savršena, Nokia ne vredi ni koliko jedan taster na pomenutim telefonima...
Moj burazer je skoro uzeo nov Benq-Siemens EF81. Cena mu je u februaru mesecu bila oko 400E a sad je naprasno spao na 90E! Telefon jeste da ima u sebi integrisan GPS uređaj, ekran od 18 bita i još neke karakteristike koje nisu baš uobičajene i što je neko rekao, da je Nokia sa istim funkcijama u pitanju koštala bi nekoliko puta više, ali malo mi je sumnjiv taj nagli pad cena i to što daju na Benq telefone samo 6 meseci garancije!? NEšto tu smrdi...
Neke prodavnice po BG-u ne daju uopšte nikakve garancije ni za jedan model... Garancija ne znači rok trajanja... Već to prodavci skraćuju periode da bi se što pre otarasili kupaca, jer nikome nije u interesu da daje garancije 2-3 godine i onda da snose troškove opravke krševa
Cene moraju da padaju, jer dolazi do prave ekspanzije novih telefona sa savremenim softverskim paketima...
A Nokia neka prodaje telefone i po 1000 €, ne znam ko je toliko lud da daje tolike pare za telefon kada za te iste novce može da se kupi kompjuter najmodernije konfiguracije...
Cene moraju da padaju, jer dolazi do prave ekspanzije novih telefona sa savremenim softverskim paketima...
A Nokia neka prodaje telefone i po 1000 €, ne znam ko je toliko lud da daje tolike pare za telefon kada za te iste novce može da se kupi kompjuter najmodernije konfiguracije...
Nick Slaughter- Bećar
- Broj poruka : 1487
Slažem se sa tim da padaju cene, ali ovaj drastičan pad za Benq sa 400 na 90E za par meseci, nije baš uobičajan?Dragan-F1 ::Cene moraju da padaju, jer dolazi do prave ekspanzije novih telefona sa savremenim softverskim paketima...
Sony Ericsson definitiwno!zasto...pa recimo da je uskladjen swakom djepu,da moze da upotpuni skoro swe potrebe uz dobar kvalitet...Imao sam w810i ali sam ga razbio ispred penzionerskih klupa kad sam se napio sada trenutno imam samsung D900 ali nisam zadowoljan nikako...
PeKi-LaV- Deran
- Broj poruka : 56
Godina : 38
Datum upisa : 29.08.2007
Sto ga razbi
Imam i ja W810i.Flashovao sam ga da bih ubacio flash teme i walpapers-e.Skoro su izasli patchevi za sve vrste SE telefona.Znaci vrh.
Imam i ja W810i.Flashovao sam ga da bih ubacio flash teme i walpapers-e.Skoro su izasli patchevi za sve vrste SE telefona.Znaci vrh.
Mad_Ferrari- Budžovan
- Broj poruka : 806
Godina : 36
Datum upisa : 14.04.2007
Similar topics
» melodija za telefon
» Koji net koristite?!
» Najbolji sok koji ste pili???
» POSLEDNJI SMS KOJI STE POSLALI
» Koji net koristite?!
» Najbolji sok koji ste pili???
» POSLEDNJI SMS KOJI STE POSLALI