Omiljena grupa,pevac,pevacica...
+21
crazy pink
Mudorator
Skilja
GuaRdian_AngeL
Vojin
~NaNcY~
zz
SKAZI
pera pajser
d3m()n*hUnT3r
Komsija
Tito
den78
homer
DPb-ac
Slavic_Warior
Al3xANdrA
becar
BUNT!!!!
Junkie
DraganŠNj
25 posters
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: Muzika
Strana 2 od 5
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Omiljena grupa,pevac,pevacica...
Pa vi ste i fašisti. ZIGH HAILWarior_Of_Satan ::HAIL Znaci slava!!!
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Datum upisa : 11.02.2007
Pod jedan ne pise se ZIGH HAIL,nego SEIG HAIL.A drugo metalci nisu fasisti vec skinsi a oni slusaju hardcore/punk:cinjenica: ...kapito???
Mada i metalci mrze crnce,pogotovo one rap,hip-hopi rnb crnce...
Pa sta oces kao niste fašisti????Warior_Of_Satan ::Mada i metalci mrze crnce,pogotovo one rap,hip-hopi rnb crnce...
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Datum upisa : 11.02.2007
A i Folkere mrzimo iz dna duse....
HATE TURBO FOLK!!!
MUST KILL FOLKERS!!!!
:djavo:
HATE TURBO FOLK!!!
MUST KILL FOLKERS!!!!
:djavo:
Warior_Of_Satan ::A i Folkere mrzimo iz dna duse....
HATE TURBO FOLK!!!
MUST KILL FOLKERS!!!!
pitam se cije bi usi prve iskrvarile, metalcima ili folkerima kada bi slusali jedni druge
den78- Budžovan
- Broj poruka : 1650
Datum upisa : 22.02.2007
VIBE TRIBE!!!!
Tito- Vandrokaš
- Broj poruka : 479
Godina : 34
Datum upisa : 20.02.2007
Ljudi Ostavite decka na miru svako ima svoje misljenje.Zasto sve isto dogadja ako je neko drugaciji od drugih.Ja sam kao klinac slusao (ustvari i dalje slusam neke od njih )Metallicu,Sayer,Obituary,Pantheru,Iron Maiden,GNR,Skid Row,AC DC....imao sam dugu kosu i svi su mislili da nisam normalan....jadnici.Bitan je samo gitarski rif ko razume shvatice!!!
pera pajser- Bećar
- Broj poruka : 540
Datum upisa : 24.02.2007
Swi na stranu Warriora!!! U potpunosti ga razumem!! Gitara je gitara!! Al u ovom slucaju mnooogo extreme!! Wise sam za Hard Rock, al u svakom slucaju samo ne FOLK, TURBO FOLK!! Samo furajte svoj fazon!! My advice!! Scorpions are in my soul!!
Junkie- Dilber
- Broj poruka : 577
Datum upisa : 14.02.2007
pera pajser ::Ljudi Ostavite decka na miru svako ima svoje misljenje.Zasto sve isto dogadja ako je neko drugaciji od drugih.Ja sam kao klinac slusao (ustvari i dalje slusam neke od njih )Metallicu,Sayer,Obituary,Pantheru,Iron Maiden,GNR,Skid Row,AC DC....imao sam dugu kosu i svi su mislili da nisam normalan....jadnici.Bitan je samo gitarski rif ko razume shvatice!!!
To care!!! bas mi je drago da ima jos takvih kao ti.Ti si slusao heavy,trash i death pa su mislili da nisi normala,a sta onda ja da kazem kad slusam pagan,satanic,black metal...
Junkie ::Swi na stranu Warriora!!! U potpunosti ga razumem!! Gitara je gitara!! Al u ovom slucaju mnooogo extreme!! Wise sam za Hard Rock, al u svakom slucaju samo ne FOLK, TURBO FOLK!! Samo furajte svoj fazon!! My advice!! Scorpions are in my soul!!
Ma slusam ja i Rock i sve ostalo,ali ja zivim za norweski black metal
Pici ti svoj fazon boli te , znaci samo muzika i nista drugo ko nije osetio pravi rif.......
pera pajser- Bećar
- Broj poruka : 540
Datum upisa : 24.02.2007
pera pajser ::Pici ti svoj fazon boli te , znaci samo muzika i nista drugo ko nije osetio pravi rif.......
Ma to je to!!!Ali to niko ne moze da razume ko neslusa metal.E volis li ozzy-a osburna??imam sve od njega i rifovi su jako mocni.Ako ti treba samo mi reci..
Ozzy je zakon, i ja ga slusam!! Mogao bi mene da srezes sve sto imas! BARK AT THE MOON & BLIZZARD OF OZZ!! Ta dva albuma mi najvise trebaju!! PLEASEE!!
Poslednji put izmenio dana Uto 06 Mar 2007, 14:34, izmenio ukupno 2 puta
Junkie- Dilber
Junkie ::Ozzy je zakon, i ja ga slusam!! Mogao bi mene da srezes sve sto imas! BARK AT THE MOON & BLIZZARD OF OZZ!! Ta dva albuma mi najvise trebaju!! PLEASEE!!
Ce bude sredjeno...
Junkie ako hoces i Blac Label Sosiety???Tu svira i peva Zakk Wilde koji svira gitaru za Ozzy-a imam i sve od njih.Pa ako hoces samo reci...
Aquatica!!!!!
DPb-ac- Gilipter
- Broj poruka : 158
Datum upisa : 12.02.2007
Moze, moze...sve sto moze da stane trpaj!!! Al Ozzy ima prednost!! Stavi sve od Ozzy-ja pa onda stavljaj ostalo ako ima SPACEA!!! :DWarior_Of_Satan ::Junkie ako hoces i Blac Label Sosiety???Tu svira i peva Zakk Wilde koji svira gitaru za Ozzy-a imam i sve od njih.Pa ako hoces samo reci...
Junkie- Dilber
Junkie ::Moze, moze...sve sto moze da stane trpaj!!! Al Ozzy ima prednost!! Stavi sve od Ozzy-ja pa onda stavljaj ostalo ako ima SPACEA!!! :DWarior_Of_Satan ::Junkie ako hoces i Blac Label Sosiety???Tu svira i peva Zakk Wilde koji svira gitaru za Ozzy-a imam i sve od njih.Pa ako hoces samo reci...
Ma samo ozzy ti je jedan disk.Pa hoces li samo njega da ti narezem?
Samo Ozzy i to je to!! Odosmo mi u offtopic!! No vratimo se temi!! SCORPIONS RULES!!!
Junkie- Dilber
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
DOLOVO .::. FORUM :: Razno :: Muzika
Strana 2 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu