Pekara "Markovic" - "ZORKA"
+23
DraganŠNj
Nick Slaughter
GuaRdian_AngeL
GoRdAnA
kikerec90
Mini Me
TeRZA_Dolowo
RAShA
Komsija
pera pajser
DPb-ac
d3m()n*hUnT3r
Slavic_Warior
homer
Tony_Montana
Al3xANdrA
Mudorator
becar
Girls_dream
SKAZI
arrisD
Junkie
BUNT!!!!
27 posters
Strana 2 od 5
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ocenite kvalitet usluga u pekari "Markovic"
Re: Pekara "Markovic" - "ZORKA"
Ja mislim da joj se snaja drogira ili se mozda posteno naje' pa joj tesko na trbu' :pale:
homer- Bećar
- Broj poruka : 3094
Godina : 42
Datum upisa : 22.02.2007
Ma kakav Ceda kakva Zorka svi su oni prljavi,a proizvodi su puni raznih aditiva...onaj xleb im je kao zvaka...
Najsigurnije je jesti pancevacki hleb,sigurno necete dobiti neku glodarsku bolest ili mozda neto sto raznose bubuasvabe...
Najsigurnije je jesti pancevacki hleb,sigurno necete dobiti neku glodarsku bolest ili mozda neto sto raznose bubuasvabe...
A da podsetimo ko je sve radio u toj pekari. Poslednji zanimljiv par su Bane Tetejac i Vuk Vucko???
BUNT!!!!- Dilber
- Broj poruka : 565
Datum upisa : 11.02.2007
Ma oni su pukli,ja kad idem leti na pecanje u 3 sata oni svi budni od zorke pa do najmladjeg unuka i stoje kao zobiji...
Warior_Of_Satan ::Ma oni su pukli,ja kad idem leti na pecanje u 3 sata oni svi budni od zorke pa do najmladjeg unuka i stoje kao zobiji...
Pa jbga, kad ti ideš u zahebaciju, vredni ljudi rade!
Setio sam se još nečega, kad su počeli da prave pancerote (mislim da ih prave još uvek), 'ladno ih nazvali "ITALIJANI"!!!
Dođeš tamo a baba-Zorka ti nudi: " 'Ćeš jednog Italijana?!"
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mudorator ::
Setio sam se još nečega, kad su počeli da prave pancerote (mislim da ih prave još uvek), 'ladno ih nazvali "ITALIJANI"!!!
Ma mafija pekari ispadne im virsla dole oni je dignu i stave u rol virslu vido sam svojim ocima
d3m()n*hUnT3r- Paor
- Broj poruka : 144
Datum upisa : 26.02.2007
Najvise me nervira kad pita ces kesu i kad vadi peciva rukama to je stvarno....uuuuuuhhhhh....
DPb-ac- Gilipter
- Broj poruka : 158
Datum upisa : 12.02.2007
[quote="Mudorator"]
Pa to i nisu pancerote! To su italijanski sendvici! Zena je bila u pravu. Pancerote se prave od obicnog testa sa dodacima pice, a italijanski od lisnatog testa sa dodacima pice, sto je slucaj kod zorke.
Warior_Of_Satan ::
Pa to i nisu pancerote! To su italijanski sendvici! Zena je bila u pravu. Pancerote se prave od obicnog testa sa dodacima pice, a italijanski od lisnatog testa sa dodacima pice, sto je slucaj kod zorke.
BUNT!!!!- Dilber
DPb-ac ::Najvise me nervira kad pita ces kesu i kad vadi peciva rukama to je stvarno....uuuuuuhhhhh....
Vadi peciva rukama a predhodno drzala 200 razlicitih novcanica koje su pipali 200 ljudi. Dobro neko ne dobije neko trovanje.
BUNT!!!!- Dilber
a viljuska za vadjenje peciva joj stoji sa strane... mrzi ih da je koriste ...
BUNT!!!! ::Pa to i nisu pancerote! To su italijanski sendvici! Zena je bila u pravu. Pancerote se prave od obicnog testa sa dodacima pice, a italijanski od lisnatog testa sa dodacima pice, sto je slucaj kod zorke.
Ok, ali opet - ITALIJANI!!! Kako bi zvali bugarsku pitu da prodaju? "Oćeš jednog Bugarina?!"
Ili bosansku pitu... :z:
Jeste smesno ali zena prica zargonski. Misli da ih je bolje nazvala "ZABARI".Mudorator ::
Ok, ali opet - ITALIJANI!!! Kako bi zvali bugarsku pitu da prodaju? "Oćeš jednog Bugarina?!"
Ili bosansku pitu... :z:
BUNT!!!!- Dilber
odem ti jutros kod zorke da kupim hleb i pogledam u pekaru kanta od poludisperzije, pomislim sta ce kanta u pekari pridjem blize kad ono kecap unutra... i dolazi pekar grune rendanu salamu zavuce rukave i sve to lepo RUCNO promesa... posle to smesu cepaju na mini pice, ITALIJANE itd... ccc
SKAZI ::odem ti jutros kod zorke da kupim hleb i pogledam u pekaru kanta od poludisperzije, pomislim sta ce kanta u pekari pridjem blize kad ono kecap unutra... i dolazi pekar grune rendanu salamu zavuce rukave i sve to lepo RUCNO promesa... posle to smesu cepaju na mini pice, ITALIJANE itd... ccc
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
JBT!!! Ne seri. Pa necu vishe da jedem nista kod njih mamu im...
BUNT!!!!- Dilber
BUNT!!!! ::SKAZI ::odem ti jutros kod zorke da kupim hleb i pogledam u pekaru kanta od poludisperzije, pomislim sta ce kanta u pekari pridjem blize kad ono kecap unutra... i dolazi pekar grune rendanu salamu zavuce rukave i sve to lepo RUCNO promesa... posle to smesu cepaju na mini pice, ITALIJANE itd... ccc
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
JBT!!! Ne seri. Pa necu vishe da jedem nista kod njih mamu im...
zao mi je samo sto nisam imao cist kadar da slikam...
Ljudi !!!!!!
Sinoc sam jela nesto kod Zorke i nikad vise !!!
Trazim ja picu a ona je uzme rukama pa je ispita na petnaes mesta dok je stavljala u onu kesu, a ruke prljave, a tamo gde drzi ta peciva muve na sve strane!!!
A u samoj pekari postoji plakat sa natpisaom 'Uzmite racun' a kad su ga oni nekad i dali !?!?!
Sinoc sam jela nesto kod Zorke i nikad vise !!!
Trazim ja picu a ona je uzme rukama pa je ispita na petnaes mesta dok je stavljala u onu kesu, a ruke prljave, a tamo gde drzi ta peciva muve na sve strane!!!
A u samoj pekari postoji plakat sa natpisaom 'Uzmite racun' a kad su ga oni nekad i dali !?!?!
Al3xANdrA- Frajla
- Broj poruka : 184
Datum upisa : 19.02.2007
Najveca bruka je kad kupis "rol virslu" ,a unutra cetvrtina virsle ili ako imas srece polovina!!!
pera pajser- Bećar
- Broj poruka : 540
Datum upisa : 24.02.2007
Ja sam odrzao obecenje koje sam dao na forumu. Veceras nisam jeo kod Zorke posle centra.
BUNT!!!!- Dilber
E a sad slusaj te ovo-juce ja narucio sirnicu i zorka mi dala sirnicu od gore sir a unutra dzem imam i svedoke!!!Zgadilo mi se!!
DPb-ac- Gilipter
DPb-ac ::E a sad slusaj te ovo-juce ja narucio sirnicu i zorka mi dala sirnicu od gore sir a unutra dzem imam i svedoke!!!Zgadilo mi se!!
Pa svuda u svetu su ti specijaliteti slano-slatka jela!
Da, kao ono rebarca u karamel sosu
Komsija- Gazda
- Broj poruka : 1760
Godina : 42
Datum upisa : 09.12.2006
Evo i dokaza koji sam oman uslikao!!!Sirnica sa dzemom-najnoviji specijalitet pekare!!!
DPb-ac- Gilipter
I kakav je ukus? Pošto vidimo da je načeta.
BUNT!!!!- Dilber
Fuj,mogu samo da zamislim taj izuzetan ukus
pera pajser- Bećar
- Broj poruka : 540
Datum upisa : 24.02.2007
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 2 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu