TRAVIAN
2 posters
DOLOVO .::. FORUM :: Download :: Igrice
Strana 1 od 1
TRAVIAN
E ovako dragi moji dolovci....
Posto se uskoro blizi kraj rs2 servera svima nam dobro poznate browser igrice, imam predlog da se po restartovanju servera okupimo i pocnemo novu igru od samog pocetka. Ima puno dolovaca koji su se navukli na travian, zasto da ne napravimo nas savez i pokazemo im neke stvari..... Ko god je zainteresovan, neka mi se javi. Ostalo je jos svega nekoliko dana do kraja rs2 servera, pa pozurite!
msn - ilicz@hotmail.com
facebook - Zoran Ilic
mob. 063/7807-929
Napravio bih spisak svih zainteresovanih, svi bi blagovremeno bili obavesteni kada krece novi server. Javite se meni, ostavite neki kontakt. Cilj je da nas bude sto vise i da svi krenemo bukvalno od samog pocetka (zbog grupisanja, izbora lokacije i sl... ko je igrao zna o cemu pricam).
Cekam vas!
Posto se uskoro blizi kraj rs2 servera svima nam dobro poznate browser igrice, imam predlog da se po restartovanju servera okupimo i pocnemo novu igru od samog pocetka. Ima puno dolovaca koji su se navukli na travian, zasto da ne napravimo nas savez i pokazemo im neke stvari..... Ko god je zainteresovan, neka mi se javi. Ostalo je jos svega nekoliko dana do kraja rs2 servera, pa pozurite!
msn - ilicz@hotmail.com
facebook - Zoran Ilic
mob. 063/7807-929
Napravio bih spisak svih zainteresovanih, svi bi blagovremeno bili obavesteni kada krece novi server. Javite se meni, ostavite neki kontakt. Cilj je da nas bude sto vise i da svi krenemo bukvalno od samog pocetka (zbog grupisanja, izbora lokacije i sl... ko je igrao zna o cemu pricam).
Cekam vas!
deda tripko- Deran
- Broj poruka : 54
Datum upisa : 12.02.2007
Re: TRAVIAN
Ja sam za.
Jednom je bio nas savez na rs3(jos vucem potpis)ali je brzo propao.
Racunaj me!!!
Jednom je bio nas savez na rs3(jos vucem potpis)ali je brzo propao.
Racunaj me!!!
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Godina : 42
Datum upisa : 22.02.2007
DOLOVO .::. FORUM :: Download :: Igrice
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu