Sta Dolovci najvise voledu da slusadu?
+10
DPb-ac
BUNT!!!!
Al3xANdrA
d3m()n*hUnT3r
DraganŠNj
SKAZI
Junkie
Slavic_Warior
Komsija
Tito
14 posters
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: Muzika
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Koju vrstu muzike slusate
Re: Sta Dolovci najvise voledu da slusadu?
E za tu zurku nije losa ideja,ali da se organizuje npr. rep vece,psy vece,rock vece....Nebi bilo lose
Ma sve united mjuza
d3m()n*hUnT3r- Paor
- Broj poruka : 144
Datum upisa : 26.02.2007
U Dolovu nikad nije dolazio niko sa strane sto se tice ovih zanrova muzike!! Ali bilo bi MNOOOOOGOO dobro ako bi neki ROCK band dosao!! Care Bilo bi loodovanja!!! Za rap ne verujem!!! PSY je najverovatnije!!! Rock tu i tamo!!! ALI U SVAKOKM SLUCAJU BILO BI XTRA!!!!Warior_Of_Satan ::E za tu zurku nije losa ideja,ali da se organizuje npr. rep vece,psy vece,rock vece....Nebi bilo lose
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Pa i bilo bi extra, al za mali broj ljudi !!! Mislim ko jos u Dolovu slusa tako nesto (sem nas) ?!?! Aj ako mi nabrois na svih deset prsta ljudi koji ce doci ja oman' dovodim Davida Guettu !!! Ljudi, budimo realni
Al3xANdrA- Frajla
- Broj poruka : 184
Datum upisa : 19.02.2007
Ma ima dosta ljudi koji to slusaju,to je svuda oko nas,rnb i blazi house sa repom se stalno vrti po radio stanicama tako da svi to slusaju al ni nemaju pojma sta je to jer su kulturno neobrazovani...bilo bi sve ok kad bi ti padrinovci otisli do BG-a da vide 1700 ljudi u undergroundu na house ili sad na Tigu...al seljaci vole ljubu...
DPb-ac- Gilipter
- Broj poruka : 158
Datum upisa : 12.02.2007
Ma bio prosle godine RoadRunner iz panceva,strava su svirali a doslo samo nas 10!!!!!
Svirali su Pink Floyd,Riblju Corbu...uglavnom hard rock.Bas je bilo strava,ali je velika stete jer je doslo nas malo,i na prste si mogao da izbrojis!!!!!
Ma ne mora da bude neki DJ,nego moze i najobicnije preko kompa...ali eto malo da se promeni...bilo bi QL da naprave neku zurku tako psy ,techno,rock,ma bilo sta ljudi samo da onaj ljuba vise ne gusla dole....ae bre ljudi da ispraznimo taj padrino....ja cu razmisliti u medjuvremenu o iznajmljivanju diskoteke...ae nastavite da dajete komentare bas me zanima misljenje vas ....
Tito- Vandrokaš
- Broj poruka : 479
Godina : 34
Datum upisa : 20.02.2007
Ma da vidimo da se dogovorimo sa ovima iz doma.Da mi organizujemo zurku jedne subote i da oni vide kako ce da bude ako budu imali zarade sigurno cemo moci da nastavimo i dalje da organizujemo zurke...Aj stvarno da vidimo sa direktorom doma pa sta on kaze...Ocete????
Ocete li da pokusamo da izvedemo ovaj plan???
Ajde bar da pokusamo a ako uspe bice cool...
Ajde bar da pokusamo a ako uspe bice cool...
Warior_Of_Satan ::Ma da vidimo da se dogovorimo sa ovima iz doma.Da mi organizujemo zurku jedne subote i da oni vide kako ce da bude ako budu imali zarade sigurno cemo moci da nastavimo i dalje da organizujemo zurke...Aj stvarno da vidimo sa direktorom doma pa sta on kaze...Ocete????
Da ali mora da vidimo da te subote ne bude ni u jednom kaficu ziva muzika. Tako bi bar bilo ljudi.
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Datum upisa : 11.02.2007
BUNT!!!! ::Warior_Of_Satan ::Ma da vidimo da se dogovorimo sa ovima iz doma.Da mi organizujemo zurku jedne subote i da oni vide kako ce da bude ako budu imali zarade sigurno cemo moci da nastavimo i dalje da organizujemo zurke...Aj stvarno da vidimo sa direktorom doma pa sta on kaze...Ocete????
Da ali mora da vidimo da te subote ne bude ni u jednom kaficu ziva muzika. Tako bi bar bilo ljudi.
Ma nema veze bar da pokusamo,neka bude svuda ziva muzika,ali ako neko hoce da dodje taj ce da dodje makar i Saban Saulic pevao u Dolovu...
Pa bilo je toga za jedan vikend kada se i u petak i u subotu organizovala house zurka u domu. Petak padrino prazan nema zive svirke ovde puno. A vec u subotu kada je bilo zive svirke bilo je nas petoro u domu. Nevredi...Warior_Of_Satan ::BUNT!!!! ::Warior_Of_Satan ::Ma da vidimo da se dogovorimo sa ovima iz doma.Da mi organizujemo zurku jedne subote i da oni vide kako ce da bude ako budu imali zarade sigurno cemo moci da nastavimo i dalje da organizujemo zurke...Aj stvarno da vidimo sa direktorom doma pa sta on kaze...Ocete????
Ma nema veze bar da pokusamo,neka bude svuda ziva muzika,ali ako neko hoce da dodje taj ce da dodje makar i Saban Saulic pevao u Dolovu...
BUNT!!!!- Dilber
Nemoze bre da ga ispraznimo,bilo bi skroz ok da se organizuje neka disko-rock-pop-house zurka bas bi extra ispalo,pa u subotu nesto kao hip-hop,metal,techno,psychodelic!To je extra raspored samo nemoze se to u dolovu....pokusavano je bezbroj puta
DPb-ac- Gilipter
- Broj poruka : 158
Datum upisa : 12.02.2007
Nije nikad pokusavano na taj nacin...smorio je ljude i padrino bre...jedino jos neke seljake nije...sa strane vise ni ne dolaze ....nogo lepo da iznajmimo diskoteku ,pica koliko se popije toliko ce da platimo,ulaz oko 100 150 din. i docice ljudi....pa ja evo znam najmanje 20 njih iz mog drustva koji bi sigurno dosli....jos se malo potrudimo za plakate,i to je to....
Tito- Vandrokaš
Ma za pocetak besplatan ulaz a posle moze...
Moramo prvo da prikupimo ljude sa jeftinim picem i besplatnim ulazom,pa ako bude uspelo moze i karta da bude 50 kinti a pice malo skuplje...Ljudi moramo da razgovaramo sa nekim iz doma ako hocemo da organizujemo nesto...
Moramo prvo da prikupimo ljude sa jeftinim picem i besplatnim ulazom,pa ako bude uspelo moze i karta da bude 50 kinti a pice malo skuplje...Ljudi moramo da razgovaramo sa nekim iz doma ako hocemo da organizujemo nesto...
Obavezno...ja cu u subotu da nadjem onog branka da ga pitam za koliko kinte najmanje mozemo da prodjemo....a pare se dogovorimo nekoliko nas da organizujemo...moze i nas 10 jbt damo po malo kinte i napravimo....
Tito- Vandrokaš
Tito ::Obavezno...ja cu u subotu da nadjem onog branka da ga pitam za koliko kinte najmanje mozemo da prodjemo....a pare se dogovorimo nekoliko nas da organizujemo...moze i nas 10 jbt damo po malo kinte i napravimo....
Neće da ti da da iznajmiš dikoteku u komercijalne svrhe, izdaje samo za rodjendane. Ili ti možda da za neke veće pare. Najbolje to DraganŠNJ zna.
BUNT!!!!- Dilber
a sta ako prijavimo rodj i ovako je besplatan ulaz odkud ce on da zna.. a mozemo i da mu kazemo dace nam on bre za jeftine pare on nema nikakvu zaradu ako diskoteka ne radi nikako...a i nedovodimo mi nekog grandovca pa da ce da zaradimo u p.m. pa da naplati vise...
Barcode Brothers :D:D:D:D:D:D
Tito- Vandrokaš
Slavland je keva od bubnjeva necujes nista
Tekstovi su na nivou...
Tekstovi su na nivou...
Jebe se forumasima da malo promene ovaj ustaljeni nacin zivljenja u dolovu,bar sto se tice muzike...kao organizovacemo nesto a posle svi instaliraju wow i boli ih tuki..
Pa posto gde je uzivo muzika ima naj vise ljudi to bi trebalo da znaci da jer to ta vrsta muzike koju dolovci naj vise vole-du...
Rock - Pop - Hip-Hop
P@WLE Counter-Strike- Deran
- Broj poruka : 79
Datum upisa : 29.03.2007
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: Muzika
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu