Sablasna baba!
4 posters
Strana 1 od 1
Sablasna baba!
ACHTUNG!!!
Na teritoriji Dolova, koliko sam čuo od raznih ljudi, šparta jedna izuzetno vešta, prefrigana, lukava i lopovskih namera - baba!
Njene karakteristike su takve da gotovo bešumno ulazi u avlije i gotovo paranormalno procenjuje gde je najpovoljnije da napadne.
Koliko sam takođe čuo, do sada je na teritoriji Dolova nestalo oko 1000 €vra...
Svima koji su primetili da su im nestale pare, kažu da im se učinilo da je kroz avliju prošla neka senka ali da nisu obraćali pažnju jer iz domaćinstva uvek neko se šeta zbog kućnih poslova.
Zato obavezno zaključavajte ulazna vrata i verande gde god da se udaljavate od kuće, makar to bilo i dvorište ili bašta!
Sablasna baba dolijati mora!
Na teritoriji Dolova, koliko sam čuo od raznih ljudi, šparta jedna izuzetno vešta, prefrigana, lukava i lopovskih namera - baba!
Njene karakteristike su takve da gotovo bešumno ulazi u avlije i gotovo paranormalno procenjuje gde je najpovoljnije da napadne.
Koliko sam takođe čuo, do sada je na teritoriji Dolova nestalo oko 1000 €vra...
Svima koji su primetili da su im nestale pare, kažu da im se učinilo da je kroz avliju prošla neka senka ali da nisu obraćali pažnju jer iz domaćinstva uvek neko se šeta zbog kućnih poslova.
Zato obavezno zaključavajte ulazna vrata i verande gde god da se udaljavate od kuće, makar to bilo i dvorište ili bašta!
Sablasna baba dolijati mora!
Nick Slaughter- Bećar
- Broj poruka : 1487
Datum upisa : 12.02.2007
Re: Sablasna baba!
Ajd sad ko sme da igra zmurke
zz- Gedža
- Broj poruka : 18
Godina : 48
Datum upisa : 04.03.2007
Izgleda nikog nije briga...
Nick Slaughter- Bećar
Sablasna baba ne miruje!
Ima indicija da se pojavila ponovo u isturenim krajevima Dolova i nestala neprimetno, i da je maznula neke kokoške...
Ima indicija da se pojavila ponovo u isturenim krajevima Dolova i nestala neprimetno, i da je maznula neke kokoške...
Nick Slaughter- Bećar
Znaci treba je cekati u ili ispred kokosinjca, verovatno ce se vrati i po kojeg pevca....
Herr.Bellan- Buzdovan
- Broj poruka : 35
Datum upisa : 15.02.2007
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu