KVALITET USLUGA U DOLOVU
+20
Mishica
Mini Me
Police-officer
kikerec90
DPb-ac
Junkie
Mudorator
homer
RAShA
TeRZA_Dolowo
arrisD
BIG BROTHER
Komsija
BUNT!!!!
d3m()n*hUnT3r
SKAZI
Slavic_Warior
Tito
DraganŠNj
intellect
24 posters
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: KVALITET USLUGA U DOLOVU
Nagradno pivo isporučuju samo prodavnice koje imaju istaknut logo za nagradnu igru!
Nick Slaughter- Bećar
- Broj poruka : 1487
Datum upisa : 12.02.2007
hvala,sad znam gde da kupujem bar,weifert
pakito- Deran
- Broj poruka : 65
Datum upisa : 24.08.2007
po meni MENJACNICA NADA pruza najbolji kvalitet.Ja naprimer sto se tice dopune dovoljno je da ih samo nazovem,(cak i iz italije) i imam dopunu!NARAVNO ZAHVALJUJUCI MOM BATA ZOCI
marjan.d- Korinđaš
- Broj poruka : 378
Godina : 50
Datum upisa : 30.08.2007
sta ima u Italiji?marjan.d ::po meni MENJACNICA NADA pruza najbolji kvalitet.Ja naprimer sto se tice dopune dovoljno je da ih samo nazovem,(cak i iz italije) i imam dopunu!NARAVNO ZAHVALJUJUCI MOM BATA ZOCI
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Godina : 42
Datum upisa : 22.02.2007
Može li se otići u Italiju legalnim putem?!marjan.d ::čak i iz Italije
Nick Slaughter- Bećar
cuti to je jos dobro inace niko ni nece da ih primid3m()n*hUnT3r ::Mislite na Mandresa?
Najgora usluga je u menjacnici onoj na uglu tamo za metalne evre ti daju 70 din
homer- Bećar
zavisi sta te interesuje...IMA SVASTA.I jel se slazete da je u menjacnici Nada najbolja usluga...homer ::sta ima u Italiji?marjan.d ::po meni MENJACNICA NADA pruza najbolji kvalitet.Ja naprimer sto se tice dopune dovoljno je da ih samo nazovem,(cak i iz italije) i imam dopunu!NARAVNO ZAHVALJUJUCI MOM BATA ZOCI
Poslednji izmenio dana Pon 03 Sep 2007, 02:15, izmenjeno ukupno 1 puta
marjan.d- Korinđaš
Naravno da moze,treba ti SAMO jedna garancija i ti putujes.Ako hoces samo turisticki obrati se nekoj turistickoj agenciji za obilazak recimo Verone...Nick Slaughter ::Može li se otići u Italiju legalnim putem?!marjan.d ::čak i iz Italije
marjan.d- Korinđaš
Ma kakav turizam, gled'o sam ja to sve na televizorumarjan.d ::Naravno da moze, treba ti SAMO jedna garancija i ti putujes. Ako hoces samo turisticki obrati se nekoj turistickoj agenciji za obilazak recimo Verone...
Nego ovako ako može nešto na godinu dana da se radi, na primer da se nose gajbice piva ili sokova - tako kažu da je i Marko Milošević počeo pa postao biznismen...
Nick Slaughter- Bećar
kako bre sta,pa pitam sta ima kod tebe?marjan.d ::zavisi sta te interesuje...IMA SVASTA.I jel se slazete da je u menjacnici Nada najbolja usluga...homer ::sta ima u Italiji?marjan.d ::po meni MENJACNICA NADA pruza najbolji kvalitet.Ja naprimer sto se tice dopune dovoljno je da ih samo nazovem,(cak i iz italije) i imam dopunu!NARAVNO ZAHVALJUJUCI MOM BATA ZOCI
homer- Bećar
Da radis....to uvek moze.Nick Slaughter ::Ma kakav turizam, gled'o sam ja to sve na televizorumarjan.d ::Naravno da moze, treba ti SAMO jedna garancija i ti putujes. Ako hoces samo turisticki obrati se nekoj turistickoj agenciji za obilazak recimo Verone...
Nego ovako ako može nešto na godinu dana da se radi, na primer da se nose gajbice piva ili sokova - tako kažu da je i Marko Milošević počeo pa postao biznismen...
marjan.d- Korinđaš
kod mene najnovije je da cekamo bebu a najstarije da i dalje nisam nasao nista da mogu da prestanem da radimhomer ::kako bre sta,pa pitam sta ima kod tebe?marjan.d ::zavisi sta te interesuje...IMA SVASTA.I jel se slazete da je u menjacnici Nada najbolja usluga...homer ::sta ima u Italiji?marjan.d ::po meni MENJACNICA NADA pruza najbolji kvalitet.Ja naprimer sto se tice dopune dovoljno je da ih samo nazovem,(cak i iz italije) i imam dopunu!NARAVNO ZAHVALJUJUCI MOM BATA ZOCI
marjan.d- Korinđaš
Da li se i vama desavalo, kod Ruzica, Ekonomik market.
- roba sa isteklim rokom
- cokolade pobelele od topljenja
- ...
- roba sa isteklim rokom
- ...
intellect- Paor
- Broj poruka : 126
Datum upisa : 21.02.2007
intellect ::Da li se i vama desavalo, kod Ruzica, Ekonomik market.
- roba sa isteklim rokom
- ...
Pa to ti je "ekonomik" market! Gazda je prilično ekonomičan... neće valjda da baci robu sa isteklim rokom i pobledelu čokoladu! Ne bi bilo ekonomično da se to ne proda!
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kad ce kvalitet vode da se popravi???
» Proverite kvalitet i preciznost vaseg misa
» Rasprostranjenost narkotika u Dolovu
» Pohvala Dolovu
» Proverite kvalitet i preciznost vaseg misa
» Rasprostranjenost narkotika u Dolovu
» Pohvala Dolovu
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu