Gde ste docekkali novu godinu
+3
Komsija
Mudorator
homer
7 posters
Strana 1 od 1
Gde ste docekkali novu godinu
Ova tema je slicna kao i tema od Mini Mi,samo sto glasi gde Ste docekali novu god.
Ovde mozete pisati kako ste se proveli na doceku 2008.
Ovde mozete pisati kako ste se proveli na doceku 2008.
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Godina : 42
Datum upisa : 22.02.2007
Re: Gde ste docekkali novu godinu
e pa dobro kad niko nece nista da pise onda bi zamolio budjovane da izbrisu ovo da ne zauzima mesto bezveze |
homer- Bećar
Ko zna kakva je pijanka bila, pa se mozda neko jos nije istreznio
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Datum upisa : 09.12.2006
Logicno a ti brko sta se kezis kao sto kaze 444Komsija ::Ko zna kakva je pijanka bila, pa se mozda neko jos nije istreznio
Mad_Ferrari- Budžovan
- Broj poruka : 806
Godina : 36
Datum upisa : 14.04.2007
Mad_Ferrari ::Logicno a ti brko sta se kezis kao sto kaze 444Komsija ::Ko zna kakva je pijanka bila, pa se mozda neko jos nije istreznio
evo i tebi
homer- Bećar
ovo za mene vazi ja se skidam sa alkohola od noveKomsija ::Ko zna kakva je pijanka bila, pa se mozda neko jos nije istreznio
Bio sam u "9" i "Aleksandru" (2 for 1) i nije bilo neki provod, prosecno, znam da tamo više necu icici za docek.
Mini Me- Bećar
- Broj poruka : 1098
Godina : 39
Datum upisa : 03.03.2007
Mad_Ferrari ::Logicno a ti brko sta se kezis kao sto kaze 444
Nema nam nešto našeg prijatelja "tri četvorke"! Poslao sam mu PP još pre nove godine da smiri strasti i ne kači se sa svim članovima i od tada ga nema na forumu!
Mini Me ::Bio sam u "9" i "Aleksandru" (2 for 1) i nije bilo neki provod, prosecno, znam da tamo više necu icici za docek.
I ja sam (u svoje vreme) išao na na dočeke po raznim mestima i nemogu baš da kažem da sam se uvek super proveo, bilo je baš i loših novogodišnjih žurki, a bilo je i odličnih. Sve je do društva sa kojim odeš (ili koje tamo nađeš ) ostalo nije ništa tako bito...
Verovatno je shvatio svoju grešku, postideo se i pocrveneo, i zbog nemirne savesti koja ga je nedeljama morila uzeo kompjuter i bacio kroz prozor ne bi li se raspao u paramparčad!Mudorator ::Mad_Ferrari ::Logicno a ti brko šta se keziš kao što kaže 444
Nema nam nešto našeg prijatelja "tri četvorke"! Poslao sam mu PP još pre nove godine da smiri strasti i ne kači se sa svim članovima i od tada ga nema na forumu!
Nick Slaughter- Bećar
- Broj poruka : 1487
Datum upisa : 12.02.2007
Uplasio se.Rekao sam mu da se smiri da ga ne bi pregazio sa ferrarijemNick Slaughter ::Verovatno je shvatio svoju grešku, postideo se i pocrveneo, i zbog nemirne savesti koja ga je nedeljama morila uzeo kompjuter i bacio kroz prozor ne bi li se raspao u paramparčad!Mudorator ::Mad_Ferrari ::Logicno a ti brko šta se keziš kao što kaže 444
Mad_Ferrari- Budžovan
@Mudorator
Kako si uspeo da me citiras kada sam na brzinu promenio odgovor?
Mad_Ferrari- Budžovan
Mad_Ferrari ::@Mudorator
Pa zato je on mudorator!
homer- Bećar
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu