Dali su Dolovci kulturni?
+14
Nick Slaughter
GuaRdian_AngeL
hakydolovo
Slavic_Warior
TeRZA_Dolowo
BIG BROTHER
intellect
Tito
Gutenberg
Komsija
BUNT!!!!
Junkie
Mudorator
arrisD
18 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Dali su Dolovci kulturni?
Mudorator ::TeRZA_Dolowo ::Vecina nije, nocni zivot petkom i subotom sve govore, da li se neko seca kada zadnji put nije bila neka tuca, neko sranje,...itd.
'Ajde nam malo dočaraj tu atmosferu "subotom u nekom kaficu u Dolovu posle 12 sati" jer ima i nas koji ne izlazimo!
Da ajde da vidimo i to rasulo,posle 12 u rupi tzv."Padrino" ili u nekom drugom kaficu.
Danas prolazim centrom i vidim neke dve klinke (7 do 10 godina) idu ulicom, kupile sličice u kiosku, cepaju kesice i bacaju za sobom po ulici, kao ono najnormalnije, čak mi se čini da ni neznaju da rade nešto što nevalja!!! (a kante bar po centru sela postavljene na svakih 20 metara)
E sad, neznam samo da li treba prvo njihovim roditeljima ili učiteljima u školi postaviti pitanje
"Da li su Dolovci kulturni?"
E sad, neznam samo da li treba prvo njihovim roditeljima ili učiteljima u školi postaviti pitanje
"Da li su Dolovci kulturni?"
Sve je to kucno vaspitanje.
A u Dolovu se niko ne vaspitava po kucama!
hakydolovo- Gedža
- Broj poruka : 4
Datum upisa : 12.02.2007
hakydolovo ::Sve je to kucno vaspitanje.
Samo kad si ti kulturan, ljubi te tvoj bata!
Ma gde su bre dolovci kulturni
svaka generacija gora od gore.
klinci sa 5 godina pustaju muda neobaziru se uopste na starije, psuju kao da su rodjeni u kociji .
strava i uzas, uzas i strava, stava i nemam reci
svaka generacija gora od gore.
klinci sa 5 godina pustaju muda neobaziru se uopste na starije, psuju kao da su rodjeni u kociji .
strava i uzas, uzas i strava, stava i nemam reci
GuaRdian_AngeL- Budžovan
- Broj poruka : 3445
Godina : 34
Lokacija : iza 7 brda i 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, 7 stepa i 7 suma, na jednom proplanku
Datum upisa : 17.05.2007
More sve je to danas razmaženo... Nema nikakvog vospitanija ni u školama, još malo pa će i u osnovnoj školi učitelji da dobijaju batine...
Treba njima zlatnih batina nastavnika Jagoša ili nastavnika Nenada... To je bila škola, a ne sada ovo. Drugačije i ne može da bidne, kad je prethodni ministar prosvetni kaz'o da škola deci treba da služi za igru, a ne da im "glava puca" od učenja...
Treba njima zlatnih batina nastavnika Jagoša ili nastavnika Nenada... To je bila škola, a ne sada ovo. Drugačije i ne može da bidne, kad je prethodni ministar prosvetni kaz'o da škola deci treba da služi za igru, a ne da im "glava puca" od učenja...
Nick Slaughter- Bećar
- Broj poruka : 1487
Datum upisa : 12.02.2007
Sa obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od vasheg obzira vash obzir ne dolazi u obzir
Ima Dolowaca koji jesu a i onih koji nisu :D
Za vecinu... u svakom smislu.A nekazem da nema i
marjan.d- Korinđaš
- Broj poruka : 378
Godina : 50
Datum upisa : 30.08.2007
samo kad ste vi iz sandzaka kulturniMRAMORAK ::Sa obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od vasheg obzira vash obzir ne dolazi u obzir
444- Deran
- Broj poruka : 89
Datum upisa : 29.08.2007
Niste svi iz sandzaka (po srpski taj deo Srbije se zove Raška), a u Mramorku ima dosta porodica koje vode poreklo iz tog dela zemlje.MRAMORAK ::Ko ti kaze da smo mi iz Sandzaka?
Mini Me- Bećar
- Broj poruka : 1098
Godina : 39
Datum upisa : 03.03.2007
Mini Me ::Niste svi iz sandzaka (po srpski taj deo Srbije se zove Raška), a u Mramorku ima dosta porodica koje vode poreklo iz tog dela zemlje.MRAMORAK ::Ko ti kaze da smo mi iz Sandzaka?
znam ali on cilja na swe
ali ok
Ne obraćaj pažnju na 444, on i inače samo provocira druge. Ponekad kaže i nešto pametno, ali retki su takvi postovi!
Mudorator ::Ne obraćaj pažnju na 444, on i inače samo provocira druge. Ponekad kaže i nešto pametno, ali retki su takvi postovi!
ma opushteno
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Dali Roda ima polni organ
» dali zna neko kad pocne letni turnir na betonski???
» Sta Dolovci najvise voledu da slusadu?
» Koji je vas hobi,da vidimo sta Dolovci voledu da radidu? :)
» dali zna neko kad pocne letni turnir na betonski???
» Sta Dolovci najvise voledu da slusadu?
» Koji je vas hobi,da vidimo sta Dolovci voledu da radidu? :)
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu