SONY 3 VS XBOX 360 VS NITENDO Wii
+3
Mudorator
BUNT!!!!
SKAZI
7 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
za koju konzolu bi se vi odlucili
Re: SONY 3 VS XBOX 360 VS NITENDO Wii
ne stvarno joy izgleda kao poboljsana verzija seginih joystika. xbox i sony imaju mnogo bolje. ali nitendo nije radio na joystiku nego na upravljacu na senzor to mu je kao neka prednost...
JEbali te ragumenti!!! Ni ti ne mozes da tvrdis da je dobar kad nisi igrao!! A ni ja ne mogu da tvrdim da je shit!! Ae onda ti ne serii vise molim te gospodie Petr.....!!!!BUNT!!!! ::Junkie ::Brate...pogleda taj oblik!! Pa ne bih izdrzao na njemu da igram ni sat vremena!! Igrao sam na starim nintendo plocicama, mogu da ti kazem da su shit!! Tako da ni ovo nije bolje veruj mi!! Svaka cast za novi controler, ali joypad je ispod ranga!!
Ali čoveče non-stop pričaš bez argumenata.. Otkud znaš da bi se smorio? Uzmi joy u ruke pa onda nešto kenjaj.
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Kad si ti pa igrao konzole sem PlayStation 1!! Kad sam ti nabio gol sa pola terena sa GUZINOM!!!!
Junkie- Dilber
Sta je vama SONY 3 je kod nas vec izasao nema sanse da se setim tacno dve tri nedelje pred novu godinu.pitao sam koliko kosta 1400 evra.ima da se kupi u bgd u big apple
B4n3_CurL4- Paor
- Broj poruka : 106
Godina : 38
Datum upisa : 11.03.2007
Neka Hvala, ti kupi taj svercovani za 1400evra!! A mi cemo da kupujemo u ovlascenim prodavnicama sa garancijom za 599Evra!! U Big apple jeste da postoji, video ja!! Ali to nije to, to su mutne radnje SORRY, u cenovniku ne pise cena,!!! Xbox360 se pojavio tek pre 2-3 meseca u ovlascenim prodavnicama kod nas, a sony se ocekuje 23. marta!! Kazem ti citaj citaj i samo CITAJ!! :DB4n3_CurL4 ::Sta je vama SONY 3 je kod nas vec izasao nema sanse da se setim tacno dve tri nedelje pred novu godinu.pitao sam koliko kosta 1400 evra.ima da se kupi u bgd u big apple
Junkie- Dilber
pa sta ako citam video sam u halo oglase i nisam bio ja zaintesesona nego drug.nije verovao da je ima vec kod nas
B4n3_CurL4- Paor
- Broj poruka : 106
Godina : 38
Datum upisa : 11.03.2007
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Sony Ericsson
» Java igrice za Sony Ericsson
» Digitalni foto aparat Sony DSC-P73 100e
» Sony Sound Forge Audio Studio 9.0 Build 85
» Java igrice za Sony Ericsson
» Digitalni foto aparat Sony DSC-P73 100e