MINI ITX PLOCA!!
2 posters
Strana 1 od 1
MINI ITX PLOCA!!
Albatron je nedavno predstavio prvu na svetu Mini ITX matičnu ploču za AMD AM2 procesore. Dimenzija svega 17x17 cm ovo malo čudo ujedinjava sve prednosti ATI RS690 i SB600 chipseta nudeći integrisanu grafiku, HDTV, HDMI, SPDIF, 8-ch audio sistem, GB LAN,DSub, DVI konektore, dva IEEE 7394 porta, 8 x USB 2.0 priključka, 4 x SATA II kanala s RAID 0, 1 & 0+1 poljima i 1 x IDE kanal.
Zahvaljujući svojim malim dimenzijama, prilično dobroj opremljenosti i mogućnostima, ova ploča bi mogla biti idealno rešenje za Car PC, industrijske računare, POS sisteme, DIY računare i za kućnog korisnika posebno privlačne HTPC sisteme.
Zahvaljujući svojim malim dimenzijama, prilično dobroj opremljenosti i mogućnostima, ova ploča bi mogla biti idealno rešenje za Car PC, industrijske računare, POS sisteme, DIY računare i za kućnog korisnika posebno privlačne HTPC sisteme.
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Re: MINI ITX PLOCA!!
kako je do jaja ova ploca....sve je sprcano na jedno mesto...ajde junkie reci mi ako znas performance za ovu plocu...kakva je?(ako imas podatke)
Tito- Vandrokaš
- Broj poruka : 479
Godina : 34
Datum upisa : 20.02.2007
Re: MINI ITX PLOCA!!
Pa svi podaci su napisani u postu gore!! Ne znam sta vise zelis da znas o ovoj ploci??Tito ::kako je do jaja ova ploca....sve je sprcano na jedno mesto...ajde junkie reci mi ako znas performance za ovu plocu...kakva je?(ako imas podatke)
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu