Asus VS Gigabyte
5 posters
Strana 1 od 1
Za koju plocu glasate:
Asus VS Gigabyte
Koju plocu vise cenite i zasto?
Tito- Vandrokaš
- Broj poruka : 479
Godina : 34
Datum upisa : 20.02.2007
Re: Asus VS Gigabyte
Sine Tito za tvoju informaciju: "Gigabayte ploce se vishe ne proizvode". Monopol nad plocama preuzeo je ASUS. I zato je on moj izbor.
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Datum upisa : 11.02.2007
BUNT!!!! ::Sine Tito za tvoju informaciju: "Gigabayte ploce se vishe ne proizvode". Monopol nad plocama preuzeo je ASUS. I zato je on moj izbor.
Bato los ti je izvor informacija.....nije asus u potpunosti odkupio Gigabyte....
Gigabyte se jos uvek proizvodi.....nemoj da zivis u zabludi...ako neverujes idi na njihov sajt pa proveri...www.gigabyte.com
Cao duso!
Tito- Vandrokaš
- Broj poruka : 479
Godina : 34
Datum upisa : 20.02.2007
Ljudi moji!! Nisu ASUS i GIGABYTE jedine ploce koje valjaju na nasim prostorim!!! Prvo da te ispravim BUNT!!!! GIGABYTE je taj koji je trebao da otkupi ASUS 2004god, i on je 3x rasprostranjeniji u svetu!! Kod nas ASUS bolje prolazi zbog nize cene, i zato ga svi furaju!!! A da ce original INTEL ploca sa ORIGINAL INtel chipsetom biti moj izbor, naravno da hoce, samo malo vise kesa!! Ovako MSI, CHAINTECH, EPOX, GIGABYTE-a su dobri a sigurno i bolji izbor od ASUSa!! i da GIGABYTEOV sajt je www.gigabyte.com.tw BYE LADIES!!!
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Godina : 42
Datum upisa : 09.12.2006
Koristim vise od godinu dana MSI 945p neo i dosta sam zadovoljan.[/b]
B4n3_CurL4- Paor
- Broj poruka : 106
Godina : 38